![]() |
|
aktualizace sowtwere na modul irdeto cryptoworksZdravim, na kterém transpordéru se da stahnout pomoci OTA novej sowtwére. předem dík |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
myslis MasCom?http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_navod_menu.htm |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...Modul technisat a mascom mas na druzici astra 19,2E ostatne moduly cryptoworks uz podporu nemaju ako smit, scm, eurocam, atdDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE:aktualizace sowtwere na modul irdeto crypto...Citace:"Prosíme vás však, abyste zatím upgrade neprováděli, potřebujeme ještě dokončit posledních pár testů, abychom měli 100% jistotu, že nedošlo k žádné chybě při přepisu z SW1.21B na SW1.22" ale rozhodně to testni a dej vědět :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...když chvíli počkáte, já vám to klidně testnu. se o ten svůj modul nebojím. při nejhorším pojede do popelnice, nic horšího se nemůže stát!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondJá mu to napsal jen aby tady pak nebečel že je něco špatně..... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...kanál ORF-12,692 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6.reciever Vitamin, druhý, tedy spodní slot manual - 00000 loader OTA OK Loading File: AlphaCrypt TC 3.22 doba stažení a aktualizace cca 8 minut vše funguje jak má... ta aktualizace už měla být dávno před ICE kartičkami a Irdeto, předešlo by se zbytečným zmatkům Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...update ok. modul funguje, akorát to trvalo nezvykle dlouho! určitě kolem těch 8-10 minutVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...jsem zaznamenal takový zlepšení, že už se mi ten modul nehádá ve Vantage s kartou HD+ (kterou mám ve čtečce UNI). předtím tam byly hodně častý záseky v obraze (např. na Pro 7 HD) když byl ve slotu tenhle modul Mascom TwinVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To:vortimondMám taky Mascom Twin,vše ok ? Mohu ho taky aktualizovat ? Z toho článku jsem to úplně nepochopil.DíkJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...můžeš funguje to dobře. skylink i cslink karta okVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@Anubis anojasne!Sice ja mam povodne easy ale fw uz je upg na AlphaCrypt ale krakto pred upg som robil update z 1.19 na 1.21 ... V AlphaC TC mi ide 1.22 zatial v poriadku... K |
krikri
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...takže když mám klasickej easy.TV tak v něm v budoucnu nebude fungovat karta Skylink Irdeto? musel bych si zaplatit ten upgrade? nevíteVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...Já už to narval do 3 cryptoworks a 3 easy a šlape to normálně. Irdeto kartu nemám, tak to zatím otestovat nemůžu. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilPřes to si to tam dostal?Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...zkuste schválně někdo kartu Irdeto Skylink (žádný ICE karty) v tom easy.TV twinu. to bude zajímavýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vorti ICE ano ale Ir who knows?!ja som si radsej tu easy dal prerobit.ICE Ti pojde ale plne Irdeto asik ne. Ale sam Irdeto kartu nemam tak neviem vyskusat. Robia to lacnejsie aj v Brne... a mas to potom univerzalnejsie aj Conax atp. K |
krikri
![]() |
|
krikrito čistý irdeto by právě mělo chodit, od toho ta aktualizace je :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Pepik71přes co bych to tam měl dostávat? normálně přes OTA :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: aktualizace sowtwere na modul irdeto crypt...Neaktualizovat OTA z 19,2E na Homecast 2100 pri poklesu napeti spadne a cely se smaže . |
Atrixor
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@krikri...a kde v Brne? - Omko?...a za koľko? - originál Mascom si pýta 50,-€, ale upgradne to na ostrý AlphaCrypt TC |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brgaz hocijakeho eurocamu, trebars aj z cerveneho alebo modreho SCM to bezne robim externym preprogramovanim flash pamate.. cena za tuto srandu je 16,6 € + dobierka UPS |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
FogovicKtory firmver konkretne vies dat do modreho SCM ? Mam dva kusy doma. Dik.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
eemilTy chceš říct, že aktualizací ze satelitu ti udělají z modulu Cryptoworks modul Irdeto? Nebo proč by Irdeto karty měly chodit v Cryptu? To snad mají jen ICE, ne? :O |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
@LucaBrazzaktory len chces, vratane toho mascomackeho... |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
@brga posli mailJa som teraz prec, cestujem, aleAk sa nedohodnes s Fogom tak daj sem email a ja ti poslem meno/cislo manika z O..o resp napis tam, mne dali kontakt ked som sa tam zastavil... @Fogo aj ja mam 2ks modrych SCM, prerobis mi jednu na DRE-Crypt?! :))) A mam este jeden Conax 3.03 "Telenor"... ;-) K |
krikri
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |