Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sky link vymena , typ karty .

Kto ma skusenosť z vymenou starej karty TaT za novu? Mam par otazok,ake karty su dodavane pri tejto vymene? Karta Skylink Štandard alebo Karta Skylink Štandard HD ? Je to ICE karta? alebo čiste Irdeto? Dakujem.

joht264
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky link vymena , typ karty .

je to ice karta a aj čisté irdeto , a čo tak zavolať do sky linku ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Měnil jsem kartu T-T za kartu "Výměna". Karta je ICE, byla u ní informace, že 20 dní jde plná nabídka včetně HD, po 20 dnech se musí zaregistrovat, pak budou 2 měsíce gratis plná nabídka včetně HD. Včera mi přišla karta "Next", opět je ICE, opět 20 dní plní nabídka, pak pouze programy, které jsou na hlavní kartě a to po dobu 1 roku.

mispi
Registrace: 1/2009

RE: Skylink vymena , typ karty .

Karta Skylink Štandard a Karta Skylink Štandard HD je to isté,na karte výmena budú aktivované tie programy,ktoré boli na povodnej karte.

atr2009
Registrace: 12/2009

Ak mas staru kartu TaT a nemas vazny dovod na vymenu,tak ju nemen. Nova karta "Vymena" je ICE - cize mutant a ide ako v Cryptoworks, tak i Irdeto moduloch. To by vlastne bolo akosi jedno..avsak na rozdiel od povodnej TaT karty na nu budes dostavat zapisy kazdy den a ak na nu na zopar dni nepozries, tak budes cakat na novy funkcny zapis! Na stare karty prichadzaju zapisy raz za cas a to na dobu zopar mesiacov dopredu.
Dalsia nevyhoda karty "Vymena" je to, ze si ju zafinancujes sam. Mozno nebude trvat dlho a dostanes kartu novu a zadarmo... Bude vsak uz asi ciste Irdeto, ale nebude ta to stat nic.
Osobne mam tiez jednu Vymenu, avsak kartu som bol nuteny vymenit. Osatne stare mi sluzia i nadalej k plnej spokojnosti a nemienim ich dobrovolne menit.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.
:dead:

sato
Registrace: 2/2006

Na starej karte mam len česke programy, slovenske tam neboli dokupene, v podstate ta karta sa dlho neuživala a momentalne je to iba šuflikova zasoba :-) .Zatial . Nevylučujem jej použitie v dalšom prijimači.

joht264

Karta Skylink Štandard a Karta Skylink Štandard HD, nie je to isté .
Karta Skylink Štandard - umožňuje bezplatný príjem všetkých základných slovenských a českých televíznych staníc bez časového obmedzenia. K tomu navyše aj bezplatný príjem programového balíku MULTI, HBO a Cinemax a balíka CS TV na 2 mesiace . (Podrobnosti o programovej ponuke nájdete na stránke Televízne programy).

Karta Skylink Štandard HD umožňuje bezplatný príjem všetkých základných slovenských a českých televíznych staníc bez časového obmedzenia. K tomu navyše aj bezplatný príjem programových balíkov MULTI, HD PLUS, programov HBO HD, HBO, Cinemax a balíka CS TV na 2 mesiace. Karta Skylink Štandard HD obsahuje cenovo zvýhodnené predplatné balíku MULTI, HD PLUS a HBO a je preto vhodnejšia pre záujemcov, ktorí vlastnia prijímače s podporou príjmu HD programov.

joht264

Sky link vymena , typ karty

Ale pri výmene je to jedno.

atr2009
Registrace: 12/2009

To:joht264

Tu je viac info o tej karte vymena a kto si ju moze zakupit (cisla kariet na ktore sa stahuje) https://www.parabola.cz/clanky/4102/karta-skylink-vymena/
Cena je ca. 24 Euro.
Ak vsak ju mas iba tak v sufliku, tak ju budes menit zbytocne. To iba moj nazor. Za peniaze co utratis na "Vymenu" si kup napriklad TNK kartu a budes mat o zopar stanic viac ;). Bude to lepsia investicia.
http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/dekodovacie-karty/karta-skylink-vymena?vmcchk=1

http://www.satelectronic.sk/obchod/action/productdetail/oc/307403.xhtml

http://elektro-sat.sk/dekodovacie-karty/35-karta-skylink-vymena.html

http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2469&category_id=197&option=com_virtuemart&Itemid=1

----------------------------------------------------------------------------------

sato
Registrace: 2/2006

pro sato

Je pravda, že mít kartu T-T je lepší, ale v mém případě jsem T-T kartu vyměnil za ICE ("Výměna") z toho důvodu, že jsem si pořídil i kartu "Next" (k T-T kartě nelze objednat), za jeden paušál mám 2 karty s Multi HD.

mispi

mispi

Co píšeš je částečně špatně. Na kartě výměna nejsou 2 měsíce zdarma. Je tam pouze 20 dní volně pro registraci a případně zaplacení dalších programů. 20 dní volně je i na karte NEXT.

Pokud nebyli na původní kartě zaplaceny slovenské programi a další podobné (v tarifu gratis) budou na nové kartě plně funkční.

zdrk15
Registrace: 5/2008

pro zdrk15

U karty "Výměna" byl leták, že plná nabídka půjde ještě 2 měsíce po registraci (Akce), tak uvidím. Mám 5 používaných T-T karet (034..) z toho jednu kartu 0285... K výměně jsem použil jednu z karet 034..., jsou zde všechny programy (za kartu 285... jsem dal před několika lety 3.500 Kč a pak jsem k ní dokupoval Novu a slovenské programy. Pro HD bych musel zase dokupovat a to již nechci). Toto tedy byla nejlevnější varianta.

mispi

Před měsícem jsem ji měnil. U mne v letáku je psáno, že se na ni akce 2 měsíce zdarma NEVZTAHUJE. Možná něco změnily.

zdrk15
Registrace: 5/2008

mispi

Měl jsi vyměnit tu ...285... a zůstala by ti 034... s plným základem! Na nové ICE VÝMĚNA by ti úplně stejně jely VŠECHNY programy balíčku GRÁTIS (komplet vč.HD...)automaticky, bez ohledu nato, jestli na staré kartě za kterou jsi měnil některé programy z neplac.základu byly/nebyly doplaceny....

lance
Registrace: 10/2008

už mě s tím, skylink co jsem stále píší trochu štvou,kurňa toto je platforma,která jede bez problémů a doufám,že stále pojede,ale s prominutím,každý trouba/chomout/zde pořád píše o Skylink,koukněte zpátky na ta vlákna,Vy jste všichni asi pěkně šlechlí a potřebujete léčit,cha,cha.cha,že?????/
Kdo zde píše o skylink a není důvod že by nešel, tak ať táhne do Kééélu./chomout/a otevře si forum doma se svou kráskou.,to už snad není možné. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

pro hery

Mám mnoho let původní kartu T-T 028... z doby, kdy jiný provozovatel nebyl. Se službami Skylinku jsem byl vždy spokojený a tak nemám potřebu provozovatele měnit. Nikdy jsem s kartami neexperimentoval, nepoužíval žádné blokery a sdílení, vše mi funguje tak, jak má (proto jsem si později pořídil další 4 karty). Pokud jsem měl kdy problém s příjmem, byla to porucha LNB nebo SAT přijímače.

mispi

ludia preboha nemente si tie karty nie je v tom ziadna vyhoda,len zarobkova cinnost skylinku,vyckajte nech si skylink vyfinancuje svoje podnikanie ale nie z vasich penazi,vypnut vas nesmu a donutit tiez nie,porusia zmluvy,a ak sa nieco take stane neskonci to len tak,treba sa obratit na obh.inspekciu a postupovat dalej v zmysle zakonov.Kedto spravime viacery tak asi nebude mat taky usmev p.Glisnik z jeho ......bez komentara.

easy
Registrace: 8/2006

pro easy

Kartu jsem si vyměnil z toho důvodu, že jsem chtěl využít jen jedné platby za Multi HD - to znamená, že jsem si k ní pořídil kartu Next. Je rozdíl platit 454 Kč + 880 Kč/rok za Next, než si ponechat původní kartu 034... a platit za 2 x Multi HD 958 Kč/měsíc. Na sdílení jsem nikdy nepomýšlel, také by se mi nelíbilo, kdyby mě někdo okrádal.

mispi

mispi

No, hlavně doufám, že si doma noviny a časopisy taky nepůjčujete a každý si kupuje svoje.

polulin

pro polulin

Noviny si nekupujeme, stačí nám internet a TN, časopisy si kupuje každý dle svého zájmu.

mispi

Karta Vymena

Karta Skylink Vymena je karta ICE. Promo platenych kanalov (na zaregistrovanie karty na ucte starej Cryptoworks karty, alebo postou) ide plnych 20 dni od prveho vlozenia karty do prijimaca (na rozdiel od registracie Cryptoworks karty, kde plat.kanaly v momente zaregistrovania skoncili). Dvojmesacne Promo nejde. Zakladne kanaly idu vsetky (aj ked si ich na starej karte nemal kompletne). Pripadne zaplatene kanaly na starej karte pokracuju na novej. Mne karta Vymena funguje bez problemov.

ahe56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra