Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Clark-Tech ET-9000

Dobrý deň, mám dotaz jestli někdo už tento příjmač držel viděl a jaký jsou názory? Vzhledem k tomu že je kolem něj takový humbuk....

Satelitní HDTV twin DVB-S2 přijímač s funkcí PVR, česká lokalizace, operační systém Linux Open Source Enigma2, alternativa k DREAMBOX DM8000S s lepším výkonem než známý VU+ DUO. Multimediální přehrávač s podporou formátů MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, Youtube, MP3, JPG a dalších.
Barva černá.
Záruka 2 roky.

Technické údaje:
- 2 x tuner DVB-S2
- 2 x čtečka kódovacích karet (Conax Embedded)
- 2 x DVB Common-Interface (CI)
- 2 x Scart TV a VCR (CVBS, S-video, RGB)
- 3 x cinch video out (YPbPr, kompozitní)
- 3 x cinch audio R/L a Video
- 1 x interní rozhraní SATA 3,5" (max. 2,5TB)
- 1 x externí rozhraní eSATA
- 1 x HDMI
- 1 x RS-232
- 1 x výstup S/PDIF (optický)
- 3 x USB 2.0 pro externí zařízení
- 1 x RJ45 10/100 Mbit LAN
- Multimediální přehrávač (MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, Youtube, MP3, JPG)
- Váha: ca. 4 kg

Obsah dodávky:
Clarke-Tech ET-9000 Linux Enigma2 Twin DVB-S2
Dálkové ovládání
HDMI kabel

Premiéra byla včera...

cyber666
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Clark-Tech ET-9000

Skus tu : http://www.sat-ulc.eu/showthread.php?t=375731

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

To cyber

dle franc. pramenu super stroj ale za dost penez, mnozstvi funkci a softu vcetne emu... Zda se mi lepsi nez dm a vu+duo. Se softem se ctectka conax promeni na univerzalni.

aslivins
Registrace: 3/2006

Krasavec!Další hřebíček do rakve DM.Ikdyž dream je nesmrtelný! :)

amadeus
Registrace: 3/2006

Je na ceste uz je v Brne jak bude doma napisu jak to vypada

cyber666

Tak je to doma a ted bych potreboval nejakeho opravdu experta na DB8000 protoze je tam stejny firmware a je opravdu velice tezke vsechno nastavit. Jinak přístroj je velmi opravdu velmi rychly v HD naprosto vynikajici obraz... vsechny veci jsme jeste nevyzkouseli ted se nemuzeme domluvit s pozicionerem.

cyber666

Taky už ho mám taky (vánoční dárek), hned jsem ho rozbalil a zapojil. Můj první dojem: perfektní provedení, kvalita se nedá přirovnat k VU+, holt německý výrobek. Po zapnutí se za několik vteřin spustí asistent nastavení, za 10 minut byl stroj nahrubo nakonfigurován. DiseqC motor nemám, ale v asistentu jsem ho mohl nastavit, takže by měl také fungovat. Rychlost přepínání HD programů kolem vteřiny, obraz v obraze funguje i když jsou oba programy HD a HD kvalita je lepší než na DM8000. Takže zatím naprostá spokojenost, můžu doporučit. Jo a nezkušenému uživateli doporučuji stáhnout Clarke Tech ET-9000 Control Centre Version 1.0 by Lee Hudson (např. na stánkách českého distributora swoopo.cz).

lokin
Registrace: 12/2010

Naprosta spokojenost,pozicioner funguje jak na diseq tak i podle polohy satelitu. HD kvalita je opravdu dobrá. Po nainstalovaní CCcam a oscam rozjel i Sky link kartu. Je to kvalitní satelit s množstvím nastavení a možnostmi.Doporučuji zvážit koupi tohoto boxu a doporučuji swoopo.cz i když bych potřeboval někoho se zkušenostmi nastavením CCcam takže kdyby se někdo takový našel. kontaktujte me na Cyber666@seznam.cz

cyber666

Zamer kupit Clark-Tech ET-9000

Kolg. satelitaci, viete mi poradit kde sa v SR da zohnat(dost obmedzena distribucia) a v podstate som riesil dilemu pri kupe 1. satelitu medzi VU+DUO a DM800SE a toto sa mi podla recenzii zda asi naj... Dakujem za Vase nazory a rady
Stanley

StanleyXX
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra