Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Irdeto modul na Skylink

Ahojte borci, mam prijimac Vantage HD6000 a ku nemu kartu Skylink "Vymena" cize uz tu novu, je to karta "ICE", alebo karta "Irdeto"? Je medzitym nejaky zasadny rozdiel, tu som sa docital, ze vobec su dve varianty tej novej karty...
Mne ide o to, ze pouzivam tuto kartu bez modulu a sem-tam sa stane, ze mi niektore kanaly vypadnu (presnejsie vzdy cela HD ponuka), samozrejme ju mam zaplatenu, jednoducho staci mi potom na chvilku (cca. 1-2min.) prepnut na CT1, alebo CT4 a prog. ponuka mi nabehne a zasa nejaku dobu ide...niekedy to spravi raz za tyzden, inokedy raz za 2 dni...Pomohla by mi kupa modulu Irdeto do tohto prijimaca, mam vyhliadnuty ten novy modul, cisto Irdeto...

DAKUJEM...

Streethawk

street
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto modul na Skylink

nerozumiem ale preco mi vzdy vypadne iba HD ponuka, okrem nej mam zaplatene aj MULTI a HBO HD a tie idu v pohode...

street

tiež mam Vantage 6000 a ICE kartu a šlape to ako hodinky, kartu mam v čitačke, firmware som tam šupol Jepssen, žiadne vypadky som nikdy nemal

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

To se mi stává to samé :-( Mám ICE kartu v mobilu Technicrypt CW.. Vždy vypadnou jen placené programy HD (ale jen na transpondéru Skylink - History HD,Eurosport HD, Filmbox HD).. za to Discovery HD a BRAVA HDTV jdou v pohodě.. Jak píše kolega stačí vždy přepnout na ČT1 a je to za chvíli v pohodě.. A ještě jsem vypozoroval, že se děje vždy o půlnoci.. Sleduji Filmbox HD a přesně půlnoc a konec... Musím přepnout na ČT1 a počkat na zápisy... Jinak MULIT HD PLUS balíček mám předplacený na celý rok...

Zdenik
Registrace: 1/2006

samozřejmě mobil = modul ... jak si rychle píšu :-(

Zdenik
Registrace: 1/2006

na karte mas napisane ze ci to je ICE alebo Irdeto.tam kde mas cislo karty je ICE01 a Pin: 0000 ,tak to je ICE

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Zdenik: presne tak, iba ten transponder vzdy vypadne...nechapem...ale kvoli tomu kupovat modul...no neviem, ale zasa islo by to stabilne, alebo?

street

Preco kartu vymena dali univerzalnu, uz to mala byt cisto Irdeto karta a hotovo, aby este aj tie nemenili...u Skylinku to je celkom mozne...

street

I Neotion

Mě občas vypadává kódování na HD placených kanálech co popisujete i u ICE karty v modulu Neotion (mám ho 14 dní). Ale je to v poslední době. Když jsem ji míval v modulu SMIT (tedy v režimu CW), tak to nedělalo. První týden se mi to stalo 4x během 3 dní a nepomohlo ani přendání zpět do modulu SMIT, tak jsem 3x napsal do Skylinku, nejdřív od nich doporučení na výměnu modulu a když jsem jim napsal, že to modulem být nemůže, protože to dělá i v modulu SMIT, tak sice už žádná odpověď, ale stalo se to pak za týden jen jednou a to krátce.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Joscer

Mam presne totez. Po prechodu na Neotion s ICE kartou mi parkrat za posledni tyden vypadlo kodovani, musel jsem refreshovat. Uz jsem tu psal zkusenosti a vracim se s ICE kartou k SMIT Cryptoworks. Delalo mi to obcas take, ale vyrazne mene casto, navic je SMIT Cryptoworks rychlejsi pri prepinani. Skylink take vyklada cosi o vymene modulu, jinem prijimaci (mam Technisat Digicorder a rozhodne ho menit nehodlam) a nakonec reklamaci karty.

mber
Registrace: 11/2007

No práve, ja takisto nechcem menit prijimac kvoli Skylink-u, som s nim velmi spokojny (s prijimacom) a toto obcasne refreshnutie HD kanalov budem musiet trpiet...aj ked si myslim, ze to nieje problem prijimaca, ale providera...ale on si to v mojom pripade urcite neprizna, pretoze oni doporucuju ine zariadenia...

Dakujem vsetkym za prispevky a vysvetlenia... ;-)

Streethawk

street

mber

Já jsem objednal ještě kartu Next (mám dva HD přístroje v domácnosti), tak tu dám do CAM Neotion a tu kartu, co mám teď, tak vrátím do SMITu. A uvidím. Snad ta karta Next bude z té neblbnoucí série a bude v Neotionu chodit OK.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

tohle přesně dělala i mně kombinace technisat hd8 s modulem eurocam cw a kartou cw. najednou vypadly hd kanály. vyřešila to výměna modulu na originál technisat, který je ovšem cw. kartu jsem ještě neměnil na ice, ani nic jiného. měl jsem za to, že to byla chyba modulu eurocam, který nedobře spolupracoval s technisatem hd8. a vida, zdá se, že je to větší problém, než jsem čekal. každopádně, teď mám klid. ale až budu chtít vyměnit kartu na ice, tak si asi budu muset držet palce :)

lastopia
Registrace: 7/2009

no jak to tak čtu, tak pro tu Výměnu karty nepůjdu ;P
.
už jsem to psal v jiném vlákně - ruskou ruletu hrát nebudu radši ty nový programy oželím nebudu se svým GI pokusným králíkem na HD balíky a na restarty nejsem zvědavej :(((

(Už někdo vyzkoušel tu novou kartu VÝMĚNA hodit do Goldena 980HD ? Jede tam jenom v univerzální čtečce Conax bez modulu ? Je to ověřený ? Mám na něm ještě úplně první soft od koupě před dvěma lety, ale schrupal zatím úplně všecko,co jsem objednal - mám tam bílou kartu Cryptoworks, na tom asi ty nový programy z nabídky nepůjdou, že - no ale těch 600 bych dal, pokud je to ověřený - dokupovat nějaký moduly nebo snad nový stroj ani omylem)

Bororo
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra