, sekce: Linuxové přijímače | |
Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,názorMoje hodnocení tohoto přijímače po třech dnech provozu je takové že i když má přijímač mnoho předností tak z důvodu že neumí přepínat mezi HD a normálním rozlišením tento přijímač vracím, pokud totiž ručně nepřepnete rozlišení mezi HD a SD přijímač vám po určité době, přibližně po hodině provozu zamrzne vyzkoušeno na ČT 1 a PRIMA i když na přijímači nastavíte auto tak neumí rozlišit mezi obrazovými formáty, pokaždé musíte na ovladači přepínat ručně a to je nastaven na přijímači nejnovější firmware,dokud tohle výrobce nevyřeší tak já osobně tento přjímač nedoporučuji. |
stan2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 26 |
RE: Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,náz...uz sa tu o tom diskutovalo..otot je velka nevyhoda tohoto stroja..povewdal by som ze markantna a rozhodujuca.. Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
RE : Dreamsky NXP256HDZáleží , co komu připadá důležité . Síla tohoto přijímače je v poměru cena / výkon a velké neofic. SW podpoře , to co zmiňujete mohou být pro jiného nepodstatné drobnosti . Já osobně ho doporučuji všemi 10 R^ |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
RE: Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,náz...Nevím, co tím zamrznutím myslíš. U mě tedy k zamrznutí nedošlo, a to se skoro u nás TV od 15.00 do 23.00 nevypíná.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 951 |
DREAMSKY NGP upřesněníPřijímač se seká pokud sledujete pořad v SD verzi a na přijímači máte nastavené HD rozlišení většina satelitních přijímaču přepnutí zvládna automaticky ale u toho přístroje nastavení pokaždé musíte udělat ručně a to je podle mě důvod k tomu abych tenhle přístroj vrátil a změnil značku. |
stan2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 26 |
RE: Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,náz...To jsem taky zachytil, ale je to vcelku nepostřehnutý seknutí 0,3 sekundy :))) za nějakou dobu.Když si vzpomenu na dobu VHS a problikávání barvy a černobílým obrazem, tak je tohle brnkačka. :))) Ale máš pravdu, že by se to stávat nemělo a nějak to vyřešit. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 951 |
stan2Pokud nenapíšeš jakou kartu používáš ? Skylink ?Nic takového neregistrováno ... Zamrzání Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 937 |
stan2vyvoj fw pre primace nie je otazkou 1 dna, u niektorych to trva uz roky, u inych su zakladne chyby vychytane v priebehu pol rokunakolko v priade Dreamsky ide tak povediac o novinku, urcite by som tento pristroj nezatracoval hned na zaciatku ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 083 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |