![]() |
|
HBO HDaj vy máte Poor signál?...hihihiAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
RE: HBO HDSkylink se zítra omluví a vše bude v naprostém pořádku ... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: HBO HDtaky taky,momentálně zase pro změnu barevné pruhy :laughing: |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: HBO HDvsadil bych se, že tam žádnej poor signal ani nebyl. ale každopádně osobně už do skylinku nedám ani korunu. né kvůli jejich HBO, ale kvůli vám. je vás až moc a myslím, že žádná platforma na světě nemůže tolik voIů ustát. předpovídám krach firmyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondDobre si to napisal. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
vortimondkdyby si se vsadil,tak bys prohrál,to že jsou na HBO HD nepravidelné výpadky přiznal 26.3. i p.Glisnikhttps://www.parabola.cz/forum/topic-60471/ citace Pánové, občasné výpadky způsobuje závada na distribučním feedu HBO HD. Společně s HBO pracujeme na alternativním zdroji signálu. Omlouváme se za nepohodlí způsobené závadami mimo naši kontrolu. Pánové, HBO HD vzniká v Budapešti a odtamtud bude optikou přepravováno na náš uplink v Bratislavě. Na tom se pracuje. Do té doby jsme nuceni brát signál z Amosu, který je vystaven občasnému rušení. Ještě jednou omluva. Hezký večer JG |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: HBO HDno jak ti říkám, mně by to nevadilo. ale takhle přišel skylink o dalšího abonenta. protože tohle už nemá žádnou budoucnost. a jak píšeš byl to distribuční feed. takže ty výpadky nejsou tak úplně 100% jejichVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HDale mě přece nezajímá,kde berou vodovody vodu,když mě teče rezatá,s.e.r.o.u si to hezky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: HBO HDaspoň CSlink konečně objeví v čem je HD lepší než SD. tedy jestli bude dědicem onVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HDjá to zase nevidím jako krach,jen trošku nemocná firma,potřebuje vyléčit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr" ale mě přece nezajímá, že Skylink má výpadky, vy jste mi to namontoval, jste pěknej břídil" :( |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: HBO HDskylink má výpadky teprve od doby, co zprovoznil ten surf lock. mezitím už je to vypnutý a problémy pokračujou. na každý stránce minimálně 5 tématVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiPostupně sbíráme informace z trhu. Surf lock je zapnut pouze na kartách Irdeto/ICE, a to u placené nabídky, kterou má na těchto kartách aktivovánu přes 50 tisíc klientů. Z tohoto počtu jsme zaznamenali pouze 3 reakce zákazníků. Ve všech případech se jednalo o dotazy, jak budeme postupovat, nikoli o stížnost na nefunkčnost zákaznických zařízení. Informace o dopad na pirátské sdílení nemohu zveřejňovat. Z bouřlivých a emotivních diskusí na internetových fórech se však dá na leccos usuzovat |
rodra
![]() |
|
rodra" ale mě přece nezajímá, že Skylink má výpadky,já skylink nemontuji,jen na výslovné přání zákazníka,oproti podpisu,že bere na vědomí rizika" |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrto nebylo osobní,to byla jenom parafráze na příspěvek ;) |
rodra
![]() |
|
RE: HBO HDjistě, abonent DIGI to má mnohem jednodušší. ten už ví co a jak. vyresetuje Humax STB a všechno zase běží OK. bohužel tuhle vymoženost skylink teprve zavádí do praxeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
rodrachápu,nemůžeš vědět,že jsem dodal za spoustu let jen 1% karet skylink,nevím proč to nikdo nechtěl,jen ti zoufalci,co si koupili komplet v hypernově,ale to je jejich boj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HBO HDLíbí se mě lak se všechno hází na Skylink.Jakoko nejde HBO HD i když chyba není u Skylinku, ČT1 výpadok i když distibuci dělá Cslink atd... Už se těším až tyto změny začne dělat Cslink např. přechod na MPEG-4 nebo Surflock. Ale v té době už bude Skylink za vodou. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: HBO HDnajlepšie by bolo keby HBO HD mal na 23,5e distribúciu ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBO HDPřesně tak kobra256 R^ .Taky se na to těším.A taky na to,až 99 % zákazníků pierrepetra začne bombardovat,že ten jejich krám nežere čisté Irdeto :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
kobra256nebo spíše pod vodou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |