![]() |
|
Mascom MC2000HDUSB PVRDobrý večer pánové.Prosím o radu,nemáte někdo zkušenost s tímto problémem? Při propojení uvedeného sat.přijímače s HDD LG rekorderem a spuštěním záznamu na rekorder se objeví hláška"Byl detekován signál bránící záznamu" Nevíte někdo náhodou,co je to za vychytávku? Pravděpodobně je to záležitost Mascomu,protože po propojení s Topfieldem tento problém nenastane,předem díky za každou radu. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Re:A co tě nutí nahrávat na externí rekordér nějakej PAL signál, když můžeš valit MPEG přímo na USB? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
Re:Mě nic,ale zákazníka,co si tuhle kombinaci pořídil. |
Pepa 3
![]() |
|
Re:Vyřešeno |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Mascom MC2000HDUSB PVRMěl jsem stejný problém, můžu se zeptat jak jsi to vyřešil? |
uzuutzu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
Re:Mascomy mají od výrobce v menu nastaven obrazový výstup 720p.S tím si LG neporadil.Když jej změníš na standart 1080i,tak ten už skousne. Tuším že zeleným tlačítkem u Mascomu vstoupit do nabídky,zvolit 1080i a uložit. Tak hodně štěstí. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Mascom MC2000HDUSB PVRDíky za odpověď, hodně jsem s tím laboroval. Příjmač, který jsem potřeboval rozchodit s LG rekordérem, ještě neměl USB nahrávání teda Mascom 2000HDCI MK2. Ten postup co jsi napsal sice funguje, ale jenom do té doby než vypnu satelit a znovu jeje zapnu. Po zapnutí musím na satu znovu změnit rozlišení a zase to nahrává. Problém je tedy pokud chci nahrávat přes timer, tak mužu jenom tehdy, když na satelitu změním rozlišení, nechám ho přes noc zapnutý a načasuji LG rekordér. |
uzuutzu
![]() |
|
RE: Mascom MC2000HDUSB PVRpokračování:Na LG rekordéru zase musím mít tlačítkem RES na předním panelu nastaveno 576p, jinak to po vypnutí rekordéru zase nenahrává. Zkoušel jsem ruzné LG rekordéry a vše se chová stejně, Mascom 2000CRCI MK2, Mascom 2000USB se chovají naprosto stejně, zatím co s více než dva roky starým Mascom 2000CRCI MK1 nahrává LG bez problému. Dle servisu Mascom má MK1 jiný procesor. Problém, asi bude v LG rekordérech. |
uzuutzu
![]() |
|
![]() |