Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

PANASONIC TX-P50G20E

Zdravím,chtěl jsem se zeptat,proč mi tato plazma nerozezná externí HDD WD 500GB ?Měl jsem tam jak hudbu,fotky,video v avi,Divx atd,na flashce to jde normálně.Nebo musí být disk zformátován v TV i když nejde o nahrávání z ní ? Za rady díky

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PANASONIC TX-P50G20E

V návodech u obou komponentů mají být formáty uvedeny a potom bude jasno. To je asi na formátování. Jinak doporučuji ex. HDD Transcend StoreJet 25D2 500GB - nemusí se formátovat. Mám a odzkoušeno - je super OK. R^

CES
Registrace: 4/2007

PANASONIC TX-P50G20E

V návode u telky je že HDD musíš registrovať. Nieje to tým?

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

Asi to tak bude.Myslel jsem,že se to musí registrovat,pouze když se na něj bude z TV nahrávat.

sven

HDD treba naformatovat v TV vzdy. ked nechces formatovat (registrovat) HDD v TV musis pouzit bud USB flash alebo SD kartu.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

No a to samé bude asi i u sat.receivru že ? Mám Arivu 200HD a disk také nerozeznala.Za rady zatím díky

sven

Panasonic L37D25E

Nemáte skúsenosti s týmto LED TV "Panasonic L37D25E" či podporuje HDD Transcend StoreJet 25D2 500GB?

MTD

MxTxDx
Registrace: 4/2011

netreba registrovat

Pre nahravanie - potrebna registracia a formatovanie HDD v TV (od tejto chvile bude HDD v inom zariadeni/PC nepouzitelny)
Pre prezerenie - HDD musi byt naformatovany na FAT32 alebo exFAT.

USB Flash disky su formatovane na FAT32 - preto bezia OK. Kapacitne vacsie HDD sa zvycajne formatuju na NTFS, avsak tento format tv nerozpozna, iba horespominany exFAT

matusco
Registrace: 12/2009

Panasonic L37D25E

Pre nahrávanie na HDD som kúpil "Ext. HDD 2.5 WD Elements Portable 500GB USB". Po registrácii fungoval úplne bez problémov. Taktiež som ho vyskúšal aj ako flash pamať (teda bez registrácie) a funguje taktiež bez problémov.
Nakoniec som vytvoril a rozdelil partície na cca 100GB (FAT32) a cca 360GB (NTFS). Príjemný prekvapením bolo, že tento hard disk akceptuje aj Blu-ray Panasonic DMP-BDT100. Blu-ray vidí 100GB partíciu kde mám aj FULL HD filmy vo formáte mkv ktoré bez problémov prečíta.

MxTxDx
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra