![]() |
|
Freesat from SkyAhoj, jaké programy z karty (bílé) Freesat from Sky mohu sledovat ve středních čechách na parabolu 105. Už jsem to tady dříve psal,tuto kartu mi dal kamarád (nevím,kde ji vzal),a tuto kartu mám už také dlouhou dobu pouze v "šuplíku" .Tak asi ani zápisy tam nebudou. Mohl by mi někdo poradit tedy, jaké Tv programy by šly ve středních čechách na 105 ,a jak už se tady psalo v minulém vlákně , nechat kartu v HD příjmači zaplém na programu sky3(Pick TV 11469/H/27500),aby na ni přišli zápisy ? Co s tím, když to nerozjedu ? Je karta k ničemu? Adresu na koho je karta psaná ,nebo odkud je se asi už nedozvím. Anglicky komunikace mi moc nejde,tak volání na info linku není možné. Dá se s tím potom ještě něco dělat? Znám pouze tedy samozřejmě jen číslo karty. Děkuji za info.... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Re:freesatAsi ta sklamem karty SKY sú spárovane s tými ich boxami z UK. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Freesat from SkyFreesat from Sky není spárovaná. Měl bys chytat tohle http://www.sky.com/shop/freesat/home/what-can-i-watch/ |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
freesat from Sky mam od decembra 2010Ja mam kartu FREESAT from SKY do decembra 2010. Najskor som s nou mal velke problemy, pretoze mi neprisli zapisy a karta vypadla.... skusal som vsetko mozne a nic sa nedialo....vela ludi tu na fore mi radilo..... Nakoniec som to vymyslel tak, ze som so svojou naozaj strasnou anglictinou zavolal na ich SKY linku, vymyslel som si anglicku adresu a poziadal o refresh karty...a odmietol som samozrejme navstevu technika zo SKY, lebo ze som odcestovany..... teta na linke mi rozumela asi kazde 5 slovo a ja jej kazde 15 slovo.... nadiktoval som jej cislo karty, nechal zapnute na SKY3 teraz pick TV a pocas nasho akoze "rozhovoru" to nabehlo. Pouzivam emulator CCcam 2.1.3 - ten prepusta zapisy. Zapisy chodia len na kratku dobu - 1 max. 2 mesiace... ale odvtedy mi chodia spolahlivo.... vzdy pred koncom platnosti zapisov dam na CCcam 2.1.3 a na pick tv a do rana nabehnu.... Programy idu nasledovne : Channel 4. Channel 4+1, channel 4 HD, Channel 5, channej 5 HD, Five usa, feve usa +1, fiver, fiver+1, ITV1, ITV+1, ITV HD, Pick TV, Pick tv +1 a samozrejme vsetky nekodovane programy, ktore tu nebudem vypisovat.... Zelam vela uspechov |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
doplnenie info.A pouzivam sat. prijimac DREAMBOX 8000 HD |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
Freesat from SkyDěkuji za info. Tu kartu jsem nechal celou noc při zaplé Arivě 200HD na programu již zde zmíněné Tv stanice Pick Tv (Sky3)28,2E a nic. Tu kartu asi tedy nerozjedu. Je od kamaráda a ten to má zase od někoho asi ...nejasný původ. Tak pokud je ta karta jen tedy na nějaké jen období, jak jsem pochopil od "radosatsk" ,nic mi nepomůže ,protože při volání ,nebo emailu do UK na jejich adresu FreeSat ,bych nijak nemohl prokázat, na koho je karta psaná .Tak ten refresh karty asi nezvládnu a to ještě s mou angličtinou . Ještě tak psaní, ale nevím, zda to jde pouze jim napsat žádost o refresh karty po emailu. Má někdo zkušenosti??? .A je Freesat karta opravdu jen na omezené období? Ještě ji naskenuji aby jse mi případně napsali ,zda se jedná opravdu o kartu FreeSat ,nebo Sky UK . (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
Freesat from SkyFoto :http://s010.radikal.ru/i311/1103/3d/dc6a1376b516.jpg http://s016.radikal.ru/i336/1103/75/4cbd49ed72a0.jpg Mohl by mi prosím někdo potvrdit,zda se jedná opravdu o kartu FreeSat a na otázky v předešlém příspěvku? Předem děkuji ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Freesat from Skypodle screenshotu je to original Sky karta, ted je otazka co na ni bylo, Freesat ci placena nabidka, v jakem je stavu, zda je ji mozno reaktivovat, mozna kdybys ji zasunul do original Sky prijimace nejake zapisy by prisly, samozrejme prijdou i v jinych prijimacich, ale takhle budes mit jistotu, ze je funkcni, pokud nechces volat na Sky ... muzes se na ne treba taky obratit pomoci kontaktniho formulare a nasledne resit problem re mail,mam vlastni zkusenost no problem / placena nabidka SkyT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: Freesat from SkyHej chlapi, dajte rozum dokopy!Takze, kazda Sky karta je "neobmedzena". Karty vypina SKY ked ich iba meni. To bolo prd rokom.Predtym ca. v 2002. Ci marco37 karta bola z platenej ponuky, alebo iba kupena ako Freesat je uplne jedno, pretoze dane stanice (CH4,Ch5,Pick TV, VIVA Fiver a Five USA)musia fungovat i ked zakaznik odhalsi platenu ponuku. Prijimac a antena mu ostavaju taktiez. To nie je ako u nas UPC ci Digi. Som mimo Slovenska, takze momentalone ti nepomozem, avsak ak najdes niekoho vo svojom okoli kto ma Skybox, tak teoreticky je tam sanca, ze sa kluce nacitaju same a nebude im treba pomoct zaslanim refresu. Modre karty ktore Sky donedavna pouzivala mi same nabehovali i po mesiacoch ked neboli v prijimacu. Stacila jedna noc a vsetky si nacitali platne kluce na ca. 1 mesiac. A to som mal asi 5-6 kariet a vsetky boli od ludi, ktori prerstali platit platenu ponuku, ci jednoducho presli na Sky+. S bielymi kartami su trosku problemy a i mnne uz skoro kazda zdochla (4 karty kaput a potrebny refresh zo Sky. Pri jednej prilezitosti 3 karty na jeden telefonat, to uz boli vymyslane pribehy..a telka v spalni, obyvacke aj v deckej :D :D)..zatial mi bezi uz 4 mesiac i ta piata, hoci sat zapinam iba tak raz za 2 tyzdne, aby som ju udrzal pri zivote :D, kedze mam momentalne ine starosti ako sa divat na sat. Skus zaslat mail do Sky s prosbou o refresh. Bud velmi mily a pros, avsak ten Skybox by ti asi pomohol viac. Inac karty nechcu preregistrovat (o to som sa tiez pokusal. Inac napis mi na satosk@orangemail.sk mam maly napad. http://img845.imageshack.us/i/dsc01815.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/dsc02834ox.jpg/ http://img18.imageshack.us/i/cardsne.jpg/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
![]() |