![]() |
|
Swan IPTVMusím podotknúť velké mínus ohľadom tohto spomínaného operátora.Spomeniem najprv IPTV ktoré som mal možnosť využívaťspolu s internetom UDAJNE na OPTIKE. Bývam v jednej Bratislavskej časti kde cca pred 3 rokmi robili rozkopávku 2 firmy TCOM a SWAN.Rozhodol som sa po odporúčaní mojich známych z okolia a rozhodol som sa pre SWAN ktorý podľa novej kampane dáva k internetu aj Digitál IPTV.Povedal som si že fajn dve služby za cenu jednej.Po skúsenosti môžem povedať že optiku SWAN ťahá len po bytový dom nie až do bytu ako T-COM.1.problém nestabilná rýchlosť internetu podla zmluvy 40na2 bez FUP.Realne isiel tak 20na1..2.problem IPTV sa mi pri niektorých programoch na jednu sekundu zastavil obraz aj zvuk. 3.problém dovolať sa na Call centrum tejto firmy je zložitejšie ako beh na dlhé traťe.Spojený ste po cca 3až4minútach ktoré platíte už po prvej sekunde potom dvihne operátor diktujete čo mate za problem on sa to opyta ešte raz lebo je asi nepočujuci čiže prevoláte realne tých 12až15minút.Z technického oddelenia sa Vám po príslube od operátora nikto neozýva ani 3až4dni.Potom voláte znovu a znovu to isté.čakám že poruchu odstránia len márne. Ešte mi je povedané od operátora že to je uplne mormalny jav.Po 7dňoch sa mi ozvali technici že či sa to nezlepšilo. Hovorím že nie stále ten istý problém.Vyslali vyjazd technika videl na vlastné oči čo IPTV robí a ako ide NET. Pofiderne došiel iba tak bez akeho kolvek meracieho stroja aby zisťoval čo tomu je.Skonštatoval že to dá preveriť na dialku cez IT oddelenie.Tý mi potom volali že nič stým v mojej lokalite nemôžu urobiť nech som spokojny čo mám iný sú na tom horšie ako ja. Potom si hovorím načo táto firma budovala OPTIKU ak vôbec nejakú robila a ponúka služby ktoré nemôže poskytnúť alebo nechce v odpovednej kvalite a cene. Ked sa mi nepáči rozviažte zmluvu.Tak aj bolo,po 15 dnoch trapenia od podpisu zmluvy som to ukončil obchdný zastupca ktorý mi rušil zmluvu mi povedal že nepatrite pod zakaznikov ktorý by mali dostať kvalitnú službu. Takže firma asi nepotrebuje nových zakaznikov a majitela firmy ani netrapi ako sa jeho pracovnici spravaju voči klientovi. Dal som si zaviesť TCOM,internet a TV ma síce výjde drahšie ako od SWAN ale aspon neprevolám 150 minút z mobilu za 15 dní len na ich linku na nahlasovanie poruchy. Každemu ktorý ma v pokrati tuto firmu so službymi MAXmultimedia vrelo neodporúčam tuto firmu aby si konečne SWAN uvedomil ako vyzerá OPTIKA ak vôbec ťahajú optiku. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Swan IPTVJa mam tiez SWAN ale v NR a mozem ti povedat ze som mal s nimi len raz problem a odvtedy mi to slape,mozno aj preto ze nebyvam daleko od ich sidla v NR a aj optika bez problemov a som uz skoro tri roky zakaznikom,rychlost mi ide bez problemov a takisto aj tv slape tak ako ma,takze mozno je ten problem väcsinou len v BA |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
![]() |