Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplatné balíčky ve službě skylink

Ahoj pánové, tak sem se právě dočetl, že nejspíše balíček multi podraží. Nechci kritizovat nebo rejpat jestli je to špatně, nebo dobře, jen by mě zajímalo, jak by jste si představovali ideálně složený balíček?

Já bych bral nějaký balíček který bych si sám mohl poskládat a klidně mít limit třeba 5 programů z HD a 5 programů Multi, nebo tak nějak podobně.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné balíčky ve službě skylink

no docela mě nas.... , asi končím s multi

Dukan
Registrace: 11/2009

...

Pro mě není žádný balíček ideální. Nejlepší by bylo, kdyby se daly koupit jednotlivé programy samostatně.

gliderman
Registrace: 6/2008

Dokonale, zdrazi i tem, kterym nove kanaly nepujdou ...

Crusader
Registrace: 1/2006

Kdo nechce ať kouká z "wokna" a nebo jde ke konkurenci.... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

MULTI

ahojky, já zrušil MULTI už loni na jaře, když zvýšili poplatek na cca 2 800,-/rok. Sledoval jsem hlavně NOVA sport , anglickou ligu. No a letos už to vyjde na 3 480,-/rok. Už se to pomalu blíží cenám kabelové TV.
Jirka

Jirka60
Registrace: 5/2009

sag ano...konkurecnie je habadej staci si vybrat. pápá SL

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Kvůli tomu jsem přešel CSlinku,balíček mých 6 mi docela vyhovuje.

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

Jirka60

j á bych řekl že 3210KČ,a 2750 já platím už asi 2 nebo 3 roky takže žádné loňské zdražení.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Já už žádný balíček nemám. Jen kvůli mému oblíbenému History channelu nehodlám platit x dalších ptákovin....

krtan
Registrace: 1/2007

Vyzerá to tak, že manažment Skylinku usilovne pracuje na kolapse tejto spoločnosti. Všetky kroky, ktoré vyprodukovali v posledných mesiacoch sú v neprospech zákazníkov a myslím si, že títo im to dajú poriadne pocítiť. Ak teraz vyrukuje Cslink so zaujímavým rozšírením ponuky bez navýšenia ceny, počet platiacich abonentov Skylinku pôjde rapídne dole.

smetanova

to ano..lenze cslink chrape...a nevyzera to zeby sa prebrali k nejakej zmysluplnej akcii..

tulen

gogo116 nám to nu v najbližčej dobe rozbalí keď je z CSLinku :))

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Skylink and CSlink

Oběma společnostem jde přece především o počet prodaných karet a klienty, kteří se přes satelit dívají na neplacené programy, které rovněž již na cca 80% území mají zcela zdarma v dvb-t příjmu.To bylo přece hlavní motto rozjezdu satelitního příjmu v ČR: 21 programů navždy zdarma ..... o placené nabídce ani slovo ...jen možnost ;)

novy
Registrace: 9/2006

To by mě zajímalo, která druhá platforma na světě prodává programy samostatně a ještě navíc na jeden den. Žádná, protože se to nevyplatí. To je dobrý akorát na přilákání free-tv diváků, který si pay-tv nikdy moc platit nebudou. ostatním je to jedno.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ja myslim, ze to ma skylink dobre spocitane. jasne, mozna se par stovek lidi najde, co resi 40kc. Takze ok, 2-3 tisice zrusi predplatne kvuli 40kc mesicne a zbytek? Ten tech 40kc da a v souctu vybere skylink vice. O tom to je.

davebj1
Registrace: 3/2008

CSlink podle mne zrejme cenu balicku Total a jinych balicku zvysovat nebude.Uz tak je pri mesicni platbe cena 330,- dost vysoka.Pri rocnim predplatnem je na urovni chystane ceny od Skylinku 290,-.Je tu jeste sleva 10% pro zakazniky co si predplaceji jakykoliv balicek,ale ta akce muze kazdym dnem zkoncit.

HYPER
Registrace: 11/2010

spis bude celkem smutne, ze lide majici SD sroty jen zaplati 40kc navic a nebudou mit z toho nic. Ale zas na druhou stranu, ten kdo ma na to platit mesicne 300 a vice korun mesicne za TV nemuze mit zadny problem koupit si za necele 3000 novy HD STB.

davebj1

ak cslink ceny nezvysi tak skylink oproti nim strati tu poslednu vyhodu ktoru mal..lepsia cena..

tulen

A on měl někdy v poslední době CS link proti Skylinku nějaký programový výhody? Snad nemyslíš tu mazanici AXN. Na to se vůbec nedá koukat.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Rozumiem tomu dobre,zdrazie multi kde pribudnu 2 nove a nie HD kde bude viac novych?Preco maju HD financovat platitelia multi?To je ako ked ropa zdrazuje kvoli Lybii,aj ked je to nezmysel ved produkuju 1% svet. produkcie,ale je sa naco odvolat pre blbych.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

vortimond
suhlasim. programovo tam vyhoda nebola a CS bol aj predrazeny..ale ak teraz pridaju a nezdrazeju a skylink zdrazie je to jedno a to iste..a ludia lahsie prejdu k CSL vzhladom na tie problemy s kodovanim /dokupovanim kariet modulov receiverov/ je to sice kratkodobe riesienie lebo CSL caka ta ista cesta co SL..ale nateraz CSL to vyuzije aby im pretiahla zakaznika na svoju stranu..posledne vyjadrenia CSL v zmysle : blablablablabla..zachovajte pokoj nic sa nedeje/ pricom vsetci dobre vieme ze sa deje a este len bude diat..tomu len nasvedcuju

tulen

98%lidí

se tady rozčiluje "jaké je to zdražení" a ve finále si balíček ponechá.Co je v dnešní době 40Kč za měsíc? A zdražení za rok je necelá pětistovka a to je "strašný" výdaj.C o je 500 za rok?Kolik z nás vyhodí daleko víc a někdy se ani nad tím nepozastaví a tady řeší ptákoviny.Jdeš třeba do restaurace na večeři a necháš tam klidně víc ja pětistovku a to nevadí?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zavděčit se všem určitě nelze,nicméně určitě se všichni shodneme v tom že to co Skylinku na rozdíl od konkurence stále nejvíce chybí je jednak možnost sestavit si balíček svůj dle vlastního uvážení a jednak možnost předplacení samostatných programů. K čemu platit Multi když mě z celého balíku zajímá tak max. třetina programů.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

petr33

Ako som už písal vo vlákne na hlavnej lište tak na SK je to vyše 80 SK(ak sa to preráta z EUR)takže cez tisícku.Inak ja som ku podivu SPOKOJNÝ R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

liquere: a kde je psano, ze podrazi jen multi? vzdyt neni oznamen cenik. Muj odhad je:

multi 290Kc (potvrzeno)
HD balik 390Kc
multi HD 540Kc

davebj1
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra