![]() |
|
ferguson ariva combo/ariva 200 combokeby ste sa mali rozhodnut medzi tymito dvoma prijimacmi : Ferguson Ariva 200 Combo alebo Ferguson Ariva HDcombo, ktory by ste zvolili a preco ? pytam sa,lebo nevidim v nich a v ich funkciach ziaden rozdiel,jediny snad ten ze ariva combo ma o jednu sachtu na modul naviac.ale inak mi vsetko na nich pride identicke,dokonca aj cena je rozdiel ne par eur. |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboVše má HD.Rozdíl je v ARIVA 100 a 200. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboMrkni na Videotech.cz :))) |
koax
![]() |
|
RE:ferguson ariva combo/ariva 200 comboRozdíl je ! Ferguson ARIVA 200 HD Combo má satelitní i " terestriální "přijímač ! |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboAriva 200 Combo je úplně jiný stroj než Ariva HD Combo, myslím, že rozdíly poznáš nejlépe u výrobce ferguson-digital.euVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
ViliamkoPokud chceš přijímat CZ sat platformy, tak žádný. Přečti si včerejší info u konkurence (sat.cent.rum). nákup takovýchto zařízení je sebevražda. :O |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboAriva 200 Combo je Ariva 200 s DVB-T tunerem, osobně mám Ariva HD Combo, i s menší fw. podporou je v něčem lepší než Ariva 200, třeba upscaling SD je dle mého názoru lepší než u klasické Arivy. Další věc je v tom, jak to bude doopravdy dále, jak píše Zip.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboZáleží na tom, jaké máš možnosti příjmu DvB-T a co tě zajímá na orbitu. Jsou totiž oblasti, kde chytneš např. české, slovenské a rakouské programy. K tomu dokoupíš kartu na Premier League od Cyfry a máš vystaráno. A Skylink a Cslink může irdetovat a surflockovat do aleluja. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboodmysliac teraz irdeto , jedna sa mi cisto o porovnanie tychto dvoch vyrobkov.oba maju HD prijem, oba maju DVB-T/DVB-S tunery, oba maju funkciu upscaling, oba vedia nahravat na hdd. jednalo sa mi len o to v com moze spocivat zadasny rozdiel ty chto zdanlivo rovankych prijimacov,ale nejaky tam byt musi ked existuju oba ..konkurenciu som necital,ale myslim ze co sa tyka irdeta,do buducna to predsa vyriesi nejaka uprava FW,nie ? okrem toho, predsa maju sachtu na modul. |
viliamko
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboFerguson nemá certifikacihttp://i.iinfo.cz/urs-att/CS_retail_letter_Tsj4-130260639536013.pdf |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 combotrochu divne ohladom ne-podpory fergusonu versus irdeto a cryptowork. sak mame doma dva fergusony 6600 a 7600 a v oboch idu ako karty cryptowork tak aj ICE karta bez akych kolvek problemov |
viliamko
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboTo je právě ono, ferguson dlouhodobě neplatí licenci za kodovací systémy, ale chválí se, že ony systémy umí, že je pro ty a ty služby vhodný a proto po něm Irdeto jde. Jednoduše se může stát, že v případě soudního sporu dostanou tak tučnou pokutu, že zkrachují a vysněná podpora v budoucnu je kde? No přece v ... |
Zip
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 combotak ale to si neviem predstavit ako to bude do buducna cele fungovat,pokial totiz je cely system takto postaveny..pretoze dnesu su to menovane 3 znacky a uz o pol roka/rok mozu na zozname neziaducich pribudnut dalsie znacky, to potom nikdy nikto nema istotu v tom aky prijimac kupy...toto je fakt bohove.. |
viliamko
![]() |
|
ZipUž bys toho bubákování mohl zanechat. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
viliamkoOd toho jsou tu odborné prodejny, ty mají zákazníkovi nabízet zboží, které má budoucnost (certifikaci) a né Arivy. I podle toho poznáš prodejce a podejce. Nejen hypermarkety jsou podejci, podívej se co podávají v sat technice, vesměs nelicencovaný šrot a také k němu nedostaneš žádnou informaci.Já se tímto oborem živím 20 let, první CZ sat jsem dělal měsíc po spuštění této služby (11/1997), pro komplet jsem musel osobně do Ostravy, jela tehdy jen Prima, zhruba 2 měsíce na to ČT1 a ČT2. Na výběr byl jen jeden typ přijímače, později, asi za 1/2 roku přibyl další, to trval několik let, až po roku 2000 se začly objevovat další, boom nastal s nástupem Humaxů řady 5xxx a Cr Fox. Až asi od 2005, diky rozšíření EMU mimo odbornou veřejnost, začali nejrůznější zlatokopové vozit kdejaký šrot a Di.gi EMU dílo dokonalo. Kdybych dnes ve skladu (někde tam je) vyhrabal Humax F1CI, vrazil do něj kartu s modulem, jsem přesvědčen, že pojede. Arivě nedávám ani 2 roky, kdo takové .... prodává, je sebevrah. |
Zip
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboKdyž v tom běží karta irdeto jak je psáno tak poběží i za dva roky a třeba i dávno bez podpory.A nestrašte tady lidi .A když je přijimač combo tak je to i terestriál to vím.Jo a dobrou noc všem. ;) |
koax
![]() |
|
RE: ferguson ariva combo/ariva 200 comboFerguson Ariva HD Combo je starší model, ktorého výroba končí. Nahradzuje ho práve Ariva 200HD Combo. Rozdiel je v softwere. Sú úplne odlišné a nie sú kompaktibilné. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
To ZIPznova s tebou nesuhlasim o tvrdeni ARIVY, co ta ma trapit co bude o 2 roky kupim znova nieco nove ale rozhodne to nebude VANTAGE 8000 ked za to mozem mat 4 arivy |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
PomocPotrebujem pomoc... omylom som nahral nový firmware pre Arivu 210 do Arivy 200 som si to všimol, až ked bežala aktualizácia a ta mi kľakla, je zablokovaná... len v strede obrazovky na TV mám červený ramček s nejakými číslami. na displeji Arivy su take čudne znaky ako činske.Skušal som cez Ariva Upgrdae 551 aale stále mi vypisuje hlásku: Initialize STB sdramis failed... |
poldo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
![]() |