![]() |
|
Update modulů AlphaCrypt a CryptoworksJak aktualizovat software modulů Alphacrypt a Cryptowork ? ještě nedávno jsem to aktualizoval na transporderu ORF2E .. ted mi tam nic nenajde ani na jeden modul. |
vokrinek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Update modulů AlphaCrypt a Cryptoworksmusíš pár dní počkat, zkouší se nová verze, je to zatím v betě a jakmile bude v pořádku, objeví se i na satelitu. Jinak, novou verzi najdeš na stránkách Mascomu. ;)DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
ale nerob toja som ofigo (poslal fyzicky easy a dostal z neho AlphaCrypt TC) upgradoval, v easy som uz mal 1.21 oni poslali AC s 3.19 - vsetko slo a dobre a ja tulpas som updatol cez ORF2E na 3.22 a odvtedy mam problemy - modul sa viac prehrieva, podla vsetkeho od verzie x.20 je tam iny firmware - inac sa napr. natahuje - je tam loader a potom zbytok (ano chapem ze principialne to muselo byt aj predtym tak ale nebolo to take evidentne a to som za 3 roky easy robil update asi 3x). Dalej mam problemy s SkyLink & CS-Link sa mi to bije viac ako predtym.Skratka tu viac ako bezne plati ze pokial ti ide co tam mas nie je dovod updatovat prip radsej inde/na inom vyskusaj az potom to urob! Inac ak by si mal programator vsetky-aj state FW su na strankach MasCom-u... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
To: krikriKriki neskusal si nahodou nahodit manualne cez pocitac do svojho "prepaleneho" modulu soft na Alpha Crypt spat na verziu 3.19 ? Je dostupna na ich stranke https://www.mascom.de/index.php?id=31Zaujimalo by ma, ako ten modul prepaluju na AC verziu. Sam mam jeden nepouzivany doma a komp s Win Xp a hardware (PCI na PCMCIA redukcia) je tiez pohodeny stranou...Easy TV modul je celkom fajn, avsak s konciacim CW bude asi prepalenie na AC nevyhnutnost... Inak je to pekna palka tich 50 euro iba za soft! :fuming: ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
@sato ani nieahoj, tvrdili mi ze na to treba ich programator comu samozrejme neverim aj ked sme sa o tom bavili ze to moze mat opodstatnenie ze vnutorne, pamete eeprom vyzaduju vyssie napatie nez je bezne dostupne cez PCMCIA atp.Ja som z tychto elektro veci uz vysiel, davnejsie s tym nerobim ale neverim ze dnesne pamate nech su ake chcu vyzaduju viac ako 5 ci 12V ktore asi bezne je na zberniciach PC... Potom cakam na dalsi update a potom ho skusim updatnut. To vies ta leň to je hrozna choroba, nechce sa mi s tym robit. Ono teraz to mam v Nokia MediaMastri 9600S -co vidim ze aj Ty mas ;-) - a v nom to ide celkom fajn, jedize ze sa to hreje ako svina... Dalej ja som pisal do MasComu ze co mi to robi po upgrade a oni mi poslali asi 4 strankovy PDF po nemecky v style reklamacia prace/tovaru pricom ja s nimi konverzaciu zacinam a koncim "please use English for further communication (I do NOT speak German))" ale tak to vies... Predposledna vec k tomu ze primarne som to mal v TechniSat-e a tam zakratko chcem menit na twin tuner asi DigiCorder alebo asi Isio a do TS nur das original takze uz riesim TS moduly... A posledna - len mala oprava - ofigo Upgrade 50+7 juro ked obicajnou postou plus poslat to tam... - a to vies ako ti to re-fu..zuju? - napisu ciernou fixkou TC a na druhu stranu nalepia taku malu nalepku ako cenovka na CD/knihach ze "vorvahle die volle AlphaCrypt TC zoftvare" (nieco take neviem ako presne len si vymyslam :))) ) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |