![]() |
|
Technisat HD8-SXpetr33 R^ Technisat došel po měsíci ze záruční opravy a vyměnili zákl.desku,už zase běhá....... ;)2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@ karxyzMoc ťa nepoteším. Do dvojročnej záruky ti odíde aj tento !!! Treba sa toho zbaviť čím skôr a nekupovať Technishity a podobné (nevhodné slovo). :laughing: :laughing: :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PeMakeby ste netrepal...............Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
karxyzOK-každá věc se občas rozbije ať je to sebeslovutnější výrobce.Podívej já už mám od této firmy třetí takže na zášť některých kašli holt máš lepší a oni ti závidí.A jestli si "někdo" myslí že že za cca2500-3200 kč má kvalitní přijímač tak ho v tom nech.:laughing: O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
PeMaKdyž umíš tak dobře kritizovat /a ani neviš co/tak ten "Technishit" má záruku TŘI roky-jentak pro zajímavost.A docela mě zajímá co jsou další podobné? :OO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
PeMaMám 4 Technisaty, u všech super obraz a zvuk, spokojenost. Mám "rád" chytrolíny jako jste Vy. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
@ karxyzMoc tomu nerozumiš když pišeš takové nesmysly kdovi co maš za šunku. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXja som zatial nepocul o tom, ze by tento prijimac niekomu z mojich znamych odisiel. Ja ho uz mam pol roka a som spokojny.Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXJá taky v zásadě doporučuji všem Technisaty.Nejméně reklamaci. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXI já jsem se kdysi stal "továrním jezdcem" firmy TechniSat a myslím, že jsem udělal dobře. Jen malá skvrna. Teď mi po 5 letech provozu odešel TechniSat Digit MF4-S CC (zřejmě něco se zdrojem a možná by to šlo opravit), ale myslím, že měl své odslouženo a stejně sem chtěl pořídit další HD přijímač. Takže teď mám v provozu ještě jeden MF4-S CC, pak půl roku jeden HD8-SX a před 2 týdny jsem pořídl ještě Technistar S1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
emtechTys určitě myslel-PeMa?Ne karxyz že? Nebo se mýlím?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Re-petr33velice se omlouvám skutečně jsem myslel toho PeMa. |
emtech
![]() |
|
Re-KarxyzVelice se omlouvám ten vzkaz to nepatřilo Vám ale autoru PeMa. |
emtech
![]() |
|
RE:joscerPravěpodobně ti jen odešel kondenzátor 22u/400V v primární části zdroje.Po výměně funguje tento tuner perfektně. |
satmaniak
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
nadá sa, musím si priložiťale asi 95% ľudí, ktorí majú jasný názor na "Technišrot" ani nemá páru o tom ako tento prijímač funguje.Za najväčší nedostatok považujem najmä tieto zlé vlastnosti: - nemá sieťový vypínač (niektoré typy) - to som nepochopil načo to je dobré, ale je to jedna z najdôležitejších funkcií - nevie EMU - holt je to len pre ľudí, ktorí pozerajú legálne - nevie zdieľať jednu kartu - takže nespôsobil žiadny flame u svojich majiteľov po zavedení blokácie od SkyLinku - nevie sekať obraz - s týmto by výrobca mal niečo urobiť - nevie mrznúť - treba si kúpiť k nemu ešte mrazničku - ukladá EPG - takže ochudobňuje majiteľa o každodenné viacnásobné precvakanie programov aby sa EPG načítalo - všetko nahrá podľa nastavenia - takže oberá majiteľa čas, pretože prijímač ktorý nenahrá polovicu nastavených programov ušetril majiteľovi čas ktorý by strávil pri ich pozeraní Takže summa-sumárum, je to prijímač úplne na.p.r.d a stojí hromadu peňazí navyše (počítam externý šnúrový vypínač, mrazničku a sekerku na sekanie obrazu). Pekný HD obraz všetkým majiteľom TS ! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SXMusím se připojit, taky jsem spokojený majitel HD8-SX včetně dvou kolegů, kterým jsem tento model doporučil, další má HD S2X Plus s HDD a taky plná spokojenost. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
satmaniakDík za radu, až mi to někdy vyjde, tak na to kouknu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Dagy2Technisaty se nekupují na "vylomeniny", ale pro super kvalitní obraz. Ten - Korejské a jiné asijské podobné umatlaniny nemaj. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Dagy2R^ :laughing: Lépe to snad napsat nejde.Ale je zajímavé že"nejlepší kritik" se už neozve nehledě že jsem se ho na něco "pítal"A když je tak uvědomělý tak by mne docela "zaujímalo" co má za přijímač když Technisaty jsou šunty.to se raději neozve jelikož asi tuším co má doma zač.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
emtechŠunka to je urážka-víš jaká je taková zauzená dobrá?Lepší je šrot či křáp a těch je zde na trhu dost. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |