![]() |
|
USB CI (common interface)Nevite nekdo o CI slotu, ktery se pripojuje pres USB ? Muj dreambox ma jen UNI ctecku.Nasel jsem pouze WinTV-CI. Mate s tim nekdo zkusenosti? http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_ci.html |
jenisqay
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: USB CI (common interface)taky by me to zajimalo..nasel sem toto: http://www.terratec.net/en/products/Cinergy_CI_USB_2296.html |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: USB CI (common interface)CI slot je "zjednodušeně řečeno" PCMCIA rozhraní, které bývalo u notebooků. Redukce snad nějaká existuje, ale problém bude v komunikaci.Tuto kombinaci zapojení asi málokdo použil a proto bys musel dotvořit linux v přijímači. Pro jakou kartu sháníš CI k dreamboxu? |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: USB CI (common interface)Zatim pro zadnou konkretni, jen zjistuju jake jsou moznosti a jak moc je to realne mit dokoupeny USB CI k Dreamboxu. Ale muzeme se bavit, pro zjednodusseni, treba o ciste Skylink Irdeto karte.Jeste se poptam na foru Newnigmy, kterou pouzivam, jaka je podpora pro takovou kombinaci. Nedavno jsem se dival, ze do sveho Feedu pridali podporu pro ruzne USB externi TV karty, takze nejaka sance by tu mohla byt. |
jenisqay
![]() |
|
RE: USB CI (common interface)Vetšinou UNI-čtečky jdou rozchodit s každou kartou. Je to jen otázka tvojí trpělivosti a složitosti nastavení parametrů.Pokud ti nebudou chodit zápisy oprávnění, tak potom bys musel mít druhý přijímaš pro tu kartu, ve kterém zápisy chodí a občas kartu přehodit. Já jsem zkoušel rozběhat čtečku karet na dreamboxu. I když drem podporu USB čtečky karet má, tak jsem to nedokázal. Takže dost pochybuju, že někdo používá CI přes USB. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: USB CI (common interface)To je pravda, ze je to pouze otazka SW a nastaveni, ze UNI ctecky si poradi temer s kazdou kartou. Nicmene, rad bych se v te druhe situaci vyhnul prehazovani karet z prijimace do prijimace, neni to zrovna idealni reseni.S USB cteckou mam na dreamboxu dobre zkusenosti. Mam ctecku s FTDI chipem. |
jenisqay
![]() |
|
![]() |