Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

EPG -skylink

Zase im dobre nejde EPG :fuming:

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EPG -skylink

Stazujes sa na nespravnej stranke klikni na zakaznicky servis skylink

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Jen at se tom vi ze to maj zase nadrbane...
Proste dohled (pokut nejaky vubec existuje) zase spinka hold mame smulu....

chocholos
Registrace: 11/2007

Zaujimave ze vzdy ked tu niekto nieco napise, tak sa najde niekto ako zdenoq, ktory napise vetu: "Stazujes sa na nespravnej stranke klikni na zakaznicky servis skylink"

Rad by som vedel, co si zdenoq predstavuje ze by sme sem mali teda pisat. Kazdy problem zo satelitnou technikou, je predsa otazka na providera, alebo technika, alebo obchodnika co nam predal techniku! Tak naco potom toto forum? Zrusme ho a bude !!!!

Billysk
Registrace: 4/2006

Odpoviem ti za technika, ktorý aj mne podobne odpovedal, keď som sa ho pýtal čo budú robiť s nesprávnym posunutým EPG - po 28.2.2010 :) Nenasledoval deň 1.3.2010, ako mal, ale 29.2.2010 :)
Jeho odpoveď: "EPG je v poriadku, a pokiaľ nie je Skylink za to nemože, lebo EPG si poskytuje každá stanica sama a treba sa obrátiť na predajcu receivera." :bomb:

Predpokladám, že odpoveď by bola podobná :laughing:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Epg na Astře 3 vysílají provozovatelé Skylink a CS Link z dat, které dodají TV stanice. Choroba zdejšího fóra je v tom, že za vše může jen Skylink.

Zip
Registrace: 1/2006

...... za všechno může skylink a mimozemšťani..... a možná i komunisti :laughing: :))) :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zip

Má nejvíce zákazníků tak ať se také stará R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

Jak víš? To jsem ani já nevěděl, že mám nejvíce zákazníků. Odkud čerpáš info, JPP, křišťálová koule, nebo vlastní koule?
A ještě k tématu, když si někdo stěžuje na EPG, bylo by dobré napsat na které stanici (stanicích), u jakého přijímače, jaké chyby atd., podle toho se dá identifikovat kde je chyba.
To, co popsal Maneto s přechodným datem, to je jasná chyba providera (kterého ?), nebo poskytovatele dat.

Zip
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra