![]() |
|
t-com a jeho digitalna politikaVšimli ste si niektory slovaci ze ako pristupil t-mobile k digitalizacii?zamestnanci chodia po domoch a lakaju ludi na satelity alebo si to daju vyhlasit v obecnom rozhlase ze bude stretnutie a stve ma to pretoze hlavne stary ludia na to naletia a uz aj ked maju satelit alebo im niekto kupil dvb-t primac oni ho tak zdeptaju ze si da od nich satelit...je to nespravodilive a malo by sa tejto spinavej politike zabranit ale tak to uz v poslednej dobe chodi na tom nasom vysnivanom slovensku |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: t-com a jeho digitalna politikaja ich vobec nelutujem kto si to da..kto nema v hlave ma v penazenke.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: t-com a jeho digitalna politikahttp://www.rada-rtv.sk/ (sťažnosti)! |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
t-com a jeho digitalna politikaaj ja som bol prekvapeny, ked mi poslali 2_krat SMS na cislo (kyslika), aby som si urychlene objednal ich sluzby. Skade mali moje cislo - neviem. :zombie: |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: t-com a jeho digitalna politikasu to blazni....hrabu ako kazdy kde sa len da |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
@wiking18plne s tebou súhlasím. Sú to špiny a používajú neférovú reklamu.Tak urob niečo proti tomu než aby si tu plakal. Pošli sťažnosť na tú adresu ktorú ti dal vito1 a uveď konkrétny prípad. Penzisti budú ľahká korisť hlavne keď sa niekto predstaví že je z Telekomunikácií. Pred tými má hromada penzistov stále rešpekt lebo za (nevhodné slovo)ov to bola firma, ktorá ťa mohla kľudne nechať zavrieť aj do basy (rovnako ako slovenská pošta, plynári, elektrikári). |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: t-com a jeho digitalna politika...u nás v dedinke to robili zamestnanci externých firiem ktoré podpísali zmluvy so spomínaným poskytovateľom a podávali si to ludia čo nemajú čo do huby hlavná vec že majú taniere a t-mobile je krytý ,ale politika dobrá ,klobúk dole nuž šikovným patrí svet a blbec plať ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
![]() |