![]() |
|
satelitní přístroj a web prohlížečChtěl bych poprosit o radu jaké přístroje mají web prohlížeč s možností číst email ,brouzdat po internetu a pokud možno přehrávání videa. Dík za radu všem co mají chut odpovědět. |
namcoh
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečToto vše i když "omezeně" dovezou přístroje typu dreambox a jemu podobné.I když to moc nechápu..je to stále jen sat.přijímač a to je jeho prioritotu a lidi začínají neustále chtít další a další blbosti.. Ale hoolt je to v modě tak se to vyžaduje je třeba to respektovat.. Kafe,sprchu a sekačku na trávu už snad po sat. přijímači nikdo dál chtít nebude. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečOpenbox S9, ale pozor jen originál, má i wifi a mnoho dalšího |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečna plknani na netu sou dobry netbuky a podobny a ne metrova televize v obyvaku. nehlede na to, ze nejlepsi je to resit tam kde ses, treba na lavicce na zahrade a tak. pak muzes treba pres stream z prijimace koukat pri okopavani jahod na premeta podlahu :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečTak zamozřejmě , že používám standartně počítač.Jsou ale situace , že si potřebuju jen přečíst email a zapínat PC na pět minut ;P .Beru to jako doplněk a náhodou jsem narazil na dreamsky nxp 256 hd a proto mě zajíma jestli je už rozšířenější a hlavně jestli to aspoň trochu solidně maká. |
namcoh
![]() |
|
patNaprosto souhlas !!! Já si taky do HD satu - net. nebo ostatní média nepustím. A co potom s HACKEREM !!!Mám dost peněz na singl zařízení. R^ R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečTak jsem dostal upně jinou odpověď než jsem chtěl , ale je slušné poděkovat. Nicméně ty blbosti jak říkáte se jmenují pokrok a ten se nezastaví. |
namcoh
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečskus WebZeal🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@ namcoh...blbosti jak říkáte se jmenují pokrok ....Mám techniky plný dům, ale taky si myslím, že co chceš je kravina. Na internet používám multimediální centrum pod TV, zejména na skype - kamera s příbuznými z USA. Pak je vše na velké TV. Dvoutunerový sat. přijímač mám na nahrávání a sledování čehokoliv. Na to co chceš Ty, přečtení e-mailu, Ti stačí mobil s internetem. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečtaké bych asi často využil internet na TV a je mně celkem jedno přes jakou krabičku by se do ní dostal. No a ten satelitní přijímač k tomu zas tak daleko nemá, když uvážíme, že má procesor, paměť, síťovou kartu někdy i zabudovaný harddisk :)Umím si představit, jak v době vysílání reklam mrknu na mail nebo proserfuju oblíbené stránky. Plně chápu Namcoha, proč odcházet od TV do jiné místnosti, tam zapínat Pc a pak nazpět, když veškerý potřebný hardware leží i v obýváku. Sice internet v některých TV už částečně bývá, ale použitelný moc není, zatím jen rss, youtube. řešením je i to multimediální centrum, což je ale jen další PC pod televizí. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečJen bych doplnil rost, že si ještě chvíli budeme muset počkat. Stále je ten internet u všech přístrojů(TV,sat...) velmi nedokonalý, krom PC.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
TechniSat Digit ISIO to umí- 2-tuner DVB-S2- DVR eSata / USB - 2xCI+ slot - plná čeština - EPG ukladané do cash v noci, EPG+ od TechniSatu - Technilink - ovládanie STB a TV spolu cez HDMI čo sa týka multimédií: - plný internet browser (odskúšané v ČR, plne funkčné) - HbbTV (napr.ARD, ZDF, SAT1, PRO7 a od leta ČT) - prehrávanie vídeí z netu, požičovňa filmov www.Maxdome.de - prehrávanie rôznych formátov zo siete 3 roky záruka u výrobcu, 7200Kč :-/ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
rostJe to přesně tak jak píšeš R^ |
namcoh
![]() |
|
a jakou verzi flash to podporujeja se obavam, ze zadnou. to budou krasny stranky :))))popravde nechapu proc by nekdo mel chodit do vedlejsi mistnosti na 5 minut zapinat pocitac, kdyz notebook mi startuje za 15 vterin :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečV Dreamsky nxp sa nedostaneš na všetky mailove protokoly (dúfam že som to nazval dobre),v yahoo.com sa k mailu nedostanem ale v post.sk v pohode.Má to QT browser a nepozná ˇ a ani ´. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečto tras: Jak jsi jinak spokojený s 256? Přepíná svižně? Žádné problémy? Stabilita? Uvežuji o něm. |
romsim
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: satelitní přístroj a web prohlížečPrepínanie nie je podľa mojich predstáv,na fw sa pracuje ako na každej inej novinke.Super je ten ročný bonus čo v sebe má ak sa používa s netom a motorom. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
![]() |