![]() |
|
Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničních shopAsi před 10 dny jsem se zde zmiňoval o objednání těchto karet přes zahraniční shopy. Prvně jsem to objednal přes www.sat-tv-media.com/shop/ -bohužel asi jsou to podvodníci zatím mě nic neposlali a platbu vyinkasovali dnes je to 8 den od objednávky navíc nefungují jejich stránky, že by Irdeto dělalo zátah na tento shop pan Vurall majitel tohoto shopu ani neodeslal info na email o přijetí platby věřím tomu, že je to podvodník. Ještě, že jsou zde dobří lidé a poradili mě, že kartu jde koupit i ze shopu na satkiwi.com bohužel karty už v tomto shopu nejsou dostupné asi se něco stalo. Já měl to štěstí, že jsem ji přes Pay Pal objednal u Satkiwi a ti mě ji poslali hned po přijetí platby 9.2.2011 tj. kdy ještě pár tj.130 ks na skladě měli. Dnes karta slavnostně přišla :) a tak jsem ji dle německého návodu, který jsem objevil na internetu v jednom fóru zabývající se těmito kartami. Dal jsem tam náplň pro Turky - samozřejmě jsem laik a tak první chyba byla ta, že název byl příliš dlouhý a tak mě vyskakovala hláška Error 123 a tak jsem název náplně zkrátil na minimum ,,D" a po té zápis šel. Po 3 minutách naskočili první kódované programy HD asi nejedou je u nich napsáno jen Irdeto takže super karta je vynikající jede ve čtečce Vantage 8000 S HD se soft bez EMU kvůli přeplacené polské kartě na Cyfru(fotbaly PL), kterou mám také ve čtečce. Bloker Cryptoworks je také dobrý vždy mě prodlouží o nějaký měsíc předplatné třeba CS Film, nebo Doku CS, zaplatím na jeden měsíc a jede mě to třebas o 2 měsíce déle a mám to v Blockeru.Vrátím se k Blue Dragon Cards - chtěl bych poděkovat všem ,kteří ji zde chválí, protože je opravdu super. Nevěřícím tomášům bych vzkázal ať se jdou vycpat každý by měl mít radost, že něco takového je ane mluvit o nějakých škrabkách Gamma se osvědčila výborně, i když Bulsatcom po jednotlivých programech odpojuje Irdeto 2 a dává Bulcrypt. Naposledy včera TV plus. Ale přesto bulsatcom jede velmi dlouho a dlouho ještě pojede takže posměváčci, kteří budou mluvit o škrabkách mají zlost. I kdyby tyhle karty skončili mám některé origální např. na německou Sky takže nikdo mě nemůže naštvat, že z těchto neoficiálních karet budou škrabky. Na závěr bych chtěl poděkovat těm co mě pomohli (Hery, Vortimond, Decmen, Antonín, Tkan, Habr, Pollulin a všem ostatním, kteří budou do budoucnosti vždy plni optimismu co se týká sat. příjmu. Tenhle typ karet to je záliba tak proč něco nevyzkoušet, když to jde. ;) Čím dřív tím líp. R^ |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Uži si to. Už len krátko! Na Digi Turk na ňu nejdu HD, tak to je o ničom!90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 417 |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Turci ti pôjdu už len cca 1 mesiac, UPC otázka veľmi krátkeho času, Nova Hellas otázka krátkeho času, Bulsat otázka krátkeho času.... To sú fakty a nie nejaký neveriacky Tomáš. Ťa môžem ubezpečiť, že cez moje ruky už prešli qunta rôznych kariet za cca 15 rokov a myslím, že sa v danej veci veľmi dobre vyznám. Tak si to uži, budeš mať s nej radosť ako kedysi niektorý napr. s Titanium Card 2-3 mesiace na Sky Italy. Trochu sleduj dopredu situáciu a potom píš. Za pár mesiacov sa ty rád s tebou o tejto karte znovu popíšem. Pochop Gama bola v inej dobe a preto šla tak relatívne dlho, ale teraz je úplne iná situácia. Skoro všade už prebieha výmena nových kariet, alebo sa pripravujú ďalšie zmeny a za to môžeš poďakovať práve public tejto karty, ktorá týmto vyradí úplne aj Gamma karty...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...taky psali, že další z těch shopů je takovej nespolehlivej (jedná se o shop satbroker). ten prý vždycky odjede někam na dovolenou a objednávky vyřizuje běžně se zpožděním jeden měsíc. tak třeba ti z toho shopu sat-tv-media ještě příde a budeš mít dvěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...viking... my nie sme taki bohati, aby sme si mohli dovolit kupovat take lacne veci :).Som rad, ze je aj mnoho novych nadsencov tvojho typu, ktory maju optimisticky pohlad na tieto veci, ale neboj, casom aj ty prejdes do dalsieho levelu a zacnes mat na veci realisticekejsi pohlad. Prajem vela stastia. Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
pro DDRSvůj příběh jsi mi nedávno popsal co se týká těchto neoficiálních karet , ale nesmíš být v tomhle pesimista.Vím, že je pro někoho 95 eur + 20 eur poštovné dost to nechci na Tebe apelovat, že na to nemáš to v žádném případě prostě budou odpůrci a příznivci těchto karet já jsem příznivec, protože, kdyby jsi to měl oficiálně koupit třeba Digiturk tak to koupíš mnohem dráž než ten co bydlí v Turecku - až EU změní politiku co se týká těchto služeb a dá stejnou taxu pro všechny tak to bude o něčem jiném. Jinak vždy budu prosazovat neoficiální příjem. |
viking
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Vôbec si nepochopil čo ti tu stále píšem. Ja si dovolím povedať, že za cca 18 rokov som investoval viac-menej ako do svojho koníčka SAT & TV rádovo cca 15 000 €. Neviem koľko ty. Táto karta je smiešna suma oproti tomu. Píšem ti tu niečo iné a nie o peniazoch.... Aby si si ju užil a za 2-3 mesiace sa ozvi pokecáme, za ten čas to hádam pochopíš už čo ti teraz píšem a chcem povedať. To nie je nič v zlom!90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
pro fesacikŹijeme jen jednou tohle je věc penězí to máš pravdu, ale mě těch pěnězí není líto vezmi si to třeba s autem nebo počítačem po nějaké době to také vyměníš a třeba po prvé do toho dáš mnoho peněz, které ti to ani nesplatí to zboží.Prostě až to bude tak to bude proč dělat závěry už předem. Hrozně mě překvapuje kolik ironických názorů je na ty co tyhle karty podporují, jako by jim nepřáli. Samozřejmě, že budou dělat opatření, ale opatření něco stojí a hned to nebude jak tvrdí DDR, i kdyby to jelo rok tak se to vyplatí. |
viking
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Tak už naozaj posledný krát. Čítaš vôbec čo ti tu píšem, alebo nechceš to pochopiť, alebo si myslíš, že tu len tak niečo píšem a robím zo seba vola? Tak ešte raz a naposledy:Turci ti pôjdu už len cca 1 mesiac, UPC otázka veľmi krátkeho času, Nova Hellas otázka krátkeho času, Bulsat otázka krátkeho času... Otázka čo ti pôjde ndo kopy na tejto karte za 2-3 mesiace? 90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...tady je samozřejmě spousta abonentů UPC co píšou od samýho začátku, že ta karta je iluze. potom co zjistili, že to iluze v žádném případě není, tak píšou že UPC stačí provést nějakou drobnou úpravu kódování a ruský hacker se najednou nechytáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro DDRPromiň, že jsem Ti nějak oponoval. Já jsem úplnej laik a první můj sat. přijímač byl až v roce 2000. A co se týká karet tak jsem 1 neoficiální kartu koupil jen Gammu a teď Blue Dragon CArds vlastně 2x ta druhá nepřišla. Před tím jsem žádnou neměl takže jsem úplnej břídil. Ale 15000 Eur je velká suma, proto se Ti nedivím, že do toho nechceš jít máš dlouholetou zkušenost a tohle bereš jako krátkodobou věc, která se Ti nevyplatí, abych se ti přiznal také jsem už po Gammě nechtěl nic brát žádnou kartu, ale říkám Gamma mě velmi potěšila slouží stále 1,5 roku na Bulsatcomu musím trošku doladit parabolu v zimě kolísá signál takže sem tam nejdou a stále slouží a tak jsem zkusil i ten Blue Dragon Cards - jinak samozřejmě pokud skončí tak skončí - jsem fanatik takže mám originální na SKY Deutschland, UPC, Skylink, CS LInK a sleduji sport a dokumenty filmy mě moc netáhnou a muzika také ne. Takže nějakého konce těchto karet se nebojím, ikdyž nějakou částku jsem do toho také investoval, zřejmě Blue Dragony jsou už ty poslední, protože SKY to plnohodnotně nahradí co se týký mých oblíbených sportu fotbalu a hokeje (anglická PL a německá Bundesliga a ještě v HD. Tu italskou také na orbitě najdu a NHL je na ESPN HD. Takže co se více přát. Také nic ve zlém a dík, že si vyměníme nějaké názory měj se. |
viking
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...vortimond ne nepokial upc spravi spominanu drobnu upravu, blue dragon co sa tyka UPC dobluedragonoval. To je fakt a s tym nic nepravis ani ty ani tebou spominany rusky hacker V podstate by ohladom toho stacilo informovat kompetentnych ludi. Trebars poslat e-mail na spravne miesto atd Zatial to ale nikoho moc netrapi, predaj kariet nie je kriticky, kedze o kartu nie je takmer ziadny zaujem Sam predajca sa predvcerom vyjadril, ze je sklamany z toho, ze predaj nebezi podla ocakavania. Turci sa predtym vyjdenim naplne dusovali, ze kartu budu kupovat a teraz vraj nic moc :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@DDRNic ve zlém ale to by mě zajímalo co jsi za 15 let nainvestoval do sat. příjmu pro sebe ! v hodnotě 15 000 euro to je cca skoro 400 000 kč..jen jako pro koníčka ??Když to všechno stojí pár korun..a stálo už i před 15 rokama. Ale nic ve zlém jen mi to zarazilo.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...tak k tomu zájmu nebo prodeji ti můžu napsat asi tolik, že satkiwi tam měl počítadlo a na začátku jich měl přes 200 kusů skladem. pak se začlo psát o tom hacku UPC ale nikdo tomu moc nevěřil. prodej 10 kusů denně (rozesílal všude po Evropě). pak se přišlo na to, že to bude asi pravda a začlo se psát o těch různejch obchodech. já jsem pak na konkurenčním fóru doporučil satkiwi (a někdo jinej zase tady u vás) a najednou bylo po zásobách. má tam napsáno, aby už ho neotravovali, že karty už nemá :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...To som rád! Aj ja si rád vymením s tebou názor, neohliadnuc na to či si nováčik alebo nie. Aj ja som bol pekných pár rokov nazad zelenáč, to sa spraví časom, o tom nič... Mne ide na originál napr.:- BulsatCom (39,0E) - SKY UK (28,2E) - SkyLink (23,5E) - CS Link (23,5E) - Satellite BG (23,5E) - SKY Deutschland (19,2E) - HD+ (19,2E) - ORF Digital / Austriasat (19,2E) - Canal Digitaal / TV Vlaanderen Digitaal (19,2) - TNT SAT - Viacom MTV Unlimited (19,2E) - DigitAlb (15,8E) - Total TV (15,8E) - SKY Italia (13,0E) - Cyfra+ (13,0E) - Telewizja na karte (13,0E) - Nova Hellas (13,0E) - PLTV (10,0E) - Canal Digital 1W (0,8W) - UPC Direct (0,8W) - Digi TV (0,8W) - Magio TV (4,0E) Kartami, CAM a EMU som už dávno prešiel. Ak chceš mať niečo stabilnejšie a bez obáv, tak je tu iný spôsob... Pekný deň! 90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...DDR, len aby ti niekto onedlho neklopal na dvere s tym ze by to chcel vidiet predviest a potom ti oni nieco predvedu :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: jozef BAS UPC je to presne tak a potom môže už ísť na dobro aj nejaký Ruský hacker...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...share je super, ale jak může někdo napsat, že je spolehlivější nebo lepší než karta. dobře seš závislý na tom hackeru z ruska. ok. ale při tom sdílení seš mnohem závislejší, na spolehlivosti a funkčnosti internetu (což je u některých providerů problém) a hlavně přímo na tom zdroji.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Nesťažujem sa :)90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cards - objednání ze zahraničn...Dnes dorazila odtud http://www.falconsat.co.uk/products/Blue-Dragon-Card.html. vše chodi jak ma .vantage 7100. :)))Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
vortimondzdar vorti co si dostal Mylost? ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
DDRKde jsi to četl?? Jedou na ní HD programy včetně,včetně LIG TV HD,SPORMAX HD atd.Ono to tam je totiž dvakrát,To co je pouze v Irdetu2 otevře Kebab card,to co je v Cryptoworks a Irdetu2 to otevřou obě karty!!! :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryidu aj PPV? Salon 1,2,3 ?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexPoslušně hlásím odzkoušeno,OK vše funguje!!! jedou i zajímavě MovieMoxPREMIERE2,Atd.Když přejedu na TURKSAT 42E z W3 7E tak tam jedou dvě frekvence komplet také včetně těch mých sport programů.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
alfasexcelkem ta potvůrka dovede otevřít v DIGITURK cca 156 programů v kodu cryptowoks!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
pro HeryDík Hery - musím 7E lépe proskenovat píšou 90 cm parabola, tady v přehledech příčemž já mám 85 cm a kvalitu a sílu mám 85 a 88 což mě překvapuje za to na 39 E na Bulsatcom píšou v přehledech 80 cm a já mám kolísavý signál Síla 86 to je stejné, ale kvalita kolísá od 76 do 82 teď v zimě obzvlášť většinou je 77 - 78 a to už vypadává obraz takže špatně nastavená parabola zřejmě, nebo doladit SKEW. Ale 7E je bez problémů což mě překvapuje a je tam potřeba větší parabola. proto jsem si dal do náplně Turky. |
viking
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |