![]() |
|
DBOX NokiaAhoj,kamarád se dostal k přijímači D.BOX od Nokie (multimedia terminal). Po startu přijímače to chce přístupovou kartu. Zřejmě se jedná od přijímač k Premiere (SKY DE). Dá se něco s tímto přijímačem dělat na volné kanály ? Nedostanu se do menu, stále vyžaduje kartu. díky za odpověď Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: DBOX NokiaNahrat novu ENIGMU a frčí . |
DURAN
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: DBOX NokiaAha, tak to jsem asi v koncích. Ani nevím co je to taková ENIGMAVždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
Jimmyhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Enigma...ale jináč je to taky alternativní firmware pro Nokie ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DBOX NokiaO kodovacím systému jsem samo slyšel. S tou Nokii je to už horší.Ale budu pátrat. Dikes Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: DBOX NokiaLinux on the Dbox-2Since 1997 an alternative operating system has been available for the predecessor of the Dbox2, the Dbox. This was DVB98 (later DVB2000), developed by a single programmer. Despite programming the hardware directly using machine code, DVB2000 is superior in many respects relative to the original software. For the DBox2, an effort was created to port the Linux operating system. This is now the most popular choice. Installation involves first putting the box into its debug-mode, a mode intended for internal development. It is then possible to take a backup copy of the original operating system (including vital micro-code images for the MPEG decoder chipset) and flash an image based on Linux to the device. In addition to the Linux kernel and drivers, a significant amount of code is needed to allow the DBox2 to function as a digital receiver. This code is all maintained under a single open-source project - TuxBox.[1] There is, however, a choice of user-interfaces that can be used, the most popular being Neutrino and Enigma. Enigma is also used on the Dreambox. The Dbox2 has grown in popularity among home hobbyists due to the ability to use softcams to enable it to decrypt channels without the need for the physical access card to be present in the box, or with the use of a pirated key, without any card at all. Originally DBox2 use and development was limited the Germany and Austria, the market area of Kirch Media. Enthusiast groups outside Germany have however developed localized software versions for the DBox2 in Finland and the United Kingdom, usually buying their boxes over eBay. |
davidkriz
![]() |
|
skus dat hociaku SmartCarduaj uz neplatnu kartu od SlovakLinku, dajme tomu CryptoWorks.A neskusal si prepinat stanice len tak davat plus/minus Channel? Ak je tam Astra 19.2E a na nej si mozno si len na nejakej kodovanej stanici a prepnes na volnu... Do buducna Ti ale tiez odporucam tam dat DVB2000... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
davidkrizTy jsi dobrý hotentot :O |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
donkarlosA ty jsi pak co? Asi jen spamer, když tu umíš jen urážet, ale nějaký důvod pro své tvrzení neuvedeš. |
davidkriz
![]() |
|
RE: DBOX NokiaKarty SkyLink jsem zkoušel i přepínat manualně, ale ani ťuk.Prostě bez karty nemaká. Asi to hodí do popelnic. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
Jimmyaž bude na cestě k popelnici ať změní směr na poštu... ujmu se ho :) |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizKdyby jsi to někde našel v maďarštině tak to asi taky zkopíruješ a dáš to sem-to je jediný důvod :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE:Jimmy neuvedl jsi jaký model D-Boxu máš jsou totiž dva jeden je s ozn. D-Box1 a druhý je D-Box2 což je velký rozdíl zatímco s verzi 1 což je nokia 9200 už nenaděláš nic tak se 2 která jede už v linuxu ano.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
davidkriz"až bude na cestě k popelnici ať změní směr na poštu... ujmu se ho"Fakt zírám nad Tebou samotným ... mě nepřekvapíš opravdu už ničím jako obvykle. :))) Jo, jinak o popelnici a zbavení se přístroje ale dotyčný nehovoří pokud jsi nepochopil. Spíše naopak se jej snaží oživit. :razz: Blbý, vidˇ ... :laughing: |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
ViolistaAž dokončíš ZŠ a naučíš se číst, tak přijdi mezi dospělé. Přečti si vše a dočteš se následující:"RE: DBOX Nokia Karty SkyLink jsem zkoušel i přepínat manualně, ale ani ťuk. Prostě bez karty nemaká. Asi to hodí do popelnic. Registrován: 04/2003, Autor: Jimmy" Zírej si nad sebou, mne vynech ze své péče! Tvoje de-bilita je už tak do nebe volající, že snad i tam nahoře kde furt vzhlížíš, si musí ťukat na čelo! :laughing: A napadlo tě, že tebe nehodlám překvapovat? Že ty ses tu nic netázal? tys jen došel abys zasvinil forum. Divím se že za tento spam nedostals dávno ban! |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizJistě četl jsem ... asi seš teda fakt hloupej když jsi nepochopil jak to bylo míněno. :))) Jinak nabídka - nechceš si dát BAN sám sobě? Nějak jsi najednou zapomněl na ty tvé nedávné snahy a prosby u admina. Taky jsi mě tehdá pobavil - jsi opravdu unikát. :laughing: |
Violista
![]() |
|
ViolistaUnikát jsi sám, unikátní b.l.b.e.c ;PO televizi nebo satelitech nevíš ani měkké fň, ale tvé psychické postižení tě nutí pořád někam lézt a něco psát... chudák a spamer. |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizVím jenom to, co vědět potřebuji ... to mi k životu stačí. No nevím zda to vůbec někdy pochopíš. To je to samé, jako když si někdo chce zazpívat ve sboru jen tak pro radost a žádné další ambice nemá. Do blbců nenadávej, když to nechápeš tak to ještě neznamená že jsou všichni a vše kolem jenom špatné. Chudák si spíše ty sám když to nepochopíš. Jinak nespamuju - nic tu nenabízím ani tu nehážu odkazy a tel čísly. Wikipedie Ti vysvětlí co to je spam a co znamená spamovat. To je jako s tou značkou JVC - taky se to naučili lidi špatně říkat a dodnes to tak i někteří špatně říkají nadále. |
Violista
![]() |
|
RE: DBOX Nokiahttp://aukro.cz/item1371328295.html :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE:Chlapi nic ve zlým ale osobní výpady bych nechal na jinde spíše bych uvítal věcnost k danému tématu tohoto vlákna,osobně mám ještě z dávných dob D-Box 1 který je u nás málo známý spíše jen pod ozn. Nokia 6200 což bylo obdobně jak pro např. UPC receiver PH6010 rozdíl byl pouze v dekodérech /irdeto/CW/kvůli tomu jsem si koupil nyní kartu skylink ICE která je pro irdeto připravená ale vzhledem na jinou /novější verzi Irdeta/to na přijímači D-Box1 asi stejně nepůjde tak jsem si moc nepomohl.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
DVBa všiml sis kdo tu začal s osobními výpady? Tak proč množné číslo "chlapci" ? |
davidkriz
![]() |
|
RE: DBOX Nokia@Violista, davidkrizV jednom vlákně začne jeden, v jiném druhý..Nevím, které už je to téma zaplevelené vaší hádkou, ale věřím, že ostatní už to taky přestalo bavit číst. Kdybyste na sebe přestali reagovat, mohu vyhodit prvního. Takhle mi ale nezbývá nic jiného, než vás příště poslat odpočinout oba. Moudřejší ustoupí..Nebudu z toho dělat žádnou vědu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |