![]() |
|
Jaký DVD rekorderSháním nějaký DVD rekorder s HDD a stále nevím jaký vybrat. Myslel jsem na Sony (RDR-DC505), ale po přečtení několika recenzí začínám dosti o něm pochybovat.Co by mi kdo doporučil k této výbavě TV Sony + prozatím HOMECAST HD (bude nahrazen). |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderstolni DVD/HDD rekordery davam vyhradne Panasonic, ani Pionner nejsou spatne.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
nahrazen za Sat S recnahrad sat prijimac za lepsi S nahravanim a na externy DVD/HDD zabudni, ked tak mozno BluRay prehravac sa moze zist...Externy sebelepsi recorder prenesie analog takze stracas, ma vyhodu nahravat len z DVB-A/C/T prijmu ak bude mat tuner, t.j. antenny vstup ide do DVD rekordera tam nasedulujes co ked nahrat... aj tak si myslim ze to je history... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
analoguz mi tu niekto pise do Skupe ze co trepem ze DVB-A...jaaj tak A_nalog / DVB-C/T skratka ze ked ma DVD rec tuner vie casovane/manualne nahrat take a ze ked nahravas zo satelitu cez Scart atp. tak tam ztracas na kvalite. Ozaj co sa mna pytali a neviem, ci je u niektorych DVD rec mozne najst - nastavit tak ze zapne podla casovaca / prepne satelit na pozadovany kanal?? To ze zapne si viem predstavit cez HDMI by to malo ist ale ze prepne to fakt neviem predstavit... Viete prosim niekto o takomto pare Sat. prijimac - DVD/HD recorder co by overene dobre fungovali spolu. Ja mam k TechniSatu Panasonic DMR-EH57 DVD/HDD recorder a nepodarilo sa mi docielit planovane nahravanie... Dik! K |
krikri
![]() |
|
krikritak takhle přes scart fungovalo spojení rekordéru philips a sat. technisat, takže stačilo naprogramovat pouze časovač v sat. a tekordér se sám zapl a začal nahrávat.... Už je to ale nějakej ten pátek co to nemám, takže si nepamatuju označení modelů, ale ten rekordér byl jinak strašnej krám :))) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderJestli seš technicky méně zdatný třeba jako já tak si určitě kup nějakej model Panasoniců výhoda:velkej přehlednej ovladač,velice přehledné menu,přesný snímkový střih,nevýhody:https://www.parabola.cz/forum/topic-58603/ ale ani to mě neodradí oproti složitému a ve střihu nepřesnému Sony které jsem po měsící vyhodil z okna R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
@skohy ked cvaka tak diskja som to vlakno co pises prehliadol ale ak nie zdroja to cvaka tak je to na 99% HardDisk a ten sa neotvara, boze chran, nopravuje ale jednoducho vymeni! Mal som aj stary Philips DVD+RW - cisto DVD rec bez HDD, len na DVD Plus media co je horsie, Minuska vedel len prehravat; jedina vyhoda ze taketo stare kramy ignoruju DRM kody a mozes nahravat aj z Magio/MagioSatu atp. K |
krikri
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderMôj HDD rekordér Philips (dennodenne pužívaný a má napálených už cca 400 DVD-čiek) prežil už dva kolegove Panasonic-y!!! Doteraz perfektne šlape piatym rokom u kamaráta a ten kolega (teraz už bývalý) rieši tretí HDD rekordér a chce znova Panasonic! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
@brga to zalezito sa takto neda, boli modeli s Fujitsu diskami a odisla cela rada, potom dali Samsung, sli, inde zas Hitachi ktore zasa este inde davali namiesto Seagate atd. zalezi od modelov-diskov u samotnych vyrobcov ci 5400ot ci 7200 rozne modeli vnutorne...Hovori sa ze niekde vo vyrobe ci Hitachi, Samsung su ten isty T"amt"ung a ze podla vystupnej kontroly alebo triedy pouzitych suciastok atp. ergo vystupnej ceny si to podeli ta ona znacka, nabranduje svoje logo/udaje plus upravi firmware a predava dalej... @skohy skus tam pripojit iny HDD a skus! Skor sa bojim ze to treba nejak sformatovat tipujem nejakym Linux raw formatom co ty ked kupis disk bude FAT/NTFS z nejakych Windowsov a to nezvladnes... Ked sme pri tomto to vies ze aj z webu sa dalo stiahnut bootovatelne CD ktorym sa dali urcite modely nie len Panasonicu upgradovat, no a tam je par utilit, robil som to raz v zivote ale mozno je tam aj nejaky format ... K |
krikri
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderA co místo DVD rekordéru něco jako tohle...Hyundai HMB R600...s kloudným HDD se ti na to vejdou stovky filmů a dokážeš na tom přehrávat i ostatní videoformáty,nebo HDD používat i jako úložiště dat z PC.Dříve jsem měl taky DVD rekordér,ale tohle dokáže až na vypalování DVD spoustu věcí.A když chci něco vypálit pošlu to přes USB do PC a tam to upravím a vypálím. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@krikriNo tam je to právě při té výměně nějaké složité aby to fungovalo musí bejt originál zaváděcí CD od Panasonica a ten maj jenom certifikovaný opraváři jinak se zařízení neuvede v chod a na to já fakt nestačím jo a jinak tam mám tenhle http://www.nextag.com/Hitachi-Deskstar-7K160-HDS721616PLAT80-547044201/prices-html ale jinak si fakt nemůžu stěžovat já ten přístroj snad za 3 roky nevypnul jen když nešel proudFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderJak tak čtu, mam nad čím přemýšlet. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderJo a hlavní důvod toho okna s tím Sony byl že ze čtyř metrů nebylo vidět na display a musel si sledovat u čistejch dývek jakou maj revizi jinak je vypliv se slovy"your disc is dirty" takže se mi docela hromadily ty (špinavé) 2-3 z 10 slupnulFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderi na prospektu http://www.digilidi.cz/files/459_v890.jpgFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderJednoznačne odporúčam Panasonic.Mne už 5-tym rokom verne slúži model DMR-EH60,za tie roky nastrihané a vypálené 100-ky diskov(niečo okolo 1000-ky).Jak tu niekto spomína,prehľadné menu,príjemná práca a strih.Keď mi tento doslúži (má už nejaké svoje vrtochy ale na tú dobu je to pochopiteľné) a budem kupovať nový,určite zas beriem Panas. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE:Jaky DVD rekorderZdravim.Nejlepsi rekordery jsou Panasonic.Mam ho delsi dobu a jsem snim velice spokojen.Jednoducha obsluha,dvt tuner a dobra kvalita zaznamu. ;) |
rybka
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderNajlepšie čokoľvek nie je Panasonic - MatsuSHITu mám v zuboch... Rv :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Jaky DVD REC.Pánové vždyt se jedná o analog. nahrávku to ještě jen ve standartním rozlišení. To je dnes v době Tera HDD úložišt přežitek. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorderPionner dvdr 443H 80 GB HDD 6 rokov mam, vypalenych min. 500 diskov a ide okDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
zdenoqSpravne sa pise Pioneer |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
sonjadobre :)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Jaký DVD rekorder@skohy - zkus prázdný nenaformátovaný disk, rekordér (je-li to diskem) tě vyzve k naformátování disku bez čehokoliv. Osobní zkušenost.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@michalzkusím,už jsem ho teda dal na půdu,nevím nevím jestli to pomůže i tak díkFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
@skohy v menu je aj formatvies co teraz som to pozrel a ked ides do menu - Function Menu na DO, To Others - HDD Management / a tam su 2 polozky: Delete all titles / Format HDDtakze ak by si nemal este neformatovany disk resp. ho DVD neformatovval hned automaticky skus este toto. Maj sa! K |
krikri
![]() |
|
este pana linkpozri tuhttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Video/DVD-Recorders-Players/DVD-Recorders/How-To-Guides/model.DMR-EH50S.H#ts ja som odtialto stiahol davnejsie aj image pre CD ale starsi model... K |
krikri
![]() |
|
záloha obsahuJak u těch značkových DVD recordérů řešíte jejich zálohu? Umí některý z nich nahrávky zpřístupnit přes LAN? Vypalování na DVD není podle mě použitelné řešení, prostě to chci jednou za čas někam odzálohovat. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |