Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vyhazování peněz veřejnoprávní televize

Koukám a žasnu jak se vyhazují do luftu naše peníze.ČT koupí přenos LM-Manchester United - Chelsea FC v HD a přímo ho vysílá v SD.Až dnes je ze záznamu v HD ale? kdopak se bude dívat?A jak to říká jedna reportérka"to mi hlava nebere"A ani se nedivím-ani naše hokeje či naše fotbalová liga se nevysílá v HD.A zase se nedivím když mají údajně jedinný!! přenosový vůz HD.Tak kam jdou ty peníze když ne do obnovy techniky-zase zaspáváme dobu. :bigeyes:

slávista
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vyhazování peněz veřejnoprávní televize

ak ta iba toto dokaze rozhadzat tak sleduj kam idu koncesionarske poplatky na slovensku:

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/zemkova-okrem-odstupneho-dostala-aj-odmenu-spolu-30-000.html

/podotykam ze institucia je neustale v deficite..stale ho sanujeme ci uz cez rozpocet statny alebo z koncesionarskych poplatkov.../

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

já poplatky neplatím tak že mna to netrápi ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Snowboarďáci v přepočítaném HD opravdu nestáli za to, aby mu musela ustoupit taková native HD produkce z Old Trafford. Neobstojí ani řeči o vyváženosti - v úterý film (jako HD), středa fotbal(native HD).

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

jupi
a kto ich zateba plati? ak nikto tak to mozes schytat aj s pokutou...teraz uz sa viazu poplatky na prijem elektriny a nie na prijimac.

tulen

tulen

To by ho musel někdo "prásknout".Víš třeba kolik jezdí po veřejných komunikacích nepojištěných aut?A dělá s tím či oným někdo něco?Akorát se vžy kolem toho kecá a víc nic.A na naše"přispůsobilé" občany si tady nikdo nic nedovolí. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

praveze nikto nemusi..staci ked si porovnaju databazy odberatelov elektriny a platicmi konces. poplatkov..poslu vyzvu..potom exekutora ..par takych pripadov poznam...dostat sek na 3000 eur neni sranda.

tulen

na to tanm dali Zemkovu aby si medzi sebou mohli davat odmeny...NA GRC CELA VLADA ,KRAJCER....FUUUUUUJJJJJ i hate Radicova hnusna stara p.icaaaa

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ty snowboardaci byly kvalitativne tragicky

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

má to dvě ALE

1) LM ve HD koupena jako celek. Asi nejde koupil úterní v SD a středeční v HD, na takové "čachry" by se majitelé práv asi pohli z vyskoa vy...
2) za to že některé pořady, které jsou dostupné (nakoupené) v HD a nejsou vysílány na ČT HD může svým dosti velkým dílem Rada pro Rozhlas. a TV vysílání - protože ČTéčku zarazila jejich původní plán - dynamické přepínaní kanálů ČT1, ČT2, ČT4, kterou "jdou" do ČTHD v průběhu dne.

šibal
Registrace: 8/2009

za tuhle vopicarnu vcera v SD dnes repriza dopoledne v HD no to si delaj (nevhodné slovo) z poplatnika soudruzi z CT. ;P

image
Registrace: 10/2008

Šibal OK.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Celá ČT :laughing: :laughing: :laughing:
Studiová technika :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Využívání HD programu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Co se rozčilujete "pánové",já vám kašlu(1.000.000 lidí a 1.000.000 názorů) na nějaký HD fotbal v hlavním vysílacím čase.....od toho je ČT4...ale na plnohodnotnou samostatnou HD verzi není a asi ani nebude.Jsem pro přepínání HD verzí mezi ČT1 a ČT2,sport bych řešil zvlášť.Jinak pěkně upršený HD den. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Nejhorší a tragický je to přepínání HD sem a tam z programu na program kdy nikdo neví co kdy a v kolik má být vysíláno v HD.Neví to prostě ani ten nejvyšší nahoře.Tragedie.To at to radši nechají černobílé a bude to lepší.
Je to asi 14 dní koukám na nějaký seriál v HD a najednou asi 18 minut před koncem střih Konec/hotovo a naskočil tam Golf ze CT4 sport HD.
Adios seriál at si ovce jako já dokoukají v SD.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Kamil_k4

Tak mi prosím vysvětli když mají koupenou LM v HD jak budeš "sport bych řešil zvlášť"?Takže podle tebe SD vysílání a opět vyhozené peníze?Nezapomínej že je zde dost lidí kteří se rádí dívají na kvalitní sportovní přenosy v HD. :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Ano 1.000.000 lidí,1.000.000 názorů,3 programy,ale jen jedna HD verze.....takže řešení je někde uprostřed....já jsem sportovec,ale koukat na HD sport nemusím...chaaa :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

Tím dost lidí jsi myslel těch pár desítek co si to předplácí měsíčně v SD verzi se čtverečkama...? R^

Kamil_k4

Kamil_k4

Pár desítek tisíc--já osobně žádnou verziSD se čtverečkama nemám, ale jako poplatník veřejnoprávní televize bych chtěl kvalitu přímo a ne záznam.Sport se dá těžko opakovat natož se divat na záznam když víš výsledek,nehledě že je záznam dopoledne. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Len tak ďalej ČT R^
Dobrý fotbálek R^

Vladi
Registrace: 8/2006

To je právě ono jedna ruka neví co dělá druhá.......nakupují práva a ještě neví zda je budou moci odvysílat v "plné" kvalitě....,ale stále mi většina z Vás připadá jako malé děcka....Já chci tohle a tohle radši taky.Jsem zvědaví jaké bude fiasko s "hokejem",když už fotbal n.e.b.u.d.e. R^

Kamil_k4

@wwwe

...Zemková dostala odmenu za pôsobenie v SRo, a ten nebol hlboko v mínusoch - zato súdruh Nižňanský vycical na pokyn KSSMER-SD celú STV až do najmínusovejšieho mínusu! Rv ... a pravicový ľavičiar a člen rady - Jarjabek bol v každej TV debate o STV najmúdrejší - tak ako aj za Mečiara a jeho Kubišov a Darmov! Rv

brga

brga

sro sicen ebolo v minusoch..ale tento hybrid co vznikol je nastupnik sro...takze na odstupne by nemala mat pravo...vsade sap ise ze novai nstitucia potrebuje na rozbeh dalsie peniaze zo statneho rozpoctu tak mi kur...wa ako mozu mat tu drzost pytat dalsie peniaze ked nimi navidomoci mrhaju..tie prachy idu z nasich vrecak to nie je sukromna firma zarobim mam...nemaju peniaze na prevadzkovanie aktivit ktore maju vymedzene zakonom ..lebo velku cast zozere z nich ich vlastna rezia...
jedine preco im toto prechadzaj e ze sme narod holubici..v inej krajine by ta budova uz lahla popolom a zodpovedni by utekali do kanalov aby ich nezasiahli delobuchy

tulen

...zasa si nemysli, že sa mi to páči... ...ale takí ako Kubiš, Darmo, Nižňanský boli iba dosadení pajáci na podpisovanie (ne)výhodných zmlúv. Ináč je paradoxné, že tie peniaze by musela vrátiť SRo, ktorý už, ale neexistuje. :bigeyes:

brga

tak o darmovi a kubisovi aj skoda reč hodit..to bola žumpa na pohladanie

tulen

ako ze je SRO v pluse?to ze neprekrocil stratu ktoru si predpise a dotuje z rozpoctu aj z koncesii to vsetko su nase prachy a taky Jarjabek bude dristat za kazdu stranu do ktorej sa natlaci po 90

Duzu
Registrace: 7/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra