![]() |
|
výměna kartyAhoj mám kartu skylink za kterou ji mám vyměnit aby bez problému fungovala ? za ICE nebo IRDETO ? Mám přijímač FERGUSON 8800 HD a používám univerzální čtečku karet .Díky |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: výměna kartyCS linkVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: výměna kartyvorti:))) :))) :))) skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: výměna kartyAno jediná svobdná televize CS-LINK R^ |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: výměna kartyotazne je uz len ako dlho..vyhodou je ze tam furt spia..takzem ozno este dlho budu :)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: výměna kartya co od nich čekáš jako. oni u nás ani žádný extra placený programy nejsou. tomuhle říkám nabídka. 7 filmových programů v HDwww.youtube.com/watch?v=yZn93kKxC44 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: výměna kartyMně se na CS linku líbí, že si můžu předplatit programy jen na 5 dní, např. když chcu sledovat nějakej fotbalovej zápas. |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: výměna kartyak ale skylink tvrdi ze rozsiruje baliky o programy ktore budu pripojene k len novym kartam...tak ich logicky nemoze spoplatnovat resp. menit ceny balikov tak ako su...ibazeby existovali dva cenniky podla typu karty ktoru ma abonent..inac by to nebolo korektne voci tym co maju crw karty obmedzene monnosti pozerat mpeg4sd,hd a platit by mali zvysene ceny za baliky po novom..mhmskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: výměna kartyMáš to jedno no skôr by som bral už Irdeto lebo oni CRW vypnú predpokladám už toho roku min. pri platených programoch. A CS- link má teraz taký plán, že nebude rozširovať Irdeto pokým neprejdú oba štáty úplne na DVB-T ale až potom prejde na Irdeto už aj o tom hovorili. Keď dopyt klesne po kartách budú oba platformy už len cez Irdeto a na CRW budeme už len spomínať.CS-link Slobodná televízia :laughing: :laughing: :laughing: asi ťažko ak by bola slobodná tak programový balík mojich6 za cenu 10 € by mal obsahovať aspoň 12 programov. Ďalšia sloboda od CS linku objednať si len jeden kanál napr tv NOVA SPORT na mesiac 8€ Keď si zoberieš SKYLINK stále má výhodnejšie balík multi jeden mesiac 9€ a mám tam Filmbox ktorý u CS linku stojí 12€ a to sú len 2 kanály. Ďalej Skylink má aj Discowery čo CS link ani nemá a jednoducho povedané CSlink len odrbáva lebo v konečnom dôsledku patrí medzi najdrahších. Skylink sa stal dostupnejšou voľbou či už pri platených alebo neplatených programoch. A môžte si tu písať čo chcete ale je to tak. Cenník to dosvedčí SKYLINK: http://www.skylink.sk/web/structure/26.html#multi CS link : http://www.cslink.cz/sk/cennik/ Rv Rv Rv R^ R^ R^ |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: výměna kartyBer Digi-cenníky ža presvedčia! |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: výměna kartyjj, digi je skvělé, EPG zakázané a HD sprosté slovo..K paušálu si připočti ještě 4 TV magazíny s programem.. Jsem byl v sobotu na návštěvě u známého, ani jsem nevěděl, že to má, furt si stěžoval na signál, tak jsem mu to pošteloval, dali jsme lahvinku a chtěl jsem se kouknout v kolik hraje hokej.. Jsem se zase vrátil o pár let zpět.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |