Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

aktualizace software v TV Led Samsung

Mám TV Samsung Led a jedna internetová aplikace vyžaduje aktualizovat soft v TV. Vymaže se kompletní nastavení TV včetně kanálů,nebo pouze aktualizuje software na novejsi verzi?

thomash22
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aktualizace software v TV Led Samsung

u lcd ostanu

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

zavolej si na info samsung 800726786 je to zadara,celkem ti poradí a jsou celkem ochotní

bitty 72

bitty72
Registrace: 2/2010

Dnes jsem aktualizoval LE40C750 z flešky a po bootinku TV jsem musel vše naladit znovu včetně naladení a poskládání nalezených kanálů.

VU+duo,VU+duo2

modrej
Registrace: 2/2006

info linka samsungu je skutocne ochotna az na to, ze vie prd. :)

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Pokud nová verze není vyšší než první číslo verze firmwaru-pokud máš verzi 3001 a dáš 3003,tak se nic nevymaže.Ale pokud máš v TV verzi 2xxx a dáš verzi 3xxx,tak se vymaže nastavení.
Jestli ti jde o zálohu naladěných programů,tak si jí můžeš udělat a pak zpětně nahrát.
Menu-Kanál-Přenos seznamu kanálů-PIN 0000-Export do zařízení USB.

.......

jito
Registrace: 12/2005

RE:

To jsou mi věci tak to co dosud dělali a uměli pouze servisní technici ,si musí udělat zákazník sám no to jsme to dopadli,já musel s mou CRT od Philipse nechat TV kvůli novému S.W. nechat zavézt až do Ostravy,záležitost 1 týdne ale poté co tu čtu je otázkou zda to nevyjde na jedno,navíc si nedovedu představit jak si to udělá nějaký důchodce doma.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

To máš pravdu.Na druhou stranu by důchodce nenapadlo dělat podobné věci.
Nahrání firmwaru do TV je stejná operace jako do sat.přijímače.Nic složitého,jen uživatel musí vědět co dělá.

.......

jito
Registrace: 12/2005

RE:

Hm tomu bych celkem rozuměl ale přece jen pokud je změna S.W. nutná tak je zarážející že se všechny přednastavené stanice/setting/ vymažou.Otázkou pro mě ještě je proč nějaká internetová aplikace vyžaduje aktualizovat soft na TV u sat receivru to chápu má to někdy dost odůvodněných důvodů ale u TV ???To už se pomali stává z běžného uživatele TV servisní technik :lookaround:

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

A co se stane,kdyz v pulce vypnou proud?Daji to v servisu dohromady?

tazi
Registrace: 10/2007

aktualizace

Ano, pokud má daná TV USB vstup a je na webu nový firmware tak není přeci problém. Ovšem každej si to robí na vlastní triko. Jinak zálohu kanálů doporučuji minimálně :8) Není nic jednoduššího než jen jednou kliknout po aktualizaci firmwaru a opět tam mít ty své programy okamžitě seskládané dle svého vkusu.

Violista
Registrace: 7/2007

SAMSUNG UE46C6500

ja som tento týždeň aktualizoval môj SAMSUNG UE46C6500 a ešte dobre že som si urobil pred tým zálohu programov na USB inak by som všetko mohol na novo ladiť - programy som obnovil ostatné sa zmazalo !!!

PS inak Yahoo vignets sa pridalo :)))

starý dobrý HUMAX 5400 :)

jano101
Registrace: 9/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra