![]() |
|
Downgrade Mascom CAMAko tu uz niekto pisal, ostatny SW 1.23 fungoval horsie ako 1.20 aj u mna (Panasonic+Skylink CW+ORF ICE).Dnes som dostal od Mascomu Programator a viem v XP mode W7 64 spravit downgrade na 1.20 u modulu Mascom Cryptoworks. Potrebujem ale este downgradnut aj Easy.TV, ale neviem k tomu nikde najst prislusny FW. Na strankach Mascomu nie je ani 1.20 pre Cryptoworks, ale niekde vo forach som to stiahol. Verziu pre Easy.TV ale najst neviem. Nema to niekto na disku? Vola sa to: "Alpha Crypt Update 1 20 Easy TV" a nazov suboru bude zrejme: AlphaCryptUpdate_1_23_EasyTV.zip |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
Funguje to!Takze po asi hodinovej komunikacii s Mascomom mi poslali SW 1.20 aj pre Easy.TV, takze som to downgradol a vsetko slape ako predtym. Ak to bude niekto potrebovat, tak dunaj8_zavináááč_gmail.com |
dunaj
![]() |
|
RE: Downgrade Mascom CAMOzývám se až teď,protože jsem to dřív nečetl.Příslušný soubor mám stažený ze stránek Mascomu.Jmenuje se AlphaCryptUpdate_1_23_EasyTV.zipAle myslím,že to není verze 1.20,ale opravdu verze 1.23 |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
Fero ChNo to mas teda pravdu, nie je to ono. Ale kto to bude potrebovat, tak este par rokov co dozijem mu to poslem na mail:-) |
dunaj
![]() |
|
![]() |