Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

refreš cs link

Prosím o refr, karty cs link 04295640731586 díky moc

kuldan
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refreš cs link

a sakra, bublajs se z toho asi picne :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

když to nepujde ať si zákazník zavolá na info linku. díky

kuldan

at si zakaznik updatuje firmware . funkce ktera zpusobuje spatnou komunikaci s kartou jiste neni standartni. refresh nic neresi. bude se to opakovat.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Bublajs už to vzdal, soudě dle jeho zjevně diplomatické odpovědi :)
Ani se mu nedivím.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

je kaon 270cw-zákazník si předlatil total a nyní čeká na zápisy díky

kuldan

pokud je ten prijimac opravdu cryptoworks certifikovan, tak vytahnout ze site, minutu pockat a pak nahodit na CT1, nebo CT24.
zjistit , jestli neexistuje novejsi firmware kdyztak ho instalovat.
ale me v podstate udivuje na co chces refresh , kdyz po zaplaceni to chodi nekolik dni v takovejch kvantech, ze refresh opravdu vubec nic neresi
hlavne me udivuje, ze nekdo s registraci 2006 si nedokaze poradit sam.

tome: nemam tolik casu, abych tady kazdyho posilal tam kam patri. proc majitel serveru nejak neporesi to, ze kdyz nekdo bude chtit zakladat temata typu refresh, refesh nebo jak tomu rikaj , na nej vyskoci kratka instrukce jak postupovat v obecnych pripadech , protoze to co chce je naprosto zbytecny a tohle forum to zapleveluje uplne stejne jako di.gi tma .

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

bublajs

Napsal jsi to pěkně ale zbytečně-vypadá to na slepotu+hluchotu. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Naprosto souhlasím, tohle mě taky opravdu štve. Zkuste dát návrhy, jak to technicky vyřešit. Nic dokonalejšího mě totiž nenapadá. Když bude kolonka ""refresh" s obecnými radami třeba hned vedle článků nebo zpráviček, tak si ji dotyčný nemusí všimnout popř. ji stejně může ignorovat a zkoušet to v diskusi znova. Pokud to bude pouze samostatná sekce fóra, při výpisu dle témat či reakcí to zaplevelí stejně. Další možností je "dotazy" tohoto typu zakázat v pravidlech, ale to popírá samotný smysl fóra a pomoci druhému(byť se můžem dokolečka bavit o tom, nakolik má taková pomoc smysl). Ale toto téma je zde opravdu několikrát denně a začínám mít pochyb, zda kvůli němu obětovat přehlednost fóra.

Takže zatím mi zůstává jako nejlepší možnost omezit téma na jeden dotaz třeba za 24h. Pokud nový žadonící o refresh nedopíše svoji prosbu do tohoto vlákna, ale založí opět nové, bez milosti ho pověsit..

Tedy, chtěl jsem říct poslat na dovolenou..

Tomik535

už se to nestane,nejsem majitel,majitel je děda 70let.jen mi volal do krámu ,že mu nově zalacený prog.total nejdou.dal jsem mu instrukce s tel. na infolinku .už to neřešte.zdar

kuldan

Tomik535

https://www.parabola.cz/forum/topic-60622/-Tady jsem se k tomu dopátral-rady tam jsou.A že se zaplevelí samostatná sekce fora?To je a bude jejich problém -já i jiní tam chodit nebudou tak si tam můžou dělat co chtějí.bude chtít reflesch-jednoduše ho do této diskuse nepustit a odkázat na na jinou/svojí/ diskusi.Vedle "diskuse dej"reflesch"tam si může kliknou a že by to přehlédl? To by musel být blbý.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Tomik535

https://www.parabola.cz/forum/topic-60622/-

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Tomik535

nějak mi to blbne -je to témo z 31.3.20:56-stránka tuším 21 momentálně.A omlouvám se za zbytečný vzkaz.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

f..k off

kuldan

Se s tebou klidně vsadím, kolik lidí to přehlédne. Ať již nevědomě nebo záměrně. Protože tam nebudou chodit ti, kteří jim je donekonečna posílají. Proč by jim to dále dělali, když nebudou veřejně "pochváleni" od ostatních za úžasnou ochotu a jací jsou borci, že k takové funkci mají přístup.

Za druhé vznikne druhé samostatné fórum(nebudeme tomu tedy říkat sekce).
A za měsíc přibude fórum jaký přijímač, za dva měsíce kterou kartu, za tři měsíce...

A nakonec se ocitnem úplně jinde, než na originální parabole.cz

Tyto návrhy jsou známé dlouho. Ale podle mě "technicky" nedokonalé. Nemusíte mít pochyby o našich smyslech.

Tomik535

Tomik535

Tak to udělej jak píšeš"Takže zatím mi zůstává jako nejlepší možnost omezit téma na jeden dotaz třeba za 24h. Pokud nový žadonící o refresh nedopíše svoji prosbu do tohoto vlákna, ale založí opět nové, bez milosti ho pověsit.."A TO SAMÉ UDĚLEJ "jaký přijímač-co si mám koupit"A fakt nevidím důvod proč ne jiné forum-dotyčný půjde tam kam chce.Ale nechám to na vás co s tím uděláte jestli to myslíte vážně ale trvá to dlouho.
R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

mozna by bylo pro zacatek zajimavy dat ve formulari hnedle vedle nazvu tematu cervene REFRESH KARTY a tam by se clovek proklik k obecnejm informacim. pokud by tam kliknul, 10 minut by nemohl zalozit tema. stranka by mela obsahovat cisla na infolinku operatora. treba.

bublajs

bublajs

To není špatný-ale třeba čísla na operátory mám já uložený na stránkách v záložkách.Tady se většinou jedná o jinou věc a to se sám o něco snaži či pokusit a té věci se říká lenost.Proč se nabudu namáhat poradí někdo jiný, ona by mi mohla spadnou pěna z píva. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

tak jiste by tam mel bejt postup s odpojenim od site, pak navod od skylinku refresh pres vlastni konto a treba taky formular aby se dalo zjistit ktery prijimace maj problem vcetne verze firmware, aby se s tim dalo nejak pracovat do budoucna . na zaklade tech informaci tam prihodit k tem nejcastejc poptavanejch informace o osvedcenejch FW
chapu ze se to do budoucna muze tem prodejcum certifikovanejch prijimacu nelibit, ale to je proste takova doba.
anebo taky ne. me ty refresh temata fakt stvou a kdyz uz byl pokoj od tma a key tak tu mame novej fenomen a neni podle me resenim ty lidi trestat ale jim pomoct.

bublajs

Refresh není pomoc

,je to lenost,nebo šetřivost na telefonátech,chyba je v 95% jinde a tady se hnojí fórum,jako řešení bych navrhoval přišpendlit na první místo,ať to má třeba 50 listů,kdo to tam nedá,má smůlu a jede do tropicalu,kdo to tam dá může doufat,že mu nějakej otrok pošle zápis,pokud mu to nikdo nepošle,tak si zavolá operátorovi,pokud mu to nepůjde i tak,zavolá si dodavatele zařízení,nebo opraváře,důležité je aby to bylo na prvním místě stále,pak nemůže zakládat nové vlákno,toto by měl řešit cs-link a udělat nonstop linku,ať si tam volaj třeba ve dvě ráno.10:44.28 Registrován: 11/2006, Autor: kuldan,proč píše sem?nemá telefon? R^ :laughing: R^

pierrepetr

marný pokus

https://www.parabola.cz/forum/topic-60687/
R^ :laughing: R^

pierrepetr

kuldan

alespoň umí poděkovat f.u.c.k. of R^ :laughing: R^

pierrepetr