![]() |
|
astra 19,2 a 23,5mohl by jste mi prosim nekdo poradit.Mam konvertor na 2 druzice ale kdyz ladim tak me tam jde 1 nebo 2 druzice,nejdou nikdy soucastne.diky |
mari56
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5 (# 12)Máš nastavený Disecq ?(A-B nebo 1-2)GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
Samozřejmě,že nemá! On totiž vůbec netuší co to je a k čemu to slouží. Kdyby věděl tak by se neptal.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5beny podivam se diky.Enik:- to je jasne ze kdybych vedel tak se neptam kokutku!!! |
mari56
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5Pokud je monoblok na dvě družice s jedním výstupem (kabelem), pak je celkem normální, že Ti na klasickém jednotunerovem (jeden ladící díl) přijímači jde jen jedna družice v reálném čase. Pokud máš VŠE správně nastavené, pak není co řešit a po přepnutí na program, který vysílá z té druhé se musí na druhou družici přepnout i monoblok.Potřebuješ vyjmenovat VŠE ? Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
mari56Koukám, že slušnosti Tě doma nenaučili. Sprostej seš jak dlaždič. Když nevíš na koho si dovoluješ, tak máš ramena přes celá záda. Do očí bys mi to neřekl. Takovým jako jsi Ty se tu ovšem neradí. Nemá to smysl. Nakonec všichni dostanou vynadané, že neumějí poradit. Takže jsem Tě odhadl správně. Absence elementární inteligence se dá tušit hned podle položeného dotazu.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5jo, do objímky na parabole upevnit ten konvertor tak, aby ten volnej krk byl jako víc na východ, neboli z pohledu za parabolou vlevo, podle dokumentace k tomu monobloku si zjistit která hlava je A a která B, podle toho nastavit v sat. přijímači diseqc na A23,5 tu co je připevněná k parabole a na A19,2 tu co je volně. Pak už jenom nastavit parabolu podle A23,5 a měla by jít i 19,2 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5Enik ty děláš jako kdybys byl maskovanej Venca Klaus :laughing: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5Diky za rady. |
mari56
![]() |
|
mari56Koukni na toto.Možná Ti to pomůžehttp://www.digitalnik.cz/poradna/ R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
eemilEnik to napsal až moc slušně.Stačí se podívat na datum přihlášení-to napsat mě tak ho rovnou pošlu do pr...e, zobáka jednoho.Než aby se uráčil někdo z těchto chytrolínů alespoň namáhat a podívat se do sekce ABC tak tady bude okamžitě sprostý, nehledě že mu byla napsána pravda.Jinak o tomto individuu nemá cenu diskutovat. Enik má pravdu ! Ať se to někomu líbí nebo ne.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5Slušnost je poradit vy chytrolíni. Všichni jste nějak začínali a Vaše dotazy byly pro někoho také jak pro blbe... |
charli
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: astra 19,2 a 23,5hoši nechcete radit NEPIŠTE !ono si to někdy sami vyprovokujete někdo se chce zeptat a bez registrace to nejde tak se zaregistruje a zeptá, nebo má rok počkat až ho veličenstvo prijme ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Aký máš prijímač?Aj ja to mám doma a tiež som sa natrápil, lebo nie vždy mi to Diseq prepne, keď ladím. Niekedy sa s tým treba pohrať. Mne pomáha to, že na jednen družicy nastavím diseq na NONE a potom to vrátim na A alebo B a už to nabehne. |
skvorec
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
charliMáš naprostou pravdu, že všichni jsme nějak začínali. Jenže rozdíl je v tom, že někteří začínají tak, že plácnou hloupost na web, a jiní začínali tak, že doma na dvorku laminovali vlastní dvoumetrovou parabolu, stavěli vlastní přijímač, sháněli tranzistory a integráče, a nakonec vyplázli 10000,- za LNBéčko. Nakonec dlouhé hodiny laborovali a nastavovali, až se jim podařilo naladit 16 programů z A1. Nakonec dlouhé dny oslavovali vlastní úspěch. Přitom nebylo koho se zeptat. Nikdo se zkušenostma nebyl. Internet nebyl, knížky o satelitech nebyly. Komunisti všechno dokonale sabotovali. Každý poznatek měl cenu zlata a desítek hodin laborování.Jednoduše zapomínáš na to, že jsou i tací, kteří své vědomosti získávají vlastním poznáváním a dlouhými hodinami tvrdé práce. Pak se tu najde smrad, který Ti sprostě vynadá, a zeptat se slušně neumí. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
GOLD OLD TIMESkdyž černé uhlí bylo hnědým a my jsme laminovali a stáli ve frontě na odpůrky a čichali kalafunu a svět končil 30km před Rozvadovem...jsem rád že to není akorát ty roky jak se zpívá v jedné lidové nicméně proč bych neporadil mladému aby mohl jít dále než my jsme došli |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekKlidně mu poraď. Jenže on stejně dál nedojde. Ho satelitní technika nezajímá. On potřebuje nastavit monoblok. Mimo to je to sprostý hulvát. Utrhuje se na druhé kvůli pravdě, a sprostě nadává člověku kterého vůbec nezná. Je to jeden z těch, kteří kolem sebe potřebují stovky ochotných pomahačů, protože on se chce rychle dívat na bednu. Všichni všeho nechte, a rychle mi pozte. Rubrika ABC ho nezajímá. On potřebuje poskoka.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
enikR^ . A přesně tak to je.Napsal jsi přesně to co jsem chtěl napsat.Viz nedávno /asi tři dny/Debata o monobloku.To je jako nesvítí mi žárovka-co mám dělat?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
tonekNa to by se uráčil podívat do sekce ABC není! potřeba registrace a na veličenstvo taky není potřeba čekat tady je to pouze o lenosti a neschopnosti něco hledat.Viz Enik-víše popsáno.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |