![]() |
|
NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIVorti tu riesil tuto temu mna by zaujimali skusenosti rady ohladne nakupu v zahranici stranky resp.konkretne stranky kde bol uskotocneny uspesny nakup premyslam ze pojdem asi do dreamoxu 800 se no rad by som nejaku dobru cenu :-) |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIHlavně si dej bacha na ty klony. Originál Dream 800 SE má svojí cenu. Ta se pohybuje v Německu asi kolem 10.500.- Kč (?) i s poštovným. Takže ušetříš asi tak těch 10%Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIA ted jestli tech 10% za to stojí.V případě reklamace je potřeba samozřejmě poslat věc zpět a poštovné včetně pojištění je abnormálně drahé. Týká se to "západu" už jsme to řešil několikrát na poště prostě německo a spol..drahota. Nevím no jetli někoho ta tisícikoruna vytrhne. Smysl to má při větší zakázce a objednávce ale to už jsou zase jiné podmínky cena celková atd.. Smysl to má při nějaké velké zakázce ale tam už zase jsou |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIJe to tak. Víc než těch 10% se od toho nedá čekat. A to není případ jenom Dreamboxu. Tam se jedná hlavně o to, že seženeš určitý druhy zboží, který u nás prostě nekoupíš. Nikdo je nenabízí.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIJinak tady to máš, jestli se chceš přece jenom podívat. Cena je 419 EUR + 12 EUR poštovný do ČR.http://mrte.ch/bae Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
klonklon dreama 800 som videl aj an dealextreme. stoji tam nejakych 200 USD. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIJenom bych chtěl upozornit, že ten link co jsem dával je jedna z nejlevnějších nabídek v Německu. Vybírat mezi těma nejlevnějšíma s sebou nese vždycky určitý riziko. Je to nějaká malá firma, člověk nikdy neví. Nic jsem u nich nekupoval.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Kromekaret a v Cesku nedostupneho zboží se ze sat.techniky nevyplatí nic. Ale jsou jiné sortimenty které šetří 50% a víc.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: NAKUP CEZ PAY PAL V ZAHRANICIsoudruzi v číně dělají toto-http://www.aliexpress.com/product-fm/361854982-Free-shipping-high-quality-tuner-dreambox-800-76-bootloader-japanese-tuner--wholesalers.htmljinak levně koupíš ale reklamace je drahá,poštovné do zahraničí.nakupuji už pár let bez jediného problému. |
Forrest
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
for alltak keby som mal mat stale obavy z nakupovania tak by som do teraz nakupoval len v skalnych predajniach bez risku nie je zisk :-) ale myslim ze nie je od veci zistit skusenosti od druhych poradit druhym o alibabe viem raz som tam riesil parabolu ponukli mi lukrativnu cenu za cely kontajner:-))))) forrest myslis ze je to original za taku cenu ?:-))))))) |
forak
![]() |
|
to..forakjá myslím, že to origo není,ale funkční to určite bude a za ty 2-stovky.... nicméně nikdo nikdy neví co má jiného v sobě ,,originál DM800,,z Německa za podstatně vyšší cenu R^ |
Forrest
![]() |
|
forrestono je to vzdy dobre zobrat tak stredom niekedy je nezmyselne platit miliony za znacky ked tie su niekedy len zbytocne predrazene ale zase ked aj lacnejsie tak nech to ma nejaku stabilitu moj posledny vantage za dost penazi by mi mohol mi aj viac vyhoviet aby som po roku a pol nemusel spekulovat o novom sate :-/ |
forak
![]() |
|
forakjinak pořád jsem jel na Illusiony co mi dodával týpek ze Slovenska,chvíli DM500,nějaké ty obyč strongy,topfield.ted jsem koupil Dreamsky NXP 256hd a jsem spokojený.doufám že mi vydrží zase aspon 2 roky-technika jde furt dopředu R^ |
Forrest
![]() |
|
forrestja som zacinal kedisy s premium x potom tento vantage 1100 ktory relativne ide no na nejake pokusy testy uz zamrza a zase za tie peniaze by to mrznut uz nemuselo a preto si myslim ze moja buducnost asi bude uz iba v linux-e:-) a ked tak teda uz minimum dreambox 800 hd se alebo mozno aj tato ponuka tento clon dbox hd pvr za cca 170 euro znie lakavo zalezi uz asi len na skusenostiach s klonmi a touto net strankou ten vyvoj hrozne clovek len aby robil kazde dva roky na novy stroj :))) |
forak
![]() |
|
![]() |