Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Reklama na SKYLINK 2, pozor naregistraci karty

Zdravím všechny příznivce satelitní technik.

Tak zas mi hrajou jenom nekódované programy. Proč???
Porušil jsem smluvní podmínky. Jak???
Uvedl jsem nepravdivé údaje při registraci. Které???
U adresy jsem místo č.p.: 734 napsal č.p: 743 . Trest ???
10 dnu bez oprávnění sledovat satelitní televizi, tak dlouho trvá než mi kartu znovu zaregistrují.

Nepomohlo prosit na zákaznické lince. Karta hrála 2 měsíce potom mi poslali letáky a šek, ty se jim vrátili, že adresát neexistuje tak mě vypli.

Nepomohlo, že znám přístupové jméno a heslo ke své kartě kde bych si mohl opravit to č.p. (pozor veškeré pozdější změny jsou prý taky porušení smluvních podmínek)
Nemohli mě předem informovat, na telefon uvedený při registraci. (nebo nechtěli)
Nemohli mi poslat upozornění, na email uvedený při registraci. (nebo nechtěli)

Ano mají pravdu porušil jsem smluvní podmínky a můžu být rád, že na mě neposlali nějakou vyšší moc.

S pozdravem
"spokojený zákazní Skylinku"

056152
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Reklama na SKYLINK 2, pozor naregistraci k...

katastrofa. 10 dnů bez televize

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Souhlasím s 056152.(Pokud to opravdu takto bylo). Zdá se mi tento postup Skylinku opravdu přehnaný a taky bych byl nas.aný fest.
Na řešení opakujících refreschů a stupidních dotazů na nové programy se čas najde a tento věřím docela vyjímečný problém musí 10 dní počkat?
Rv

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Oni potřebujou, aby jim tam lidi uváděli pravdivý údaje. Protože žijou z nabízení těch pay-tv programů. Určitě nadpoloviční většina uživatelů si je aspoň jednou předplatí.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

... ty se jim vrátili, že adresát neexistuje...
Pre nich je dôkaz neexistujúceho adresáta,to že nejaký poštár nenájde adresáta,aj keď je chyba v adrese.Pre pošťáka by malo byť hlavné meno a to by mohol poznať... ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Jak podle telefonu poznají zda žijete v ČR??? Osobně se nedivím, že vás "odstřihli". Prostě poslední dobou zahájili protipirátské tažení a ani se jim nedivím, když někteří t.u.p.c.i. tu neustále propagují BDC a prolomený systém CW. Včetně vypálení plné nabídky na karty dvojkové řady. Dochází vám to, že doplácíme na velkohubost některých...viz hery a podobné velké huby!!!

petr121
Registrace: 4/2008

vortimonde rekni nam jak ty dlouho by prezil bez tv, mozna bez vody bys vydrzel dele :)))

rj45
Registrace: 6/2007

Reklama na SKYLINK 2, pozor naregistraci k...

petr 121 "Proč máš pořád tu hloupou potřebu zachraňovat svět?!" ...

fero55
Registrace: 5/2010

petr121 - banany na tebe.

OT: podle me porusujes pravidla protoze urazis jineho uzivatele. ale to je muj pohled. at to zhodnoti jini

no hlavne ze skylink ma plnej rybnik problemu a tohle resi tak bezhlave. vubec se mi to posledni dobou nelibi.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra