Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,názor

Moje hodnocení tohoto přijímače po třech dnech provozu je takové že i když má přijímač mnoho předností tak z důvodu že neumí přepínat mezi HD a normálním rozlišením tento přijímač vracím, pokud totiž ručně nepřepnete rozlišení mezi HD a SD přijímač vám po určité době, přibližně po hodině provozu zamrzne vyzkoušeno na ČT 1 a PRIMA i když na přijímači nastavíte auto tak neumí rozlišit mezi obrazovými formáty, pokaždé musíte na ovladači přepínat ručně a to je nastaven na přijímači nejnovější firmware,dokud tohle výrobce nevyřeší tak já osobně tento přjímač nedoporučuji.

stan2
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní přijímač Dreamsky NXP 256 HD,náz...

uz sa tu o tom diskutovalo..otot je velka nevyhoda tohoto stroja..povewdal by som ze markantna a rozhodujuca.. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

RE : Dreamsky NXP256HD

Záleží , co komu připadá důležité . Síla tohoto přijímače je v poměru cena / výkon a velké neofic. SW podpoře , to co zmiňujete mohou být pro jiného nepodstatné drobnosti . Já osobně ho doporučuji všemi 10 R^

djpablocz
Registrace: 8/2007

Nevím, co tím zamrznutím myslíš. U mě tedy k zamrznutí nedošlo, a to se skoro u nás TV od 15.00 do 23.00 nevypíná.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

DREAMSKY NGP upřesnění

Přijímač se seká pokud sledujete pořad v SD verzi a na přijímači máte nastavené HD rozlišení většina satelitních přijímaču přepnutí zvládna automaticky ale u toho přístroje nastavení pokaždé musíte udělat ručně a to je podle mě důvod k tomu abych tenhle přístroj vrátil a změnil značku.

stan2
Registrace: 2/2010

To jsem taky zachytil, ale je to vcelku nepostřehnutý seknutí 0,3 sekundy :))) za nějakou dobu.
Když si vzpomenu na dobu VHS a problikávání barvy a černobílým obrazem, tak je tohle brnkačka. :)))
Ale máš pravdu, že by se to stávat nemělo a nějak to vyřešit.
Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

stan2

Pokud nenapíšeš jakou kartu používáš ? Skylink ?
Nic takového neregistrováno ... Zamrzání

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

stan2

vyvoj fw pre primace nie je otazkou 1 dna, u niektorych to trva uz roky, u inych su zakladne chyby vychytane v priebehu pol roku

nakolko v priade Dreamsky ide tak povediac o novinku, urcite by som tento pristroj nezatracoval hned na zaciatku ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra