![]() |
|
silný vítr parabola endstalo jse vám to někdy že vítr silný rozhodil parabolu já jsem brno-jih |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola end180cm parabolu mi to jednou rozhodilo, ale faktem je, že ji nemám na vhodném sloupu, takže není úplně řádně připevněná. Jinak se mi to nestalo. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endno aj tu fúka pekne poriadne - Hnúšťa Slovenskodúfam že to moje dve paraboly vydržia :-) |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
lubosDMÁM ZATÍM JEN 80 A S MOTOREM A CHYTNU TED JEN O BOD ASTRA 19 Z 17 DRUŽIC ASI JSE TO NĚJAK NAHLO BUDU NEJSPÍŠ VOLAT TECHNIKA |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
to máš klikuže nejsi brno-sever !já su trochu více k pólu a jedna parabola letěla jak káča po ulici urvaná z plastu, druhou to vyrvalo i s držákem. Větry tady máme všichni ale spíše to bylo nekvalitní montáží (Pro mé fandy já to nemontoval pouze opravoval ) Jinak kvalitní parabolu dobře ukotvenou to (ani mě) nemůže rozhodit) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endza dob analogu, mi vítr urval děrovanou 60cm parabolu. LNB Grungig 0,9 dB šlape do dnes i po pádu ze 6 metrů :) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endzase bude práce po těch dylynách,co se s.e.r.o.u. do věcí,které neumějí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endMám 80-ku na motore a nikdy sa mi nestalo, aby s ňou pohol vietor. Ani Kyril v roku 2007 s ňou nepohol.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endto máte blbý. mně zase ten vítr parabolu precizně doladil, takovej signál už jsem neměl hodně dlouhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
si semimořádně dobře vyspal že si samá sranda ! |
tonek
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endMně to jednou rozhodilo 140cítku ze střechy na zem. Nevydržela to slitinová hřídel tenkrát ještě H-H motoru bez DiSEeqC. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola jiná družiceStalo se mě to, že mě ji vítr pootočil, shodou okolností z 23 na 28. A tak jsem koukal chvilku na anglány. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endOvšem když to pohne s celým barákem, je pak pravděpodobnost, že i parabola bude malinko hnutá :laughing: |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: silný vítr parabola endNo a co jde udělat lépe než dotáhnout matky co to jde.Jednou jsem takto utahoval,až se začaly ohýbat třmeny okolo stožáru.Když ale není možný výběr místa v závětří a musíte mít na střeše 40m věžáku, pak někdy v bouřkách,nebo vichřici je to otázka co to vydrží.Za 15 let mi to hnulo asi 3x o pár mm. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
difikMám dvě a nikdy za těch asi patnáct let mi s nimi vítr nehnul ani o milimetrAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
to se mi ještě nestalovčera volá jeden co má provizorku asi pět let na HRANATÉMsloupku zábradlí (než si zateplí chaloupku)a udělá držák !! že nic nejede ???? no nic asi vítr otočil i sloupek ???? vytržený kabel z LNB !!! nikdo nic neví ale asi lešeňáři fošnou nebo trubkou brnkli o odkapávací smyčku ??? minuta práce hodina tam a zpět. proč já VUL mám tolik známejch !!! ale hlavně zdraví !!! |
tonek
![]() |
|
![]() |