Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink příjmač

TECHNISAT Technibox SIR Uvažuju o koupi mám.Vaše nazory ??

robokop
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink příjmač

Umatlanina - nekupovat !!!! Dizipa to je . Rv HD8-SX R^

CES
Registrace: 4/2007

RE:Skylink přijímač

A co ten Humax IRHD-5100S,mě se celkem líbí.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

s tim humaxem jsou pry problemy s nahravanim umi nahravat pouze na disk naformatovany ext 3

kodelin
Registrace: 3/2011

nahrávání

ono to není žádný problém.Přijímač ti naformátuje flash či Hdd a nahráváš.Humax 5100s je zcela bezproblémový co se týče fungování s irdeto kartou od Skylink.Jinak to nahrávání-tomu bych nedával mnoho času na přežití-myslím ohledně nahrávání na Hdd či flash.Některé stanice začínají používat všlijaké "ochrany" a znemožnění budťo pořad přímo nahrát a nebo pak neomezené přehrávání.Je to prostě sázka do loterie.Já to zatím používám,ale mám připraven i dvd rekordér-ten to sice "prdne analogovou cestou",ale obraz je dost dobrý(možnost ůpravy obrazu před nahráváním).A pokud chceš něco nahrát,tak prostě "olituješ digitál" na ůkor analogu,ale prostě máš to tam i za cenu nějaké té "obrazové degradace" (stejně to až tak moc není pouhým okem poznat :-) ) Tot´ ale pouze můj názor :8) Jistě je mnoho jiných a negativních...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Mno...

Pěkné sváteční dopoledne přeji vespolek.

Jamess96, Ta degradace kvality obrazu přes DVD rekordér je setsakramentsky znát ! Jestli Tvůj příspěvek byla provokace, tak se to povedlo.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@HiFiOK

pokud Ty používáš nějaký "šit" rekordér,tak ano a musím Ti dát za pravdu,že tam nějaká ta ztáta pouhým okem znát je! Ne všechny dvd rekordéry dovedou s obrazem to,co Pioneer dvr 560 HX!Před nahrávkou si můžeš zvolit a upravit obraz tak,aby byl co nejkvalitnější a tak ho také nahraje... Ale přít se s Tebou nebudu,nemám zájem :sly: :sly:

jamess96

Jamess96, žádný ´´šit´´rekordér nepoužívám. Asi máš špatný zrak a ještě k tomu kdoví jakou TV.
A to já zase mám zájem se s Tebou přít :laughing:
Tu větu ,, stejně to až tak moc není pouhýn okem poznat´´
jsi měl napsat v Pátek.
Ať Ti chutná R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@HiFiOK

klidně Ti odpovím,ale přít se nebudu-fakticky nemám zájem,tím spíš,že je neděle...Jakou mám tv? Mám "šarpíka" X - ové řady.Mám ji cca necelé 3 roky a v té době by sis za ni mohl koupit třebas Fabii-novou.Ne ojetinu :laughing: .Ale to máš jedno a prosím,neřeš to.Fakt to nemá cenu a to,že můj "Pincek"je fakt super Ti snad dá za pravdu i to,že dostal "ocenění roku 2010".Ale tomu asi nebudeš věřit... How!

jamess96

CES má pravdu, Technisat SIR žádná sláva, je to opravdu Dizipia v jiném kabátě, ale i tak to funguje.
Přidej pár stovek a kup Humaxe 5100, je to zatím nej licencovaný box, dej si do googlu vyhledávání a něco si o něm přečti. Naformátovat HDD na ext3 není problém, sdílí kartu pro sledování a nahrávání, omezení nahrávání je prozatím minimální a záleží na majitelích autorských práv k jednotlivým pořadům, filmům atd.

Zip
Registrace: 1/2006

Humaxe 5100 je dobrá voľba.Známym som nahodil 4ks s ICE a zatiaľ žiadny problém.Nahrávanie funguje spoľahlivo s pripojeným 2.5" HDD Samsung bez externého napájania.Jedine čo mi vadí, že nie je možné cez USB zálohovať, prípadne prekopírovať do ďalšieho boxu hotový setting.Má sa to zmeniť novým firmware,už aby to bolo.

doky
Registrace: 1/2007

To je zasa téma, každý bude chváliť len to svoje, ale na technisat sir neboli dobré ohlási a je vyrobený v Kórei nie je to Nemec.

freon
Registrace: 11/2010

Já jsem nad tímto nedávno také uvažoval a celkem se mi zalíbil asi nejdražší přijímač s certifikátem od Skylinku KAON KSC SA4001IR. Ale nikde jsem o něm nic nenašel.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

Optibox Zebra OHS 3720CIR

V utorok idem montovat tento skylink ready shit mozem poslat potom feedback..ale uz v predajni to prepinalo kanaly Skylinku cca 2s

chcaldori
Registrace: 11/2009

Optibox Zebra

hm,tak na CT HD,Nova HD v urcitych casovych intervaloch seka na nejake milisekundy s obrazom..hocijake zdrave oko to v pohode rozpozna..pisali tento problem aj uzivatelia na inom abecednom sat. fore..licencovany prijimac samozrejme na transponderi cez OTA zaktualizovany na najnovsiu dostupnu verziu..dec.2010.Obcas menu kanalov nabehlo az po niekolkonasobnom stlaceni tlacidla,baterky viacere skusane samozrejme..shit

chcaldori
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra