Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

satelitní přístroj a web prohlížeč

Chtěl bych poprosit o radu jaké přístroje mají web prohlížeč s možností číst email ,brouzdat po internetu a pokud možno přehrávání videa. Dík za radu všem co mají chut odpovědět.

namcoh
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: satelitní přístroj a web prohlížeč

Toto vše i když "omezeně" dovezou přístroje typu dreambox a jemu podobné.
I když to moc nechápu..je to stále jen sat.přijímač a to je jeho prioritotu a lidi začínají neustále chtít další a další blbosti..
Ale hoolt je to v modě tak se to vyžaduje je třeba to respektovat..
Kafe,sprchu a sekačku na trávu už snad po sat. přijímači nikdo dál chtít nebude.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Openbox S9, ale pozor jen originál, má i wifi a mnoho dalšího

satlama
Registrace: 1/2009

na plknani na netu sou dobry netbuky a podobny a ne metrova televize v obyvaku. nehlede na to, ze nejlepsi je to resit tam kde ses, treba na lavicce na zahrade a tak. pak muzes treba pres stream z prijimace koukat pri okopavani jahod na premeta podlahu :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tak zamozřejmě , že používám standartně počítač.Jsou ale situace , že si potřebuju jen přečíst email a zapínat PC na pět minut ;P .Beru to jako doplněk a náhodou jsem narazil na dreamsky nxp 256 hd a proto mě zajíma jestli je už rozšířenější a hlavně jestli to aspoň trochu solidně maká.

namcoh

pat

Naprosto souhlas !!! Já si taky do HD satu - net. nebo ostatní média nepustím. A co potom s HACKEREM !!!Mám dost peněz na singl zařízení. R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Tak jsem dostal upně jinou odpověď než jsem chtěl , ale je slušné poděkovat. Nicméně ty blbosti jak říkáte se jmenují pokrok a ten se nezastaví.

namcoh

skus WebZeal

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

@ namcoh

...blbosti jak říkáte se jmenují pokrok ....

Mám techniky plný dům, ale taky si myslím, že co chceš je kravina.
Na internet používám multimediální centrum pod TV, zejména na skype - kamera s příbuznými z USA. Pak je vše na velké TV.
Dvoutunerový sat. přijímač mám na nahrávání a sledování čehokoliv.
Na to co chceš Ty, přečtení e-mailu, Ti stačí mobil s internetem.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

také bych asi často využil internet na TV a je mně celkem jedno přes jakou krabičku by se do ní dostal. No a ten satelitní přijímač k tomu zas tak daleko nemá, když uvážíme, že má procesor, paměť, síťovou kartu někdy i zabudovaný harddisk :)
Umím si představit, jak v době vysílání reklam mrknu na mail nebo proserfuju oblíbené stránky.
Plně chápu Namcoha, proč odcházet od TV do jiné místnosti, tam zapínat Pc a pak nazpět, když veškerý potřebný hardware leží i v obýváku. Sice internet v některých TV už částečně bývá, ale použitelný moc není, zatím jen rss, youtube. řešením je i to multimediální centrum, což je ale jen další PC pod televizí.

rost
Registrace: 7/2006

Jen bych doplnil rost, že si ještě chvíli budeme muset počkat. Stále je ten internet u všech přístrojů(TV,sat...) velmi nedokonalý, krom PC.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

TechniSat Digit ISIO to umí

- 2-tuner DVB-S2
- DVR eSata / USB
- 2xCI+ slot
- plná čeština
- EPG ukladané do cash v noci, EPG+ od TechniSatu
- Technilink - ovládanie STB a TV spolu cez HDMI
čo sa týka multimédií:
- plný internet browser (odskúšané v ČR, plne funkčné)
- HbbTV (napr.ARD, ZDF, SAT1, PRO7 a od leta ČT)
- prehrávanie vídeí z netu, požičovňa filmov www.Maxdome.de
- prehrávanie rôznych formátov zo siete

3 roky záruka u výrobcu, 7200Kč :-/

Dagy2
Registrace: 11/2010

rost

Je to přesně tak jak píšeš R^

namcoh

a jakou verzi flash to podporuje

ja se obavam, ze zadnou. to budou krasny stranky :))))

popravde nechapu proc by nekdo mel chodit do vedlejsi mistnosti na 5 minut zapinat pocitac, kdyz notebook mi startuje za 15 vterin :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

V Dreamsky nxp sa nedostaneš na všetky mailove protokoly (dúfam že som to nazval dobre),v yahoo.com sa k mailu nedostanem ale v post.sk v pohode.Má to QT browser a nepozná ˇ a ani ´.

tras
Registrace: 2/2011

to tras: Jak jsi jinak spokojený s 256? Přepíná svižně? Žádné problémy? Stabilita? Uvežuji o něm.

romsim
Registrace: 3/2011

Prepínanie nie je podľa mojich predstáv,na fw sa pracuje ako na každej inej novinke.Super je ten ročný bonus čo v sebe má ak sa používa s netom a motorom.

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra