Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - jimjam

Funguje Vam? mam hlasku kodovano, ale asi jen jimjam. Posledni dobou to opravdu neni nic moc, za posledni tyden jsem posilal 2x refresh. Mam technisat Digicorder a modul Neotion Irdeto a Skylink kartu. Tak nevim, jestli se nevratim ke cryptoworks, ale nez jsem to vymenil, tak to delal i cryptoworks.

mber
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - jimjam

Co mas na karte pod cipom ICE 01 ale Irdeto 01?

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Apropo JimJam my funguje, kartu mam s cislom 03436 G.M.9080

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

Hmmm, mam ICE, ani refresh nejde.

mber

Je lepsie mat s modulom Neotion Irdeto a Skylink kartu s cistym Irdeto 01 ako ICE kartou lepsie si rozumie CAM Irdeto Neotion Skylink ready s kartou ktora ma pod cipom Irdeto 01

zdenoq

Bezva, lepsi to asi je, ale platit za to nehodlam. Podotykam, ze mam na rok zaplacene Multi HD, HBO HD a Kino CS. Jsem zvedavej, co mi Skylnk napise, poslal jsem jim nastvanej mail a kdyz me vymlcej, tak jim zavolam.

mber

CAM Irdeto Neotion Skylink ready mal by spolahlivo chodit aj s kartou ICE ved to Skylink testoval a dalmu patricnu znamku 1* :)

zdenoq

S moduly je to podstatně složitější, tady jsou 3 proměnné. Modul si musí rozumět s kartou, ale také s přijímačem. Pokud opravdu v modulu funguje lépe IR karta, jsem přesvědčený, že slušnou komunikací se Skylinkem může dojít k výměně ICE za IR.
Nejprve bych ovšem otestoval IR kartu u prodejce v dané kombinaci, aby nebyl problém někde jinde, třeba vadný HW modulu apd.

Zip
Registrace: 1/2006

Ak nema Skylink nejaku chybu v systeme, ICE v rezime IRDETO a ciste IRDETO sa musia spravat presne rovnako.

Rozdiel medzi tymi kartami je len ten, ze ICE ma naviac emulaciu CW, ale z hladiska rezimu Irdeto su totozne.

psm
Registrace: 3/2006

@psm, to není možné, vždyť i babky v kostele už nemluví o ničem jiném, než jaký je to krám. Tak to přece musí být pravda!.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Doporučuji denně cca na 10 minut přepnout na ČT1. Načtou se nové kody a vše jede.
Takto mi 2 x do týdne vypadnou kanály HD plus na 12,109/H, vše ostatní jede. Musím 10 minut na ČT1 a vše jede dál.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Jak to bylo dneska s Nat Geo Wild Europe a History SD 11,797/H - u mne pro oba NO SIGNAL.

zdrk15

Taky mi nejdou, a to nemám ICE :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To jsem udelal, poslal jsem zapisy, nechal CT1 asi pul hodiny a nic. Normalne se to tema zapisama vyresi, ale me to pripada jako hovadina. Kdyz jsem byl u UPC Direct, nikdy jsem nemel tyhle problemy, zadne zapisy nebyly potreba, proste vsechno chodilo, porad a bez potizi. Nejsem satelitni expert, ale takova sluzba je na prd. Zkusim vratim SMIT Cryptoworks, ktery jsem dal jinam a zkusim, predpokladam, ze to pomuze, ale i tam se mi to v posledni dobe objevuje docela casto. Myslim, ze na tom, ze ICE je opravdu kram neco bude.

mber

RE:Skylink-jimjam

Taky mi nejel,ICE+Smit zelený a už v pohodě.Nevíte někdo jak jede modul Irdeto Neotion Skylink s TF 7700HSCI.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Tak to vypada na problem ICE a ne modulu. Asi se pokusim ze Skylinku vyrazit cistou Irdeto kartu.

mber

Nešlo to ani na staré kartě 0285xxxxxx, takže to nejelo na všech typech.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

@mber: ak vymenis ICE za IRDETO nic sa ti nezmeni, akurat stratis moznost pouzivat kartu v Cryptoworks module.

psm
Registrace: 3/2006

OK. Mimochodem, Skylink pripustil, ze JimJam mel problem. Nicmene, otazka je obecnejsi, jestli je bezne, ze je nutne jednou tydne vynutit refresh. A otazka 2 je spolehlivost Skylinku, ted JimJam, kazdou chvili HBO HD, ruzne vypadky vyzadujici refresh. Kdyz jsem mel UPC, tak jsem nikdy (za 2 roky) nepotreboval nic opravovat, chodilo to stale.

mber

Dle mého je to spíše naší netrpelivostí, chceme mít vše a ihned. Někdy to ale nejde.

zdrk15

Promin, ja chci aby mi to chodilo, kdyz si to platim. Dovedu pochopit problem, jako dnes ten JimJam, ale abych musel sam delat refreshe, to mi prijde hrube nestandardni pozadavek.

mber

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra