![]() |
|
cs link aktivaciVedili by ste poradiť kde robim chybu?Skušam registrovať kartu na cslink stranke a ono sa nič nedeje.Vrati sa mi to do kolonky novy uživatel a nič.Zo skylinkom som take problemy nemal.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: cs link aktivaciMožná zadáváš uživatelské jméno,které je už obsazené. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: cs link aktivaciNo ale to by hadam ukazalo že meno sa už použiva či nie?A čo čislo karty,opisal som to pri čipe na karte.Skylink ho ma aj na tej karte kde bola od novoty vložena.Tak neviem :-/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: cs link aktivaciSkus registraciu cez smsDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: cs link aktivacitak podarilo sa,bolo to tym že prihlasovacie meno už existovalo.Prekvapeny som ostal lebo mi nič neukazalo kde robim chybu.Pri inych registraciach ukaže,na cs link stranke nie.To len pre zaujimavosť ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: cs link aktivacitak podarilo sa,bolo to tym že prihlasovacie meno už existovalo.Prekvapeny som ostal lebo mi nič neukazalo kde robim chybu.Pri inych registraciach ukaže,na cs link stranke nie.To len pre zaujimavosť ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: cs link aktivaciRegistruju denně,ale přes servisní web a tam to ukazuje :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: cs link aktivacipardon podarilo sa mi to poslať dva krat :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
Harnadektak dik za radu,hlavne že som sa tam dostal ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: cs link aktivaciJJ,keď už existuje uživatelské meno,tak Ťa na upozorní,len si si to nevšimol.Zaregistroval som ich stovky a vždy,keď bolo nutné,tak to signalizovalo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |