![]() |
|
DVB-C prijímač CI slotAhojte, potreboval by som poradiť. Chcem kúpiť nejaký DVB-C prijímač, ktorý bude mať 1x CI slot, bude podporovať HD a bude mať PVR funkciu. A hlavne, aby som vedel stiahnuť nahrávky do PC a zároveň ich vedel PC aj prehrávať. Viete mi poradiť? prípadne nejaký internetový obchod? Vopred Vám ďakujem za odpovede. |
Tibor23
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
odpoved otazkouprepac ze sa pytam, ale co s tym a na Slovensku chces prijimat?! Na co Ti je CI ked u nas asi v ziadnej kablovke nemozes prijimat nic kde by si to vyuzil. Ak teda na SVK... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriskôr si myslím že CI slot v DVB-C receiveri je nutnosť. Kábloví operátori často poskytujú abonentom CI modul s patričnou príst.kartou, ktorý je možné použiť buď priamo v TV zo vstavaným DVB-C tunerom a CI slotom, alebo vo vlastnom receiveri... Predpokladám že o to ide aj @Tibor23. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@Kvinto ktorived ja len neviem kto-ri na SVK vobec umoznuju.Co viem napr. len UPC by toto mohlo fungovat ale u nas to nie je mozne lev v CR... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotáno v ČR to funguje dvb-c + modul+karta spárovaná+smlouva jaké tvprog.chceš sledovat a taky i platba k tomu. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
@krikričo viem na stopro tak Martico (Martin) ponúka aj samostatné CI moduly s kartou, niekoľko som ich už nahadzoval.http://www.martico.sk/pages.php?page=televizia-ponuka-zariadeni |
Kvinto
![]() |
|
@Tibor23ak uvedieš presnejšie údaje, o ktorého poskytovaľa ti ide, možno aj niekto niečo konkrétne poradí. Osobne receiver ktorý by 100% spĺňal všetky tvoje požiadavky nepoznám, nemám odskúšaný. Uvedený Marticodigital sa mi podarilo rozbehať na dreamboxe s DVB-T/C tunerom, ale viac menej som to len zo zvedavosti testoval... |
Kvinto
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotIde o poskytovateľa SATRO. Mám od nich spárovaný CAM modul s kartou. Preto chcem prijímač, ktorý má CI slot a funkciu PVR. |
Tibor23
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotSATRO tuším používa Conax, ak sa mýlim opravte ma. Nemal by byť problém to rozbehať na Dreamboxe, odskúšané to ale nemám. Jeden receiver máš napr. aj tu, tá cena je ale dosť brutálna...http://www.abcom.sk/produkt/coolstream-hd1-c-kabel-679351.html |
Kvinto
![]() |
|
To Kvinto..a niečo pre bežného smrteľníka nemáš :-) |
Tibor23
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotUPC tiež ponuka ci moduly. |
erik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Než kupovatvlastní dvb-c tuner s ci,to už líp vyjde nová tv s dvb-c+ci !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotale chce aj PVR... A tie TV čo to ako tak rozumne zvládajú už až také lacné nie sú. |
Kvinto
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotPozri si napríklad tento:KCF-B3001 HD PVR http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/kaon/k-3001-hd-pvr.htm |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
Kaon nemá CI slotHD přijímač s CI slotem s PVR funkcí je např. TOPFIELD 7700HCCI, koupil jsem ho teď na ebay za 90 EUR. funguje zatím dobře, nahrává klasický TS (jmenují se sice REC, ale stačí přejmenovat) |
prochor
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotprochor neuslo ti nahodou, ze sa tu hovori o DVB-C, to C ako CABLEalebo som mimo je a 7700 ma DVB-C tuner? :))) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
neušlo@losparabone, neušlo... TOPFIELD 7700HCCI je samozřejmě kabelový tuner. Já za to nemůžu, že si někdo neumí na google najít, co je tohle za přijímač. Asi si ho pleteš s 7700HSCI. HCCI je samozřejmě přijímač s DVB-C tunerem. Vždyť píšu, že ho mám a funguje s modulem na "KABELOVCE" výborně. |
prochor
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotOKchyba u mna, vsak som napisal, ze alebo som mimo ja |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: DVB-C prijímač CI slotCoolstream Neo (verze DVB-C), NeutrinoHD, 2x USB, 1xSATA, 1x eSata, WebStreming, 2x ctecka, ix CI Slot s overenou podporou Conax CAS7 modulu.Na Slovensku jsem myslim nekde videl i starsi model Coolstream HD1. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE:DVB-C prijímač CI slotten Topfield vypadá celkem dobře:http://www.amazon.de/Topfield-TF-7700-HCCI-Kabel-Receiver/dp/B000T2E4BU ale to jen tak na okraj.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@losparaboVšak v pohodě chlape. Dlouhou dobu jsem stál před podobným dilematem. Mám sice TV Samsung, která má DVB-C tuner, neofic. firmware v ní, který umožňuje nahrávádí, avšak musí být na tom kanálu zapnutá, namountovaný disk atd..., takže nějaké načasované nahrávání nepřichází v úvahu. Až jsem právě na Ebay (naprostou náhodou) narazil na použitý Topfield za cenu 90 EUR vč. poštovného. A to s takovouhle slevou jen proto, že má ulomenou jednu packu u dvířek. Naprosto nepodstatná závada. Zatím jsem s ním spokojený, jen jedno upozornění. Není vhodné přepínat kanály, když nahrává. Neumí totiž sdílet mezi jednotlivými kanály a tak po přepnutí nahrává zakódovaný stream. Tudíž při přehrávání je nutná karta. Pokud se nepřepíná (např. v noci¨), tak stream je nahrán normálně odkódovaně. To je jediné, na co jsem čtením manuálu přišel. |
prochor
![]() |
|
![]() |