![]() |
|
Vymáhání pohledávek od UPCPodle dnešních večerních zpráv předalo UPC vymáhání pohledávek za neodevzdané sat.zařízení vymahačské firmě.Pokud někdo neodevzdal zařízení firma bude vymáhat přes 20000,-kčZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPChttp://www.fushal.net/2010/06/dejte-pozor-na-upc-je-to-banda-grazlu.html |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCjsou to pekni picmundove, za ciganske digi to ze zakona dela u nas cesky telecom |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCTo se asi týká maximálně těch černých Philipsů z roku nula. Protože ten novější UPC Philips se k ničemu nehodí a ten UPC Humax je klon DIGI Humaxe a není mezi nima žádný rozdíl. A ten HD Philips neumí zobrazit vyšší rozlišení než 720p, takže se pro HD příjem nehodí. :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCAsi se inspirovali Kalouskem. Ten taky promrdal co mohl, aby pak vystrašeným důchodcům posílal složenky. Tyhle společnosti využívají nízkého právního povědomí a schopnosti bránit se. RWE například zase rádo zapomíná pri vyúčtování započítat poslední platbu, takže z přeplatku se stává nedoplatek atd. Je třeba si všechny doklady schovávat a hlavně se nesmí s něma jednat v rukavičkách. O Vánocích moje školou povinné děcka neustále otravovaly marketingové společnosti pracující pro T-Mobile. To bylo na denním pořádku a protože 2x nezabralo volání na helplinku, kterou obsluhujou snad ukrajinky, tak jsem musel zpucovat až nějakou managerku. Život je boj. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Novodobá mafieRádoby právníci plus exekutoři , to dneska jobovka .Zajímalo by mně za jak dlouho soud rozhodl , když na některé nevýnosné věci potřebují roky než se dostanou na řadu .. |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCTo se ale normálně vrací, jako já nevím. Mě by nenapadlo si to nechat. Jak tady je ten odkaz na ten problém s modemem, tak on tam píše, že to věděl (!) že ho musí vrátit. A klidně si ho nechal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCČeská klasika, "Pepa Novák" něco zapinká, ale chybu hledá napřed (hlavně) všude jinde, než u sebe. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
Vymahani pohledavek od UpcNo melo bylo receno jejich operatorkou, ze mam poslat jen kartu, ze receiver vracet nemusim, tak ho mam doma v krabici uz asi tri roky...od ukonceni smlouvu s upc |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
RE: Vymáhání pohledávek od UPCNa Aukru si to mohou za pakatel odkoupit zpátky :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |