![]() |
|
Biela karta Trade and TechnologyZdravím možno to bude hlúpy dotaz ale skúsim sa opýtať. Doma som našiel bielu kartu T&T registrovanú na českého občana. Idú na nej len niektoré české programy. Dá sa s ňou ešte niečo urobiť napr. vymeniť za skylink alebo podobne aby išli aj slovenské programy...? Zaspal som dobu, preto prosím o radu:-). Díky moc |
marositto
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
kontrola karty zde:A uvidíš co máš zaplaceno.https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and TechnologyVymena za ICE 24EURDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
re:Trade and TechnologyJá mám také kartu Trade and Technology (do nedávna )registrovanou zase na slovenského občana,na netu jsem to přepsal na sebe a jdou mi jak všechny slovenské, tak i české kanály... Mělo by Ti to jít také. Jinak tu kartu bych být Tebou asi za jinou kartu zatím neměnil. ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and TechnologyJen bych doplnil, stáhneš si z netu ze skylinkových stránek žádost o změnu registrace, napíšeš jméno starého majitele, dále nového majitele a pošleš poštou, nebo emailem (je to rychlejší) do skylinku. Do druhého dne je to tvoje. Pokud ti nepojedou nějaké programy , jednoduše dokoupíš. Ceny jsou na netu skylink. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
Ale...ďakujem za rýchle reakcie...kukol som na tú žiadosť o zmenu registrácie ale v podmienkach sa píše, že "Zmenu regiónu je možné realizovať výhradne u kariet, ktoré boli registrované po 1. 10. 2008."...a tu je problém lebo pri kontrole karty mi ukazuje platnosť od 6.9.2007...takže ktorá možnosť mi ostáva? |
marositto
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and TechnologyVypiš žádost, ofoť - nebo naskenuj a pošli emailem na skylink. Tím nic nepokazíš a oni se ti emailem když tak ozvou. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Zmenu regiónu ...Zmenou regionu sa nezaoberaj, vypln ziadost o zmenu registracie, ako uzemie pouzivania daj SR, podpis, oskenuj, posli emailom na slovensku adresu, oni sa o vsetko postaraju, kartu preregistruju na teba a ostane zaregistrovana na CZ region, ak zmena regionu nebude mozna.Aj mne to tak zrealizovali. |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and Technologydaj mail poradim ako najlepsie zhodnoti tvoju kartu |
bryndziar
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
re:bryndziarporaď na ivan167@post.sk díkKdyž nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
môj mailcarnym7@gmail.com...som rád za každú radu:) |
marositto
![]() |
|
můj mailrád bych taky radu jak na ni na kanon69@seznam.cz dík |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
re:bryndziarak môžeš ,tiež rád uvítam tvoju radu na jkobelco@aol.com ďakujem :))) |
kobelco
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
bryndziarO radu prosím i já nosek1954@email.cz |
fous
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
to marosittonajprv zisti akej serie ta karta ak 0000285 mas vyhrate tak na 2 roky ak inej tak ju nemen za VYmena .ale poziadaj Skylink o bezplatnu vymenu, z dovodu ze chces platit novu ponuku |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
bryndizarPokud to není problém, tak bych se také rád něco přiučil.usat@centrum.cz Díky. |
pepes
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
re:bryndziarZatím nic nedošlo ? Asi Ups mešká. DíkKdyž nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and Technologytaky bych potřeboval poradit petrxxxx@volny.cz díky. |
petrxxxx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and Technologyprodam TaT kartu..ČR registrovana..plně funkční..přeregistruji. nabidky posilejte na H3lMuT@seznam.cz |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and Technologyhttp://t-b.ic.cz/aukro/kartatat.png |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Bílá karta TTDostala se mi do rukou bílá karta TT začínající na 0000285. Bohužel neznám majitele, na kterého je registrovaná. Je nějaká možnost, jak bych jí mohl registrovat na sebe a pak vyměnit za kartu ICE? |
dallas
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Biela karta Trade and Technologyuf preco ju chces menit,ked ma hodnotu tak 200 EUR? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
![]() |