Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Downgrade Mascom CAM

Ako tu uz niekto pisal, ostatny SW 1.23 fungoval horsie ako 1.20 aj u mna (Panasonic+Skylink CW+ORF ICE).
Dnes som dostal od Mascomu Programator a viem v XP mode W7 64 spravit downgrade na 1.20 u modulu Mascom Cryptoworks. Potrebujem ale este downgradnut aj Easy.TV, ale neviem k tomu nikde najst prislusny FW. Na strankach Mascomu nie je ani 1.20 pre Cryptoworks, ale niekde vo forach som to stiahol. Verziu pre Easy.TV ale najst neviem. Nema to niekto na disku? Vola sa to: "Alpha Crypt Update 1 20 Easy TV" a nazov suboru bude zrejme: AlphaCryptUpdate_1_23_EasyTV.zip

dunaj
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Funguje to!

Takze po asi hodinovej komunikacii s Mascomom mi poslali SW 1.20 aj pre Easy.TV, takze som to downgradol a vsetko slape ako predtym. Ak to bude niekto potrebovat, tak dunaj8_zavináááč_gmail.com

dunaj

RE: Downgrade Mascom CAM

Ozývám se až teď,protože jsem to dřív nečetl.Příslušný soubor mám stažený ze stránek Mascomu.Jmenuje se AlphaCryptUpdate_1_23_EasyTV.zip
Ale myslím,že to není verze 1.20,ale opravdu verze 1.23

Fero Ch
Registrace: 2/2007

Fero Ch

No to mas teda pravdu, nie je to ono. Ale kto to bude potrebovat, tak este par rokov co dozijem mu to poslem na mail:-)

dunaj

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra