Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Freesat from Sky - Ariva

Tohle asi bude pro Vortimonda.
Pred tydnem jsem koupil bilou kartu Freesat from Sky a Ariva vse bez problemu rozkodovala.
Ode dneska pise Ariva zakodovano.
Nema nekdo zkusenosti s touto kombinaci? Muze byt karta zablokovana, pokud je v neoriginalnim receiveru?

schimi
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat from Sky - Ariva

Asi ne. Spíš nemáš aktuální zápisy.

polulin
Registrace: 10/2007

těžko, blokace moc nepřichází v úvahu. mnohem spíš ariva sice kartu čte, ale špatně chodí zápisy. a sky posílá zápisy poměrně na krátkou dobu, proto jsem vždycky doporučoval na tohle vantage. mám to vyzkoušený, že ty zápisy chodí skvěle

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

OK, takze lepsi prijimac by to mel vyresit. Mohlo by to chodit bez problemu na Vu+Duo?

schimi

já jsem linux nikdy neměl, ale počítám že určitě jo. linux resívry jsou další skvělá možnost na tohle. někdo snad doplní

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Update nutny - SKY 3 cez noc

Zdravim,

ano, Sky UK posiela na tieto karticky zapis na ca. 1 iba mesiac. Ak nie je po ruke nejaky origo Skybox (nemusi to byt prave ten na ktory je napisana karta), tak v pohode postaci aj Vantage, alebo Dreambox.
Doma casto prevadzkovane :D ... an na update SKY 3. Vecer nechat a rano uz budu vsetky stanice opat funkcne R^

P.s.: Ak nepomoze ani to, tak zavolat na ich zakaznicku linku a zahrat sa na "blbeho" a zvalit to na deti! Oni na kartu poslu opat zapis a bude to. Osobne som takto "ozvili" uz 2 karty s ktorymi sme sa hrali an Vantage a "dopisovali" kartu. Jedna karta naskocila ihned, na druhu prisiel zapis cez noc. N Sky centre su ludia dost ochotny.. a zvycajne sa vekla nepytaju. IBA POZIADAJ DOTYCNEHO Z UK ABY TEN TELEFONAT VYBAVIL ZA TEBA.

Vela zdaru praje
sato.

------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato

doadtok

A este co sa tyka Dreamboxov.

Ak je po ruke nejaky, tak aj interna citacka posluzi ak je dobre nagonfigurovana. Osobne preferovany Smart Go...avsak to napatie nie je az tak zle a krat mi v internej citacke bezala 2 mesiace a stale ziva! Smart Go ziadny problem...

sato

ok zkusim nechat pres noc sky 3 v Arive. Uvidime.
Je tu nekdo z okoli Prahy pro pripadne oziveni v "lepsim" stroji?

schimi

CCcam do 30.min, vzdy!

ako stara karta SKY,alebo nova,update mi dojde cez CCcam pre vsetky kanaly do 20.min.Nerozumel som tomu,lebo na offic boxe,alebo newcs tie zapisy isli nekonecneeee dlho :)Preto mozem len doporucit pre SKY emulator CCcam ;)

mercedes77
Registrace: 1/2006

Už sem to tady psal běží v pohodě na VU+ Duo pod Scamem

snoop69
Registrace: 8/2006

Odkud jsi tu kartu koupil?

LubosD
Registrace: 7/2010

Ako to dopadlo s tou Arrivou? Presli zapisy??
Som tu novy, nechcem mudrovat :))) ale ak zacnete temu, je fajn informovat aj o vysledku:)(a to aj v pripade uspechu:)

ingen8815
Registrace: 10/2011

na Arivu zápisy neprídu,musíš oživiť kartu v inom naj SKY BOXE,mám lepšiu skúsenosť ponechať na VIVE,ako na PINCK TV,bývalá SKY3

patrikcoac
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra