Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Novy Vantage HD fw. 2.75

http://www.vantage-digital.com/files/download-1301932201.htm

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Novy Vantage HD fw. 2.75

TESTOVÁNO ? Co nového ?

m.night
Registrace: 3/2006

RE: Novy Vantage HD fw. 2.75

to je firemní verze.
úprava inicializace HDD.
pokud máš zapnutý ukládání EPG, tak se při každém startu zobrazí okno a mezitím se načtou EPG data

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

" firemní verze " - co je to ? Office bez EMU ? Nějaké problémy s ICE ?? Moc otázek . . . :scared:

m.night
Registrace: 3/2006

nevím. já předpokládám, že vantage je nějaká firma. zatím jsem o tom neslyšel, ale bude to nejspíš nějaká firma zabývající se prodejem STB. takže firemní verze bude asi verze, kterou vydává firma. takže to bude asi soft s emu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

R^ R^ :laughing: :laughing:

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

nevím. já předpokládám, že vantage je nějaká firma. zatím jsem o tom neslyšel, ale bude to nejspíš nějaká firma zabývající se prodejem STB. takže firemní verze bude asi verze, kterou vydává firma. takže to bude asi soft s emu
HS5101CI/EmmeEsse 160 offset/Inverto Black Ultra/Technisat Cryptoworks/Skylink/Freesat/ Jsme stejná látka z jaké skládají se sny (Shakespeare) Vše co vidíme a máme za své je jen snem uprostřed snu (E.A.Poe)

Ty kokso :))) To je vysvetlenie, sa poserem z teba :))) :))) :)))

Milan C
Registrace: 4/2006

Jo hold Vorti,to je celý on

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra