![]() |
|
Firmware pro iCORDZdravím dle vašich rad jsem udelal toto,fleška naformátovaná na FAT stáhnul jsem SW hdpvr_1.00.37,ale ne s příponou zip,ale hmx. rovnou na flešku zapnul podržel vypínač a píše to hlásku USB in file not found.Zkusil jsem jinou flešku a to samé už nevím co s tím.SW staže. z humax global website?Děkuji za předešlé rady.K. :scared: :scared: :scared: :fuming: |
Krepik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Firmware pro iCORDprečo zakladaš stale novy topic :)))Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: Firmware pro iCORDNevím jak to zde funguje,ale potřebuji poradit,předchozí vlákno neni tak aktuální.Mohu změnit téma,ale obsah bude stejný.Pokud to tak neni správné,tak se omlouvám Krepik. |
Krepik
![]() |
|
RE: Firmware pro iCORDjak velkou flashku si použil? já mám Kingston Datatravel 4gb naformátovanou na FAT a normálně mi to jede. tady sem ti nahrál fw ode mě je ozkoušený že je funkční tak ho zkushttp://www.uloz.to/8289578/hdpvr-1-00-37-zip zkus to nahrát na nějakou flashku o velikosti max 4Gb. pokud to nepojede ani tam tak koukni jakou verzi zavaděče tam máš. aktuální je 7.03 případně bych zkusil tovární nastavení... PS: jsi si jistý že tam nemáš verzi FW 1.0.37? protože pokud tam chceš nahrát fw který už v icordu je nahraný, tak ho na flashce nevidí Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Firmware pro iCORDProblém vyřešen,použil jsem stejnou flešku 4 GB znovu ji naformátoval stáhnul Tvůj vyzkoušený SW rozbalil a hned to jelo.Původní SW byl 1.00.13 verze zavaděče 7.03.Zřejmě na humax stránkách v download centru mají chybu,dokonce na stránkách některých států mají verzi 1.00.07.Dane děkuji moc za vyřešení problému původní sw. měl chyby v češtině EPG,tento musím prozkoušet.Mám ještě na Tebe nějaké dotazy,jako na zkušeného provozovatel iCordu mohu Ti někam napsat?Díky K. :) |
Krepik
![]() |
|
RE: Firmware pro iCORDjo pokud budu znát odpovědi tak můžeš napsat na Dan-HS@seznam.cznebo koukni na cssf.cz je tam speciální oddělení pro iCord ale je nutná registrace a pokud umíš trochu německy tak je výborný icordforum.de (taky je nutná registrace) a je tam i všechen potřebný sw i fw ohledně iCordu Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
![]() |