Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

t-com a jeho digitalna politika

Všimli ste si niektory slovaci ze ako pristupil t-mobile k digitalizacii?zamestnanci chodia po domoch a lakaju ludi na satelity alebo si to daju vyhlasit v obecnom rozhlase ze bude stretnutie a stve ma to pretoze hlavne stary ludia na to naletia a uz aj ked maju satelit alebo im niekto kupil dvb-t primac oni ho tak zdeptaju ze si da od nich satelit...je to nespravodilive a malo by sa tejto spinavej politike zabranit ale tak to uz v poslednej dobe chodi na tom nasom vysnivanom slovensku

wiking18
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: t-com a jeho digitalna politika

ja ich vobec nelutujem kto si to da..kto nema v hlave ma v penazenke..

freee
Registrace: 2/2010

http://www.rada-rtv.sk/ (sťažnosti)!

vito1
Registrace: 6/2006

t-com a jeho digitalna politika

aj ja som bol prekvapeny, ked mi poslali 2_krat SMS na cislo (kyslika), aby som si urychlene objednal ich sluzby. Skade mali moje cislo - neviem. :zombie:

johnysk
Registrace: 3/2010

su to blazni....hrabu ako kazdy kde sa len da

wiking18
Registrace: 6/2008

@wiking18

plne s tebou súhlasím. Sú to špiny a používajú neférovú reklamu.
Tak urob niečo proti tomu než aby si tu plakal. Pošli sťažnosť na tú adresu ktorú ti dal vito1 a uveď konkrétny prípad.
Penzisti budú ľahká korisť hlavne keď sa niekto predstaví že je z Telekomunikácií. Pred tými má hromada penzistov stále rešpekt lebo za (nevhodné slovo)ov to bola firma, ktorá ťa mohla kľudne nechať zavrieť aj do basy (rovnako ako slovenská pošta, plynári, elektrikári).

Dagy2
Registrace: 11/2010

...u nás v dedinke to robili zamestnanci externých firiem ktoré podpísali zmluvy so spomínaným poskytovateľom a podávali si to ludia čo nemajú čo do huby hlavná vec že majú taniere a t-mobile je krytý ,ale politika dobrá ,klobúk dole nuž šikovným patrí svet a blbec plať ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra