![]() |
|
Optibox AlligatorZdravim - chtel bych koupit rodicum vyse uvedeny kombo prijimac - muzete se prosim podelit o Vase zkusenosti jaky tento pristroj je,zda se vyplati jej koupit,prip poradit nejaky jiny kombo prijimac (DVB-S/S2+ DVB-T)DIKY R^ |
Honza z HK
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligatordnes je jedno co koupíš,hlavně aby to bylo blízko do obchodu,z důvodu reklamace |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Optibox AlligatorS Aligátorem nemám os.zkušenost, mám Edision Argus mini 2v1 IP, je o litr levnější (postaven na slabším procesoru ALI... - jako ARIVA, Opticum403, GI mediabox 9080...), solidní provedení, dobrá soft.podpora, 2 čtečky, 2 sloty, české karty OK vč. ICE, stabilní, PVR, průměrný DVB-S/S2 + solidní DVB-T tuner, velmi slušný obraz, další možnosti share... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Optibox AlligatorJedu na aligátoru od února,absolutní pohoda se sw 20.04,nepoužívám cccam, u skylinku občasné výpadky zvuku-dá se skoro odbourat ručním potvrzením pidů,pomalejší přepínaní v uni čtečce,plná spokojenost.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Optibox Alligator@sypko - jak se chová ve čtečce cslink /zvuk/ nemáš otestováno Dík |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
AligatorAj ja ho mám a som spokojný, len mi na ňom vadí, že nevkladá txt do obrazu, takže nemôžem použiť výkonnejší txt na tv.Aj ja mám verziu 20.04, ale tu už je problém s dvbt, nemôžem to nijak naladiť, stále to blbne, ale to nepotrebujem.Dvbt mám aj na tv.Chcel som prejsť o krok dozadu na nižšiu verziu,aby išlo aj dvbt ale tam riskujem stratu settingu, že vraj sa to môže stať, keď sa prechádza z v.20.xx na 19.xx.Čo sa týka výpadkov zvuku, tak len výnimočne na Markíza a Barrandov, ale tam som ešte nenastavoval pidy.Na ostatných programoch mám v menu audio nie auto, ale cze.Obraz výborný.Práca s kartami 100%, mám Skylik a cslink a už si na seba skoro aj zarobil.Vložený univerzálny cam modul ovplyvňuje karty v čítačkách, ale to je tuším na všetkých prijímačoch.Treba tam dať potom podľa potreby modul len na jeden systém.Zápisy v čítačkách bez problémov. Mal som požičaných doma viac prijimačov hd ale tento sa mi páčil najviac. Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: Optibox AlligatorPri 20.04 bola zmena musis naskenovat - znova vytvorit setting.Odvtedy je to v poriadku aj dvb-t.Inak dnes vysiel novy soft 20.53.Ja ho mam uz par dni od jedneho klonu a som spokojny,ale motaci budu vzdy frflat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Optibox AlligatorPravě u cslinku jsem nic nezaznamenal,markiza + joj -problem s txt,20.04 -naladit v dvb-t vše znovu,starý setink se nedá použít -nový loader,vypadávání zvuku není u zahraníčních kanálu,problém bude v uni a skylink.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Optibox Alligator@sypko-dík za info,chci koupit Pantheru ( SW bude stejné ) a v cs linku by to mělo šlapat bez problému.Ještě dotaz zda při 20.04 chodí v uničtečce conax ( TNK ) nemáš testnuto? |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
Zatímnemám,ale dle ABfora jede bez problémů/např.TNK/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |