Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV SHARP - odezva DO

Prosím o info, zda existuje nový software k TV SHARP LC 37X20E (vyr. 2008), popř. zda se dá nainstalovat i software určený pro TV SHARP jiné řady. Nainstaloval jsem SW, jenž je pro SHARP LC 37X20E nabízen na stránkách www.sharp.cz., TV však nijak nezareagovala. Důvodem, proč potřebuji TV takto oživit, je nesnesitelná doba prodlevy (cca 10 vteřin) při přepínání TV kanálů a při listování v TXT. Pokud jste tento problém řešili jiným způsobem, prosím, napište. Díky.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV SHARP - odezva DO

Mám stejný problém,televizi stejnou ale 42palců,už bylo to tak neúnosné že musel jsem resetovat.Odezva se zkrátila zpět na cca vteřinu,,,,tohle se jim moc nepovedlo,,,Pavel,,,ebody@seznam.cz

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Díky, mám to chápat tak, že stačí obyčejný reset do továrního nastavení nebo je nutný zásah technika Sharpu (TV je ještě pár měsíců v záruce).

ESPOSITO

reset do původního nastavení jsem dal,,,jestli zjistíš něco více dej prosím mi vědět na mail,teď už sice používám ji jako béééčkovou telku,ale mám ji rád,byla moje slušná první :)))

1+13+19+23+28

keff

mám taky špatný soft,aby zobrazoval správně teletext nesmí se zadat země umístění Česká republika ale VÝCHODNÍ EVROPA

1+13+19+23+28

keff

Dnes jsem poslal mailový dotaz přímo na www.sharp.cz (odepsali, že mi odpoví co nejrychleji). V diskusi na jiných webovkách jsem našel info, dle kterého v této situaci stačilo nainstalovat nový SW a TV údajně začala fungovat normálně. Finta byla v tom, že se musel použít SW pro TV novější řady. Pokud dostanu nové info, ozvu se.

ESPOSITO

To bylo by super kdyby něco fungovalo,pak asi bych tě ještě otravoval,jak se to dělá přes flash,zatím mě částečně se to opravilo resetem do stavu jak bylo to rychlé(spíš líné)když byla nová

1+13+19+23+28

keff

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra