![]() |
|
Zamrzávání přijímače Optibox PonyKoncem února jsem zakoupil HD satelitní přijímač Optibox Pony + kartu Skylink HD Irdeto. Bylo to do pokoje, kde se televize pouští nárazově,občasně (když přijede dítě ze školy na víkend). Co se mi ale stává - tzv. zamrzají hodiny, zrovna dnes ráno jsem tam měl nějaký odpolední čas a když to zapnu,tak mi to na televizi píše - "žádný signál" a přitom tam mám nalezené české+slovenské programy od Skylinku (nejde ani volná ČT24). Abych to celé zprovoznil, tak musím dát novou instalaci (automatické ladění),čekat a pak se to pomalu rozchodí..Zdá se mi to trochu divné. Přece nebudu po každém zapnutí to znovu instalovat...Díval jsem se ještě na firmware přístroje, že by to mohlo být tím,ale je to poslední verze..Co by s tím mohlo být? Třeba to bude nějaká blbost anebo to mám poslat na reklamaci? Díky za rady |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyPošlete k reklamaci. |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyTo vypadá na reklamaci (pokud máš v pořádku cestu LNB-parobola-diseq-koax-připojení k STB), pokud vím, tak se na ponyho v současné době testuje nový firmware, který má řešit sekání na HD kanálech.Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyŽeby Poník sakal na HD kanáloch ?Čo potom robí na zozname http://www.skylink.cz/web/structure/62.html Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 739 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyA ještě lupe zvuk při přepnutí kanálu(z tv přes hdmi), zatím nedodělek.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyVeď to vidíte a to sú tie certifikované prijímače Skylinku...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyTo nic .... to je nedotaženým firmwarem. Raději bych počkal na vyjití novější verze. Optiboxy jsou snad vždycky ze začátku věčně zamrzávající. Pokud není novější verze, tak s tím nic stejně ani v servise neudělají. ;) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Zamrzávání přijímače Optibox PonyVčera som bol v obchode a mali hriankovače Skylink ready |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
Zamrzanie Op.PonyJedna séria týchto strojov má Hardwarovú chybu. Je nutné to reklamovať! Zdroj-e-shop satelitnou tech. Tiež ich majúna sklade a idú ich reklamovať! |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
![]() |