![]() |
|
Freesat from Sky - ArivaTohle asi bude pro Vortimonda.Pred tydnem jsem koupil bilou kartu Freesat from Sky a Ariva vse bez problemu rozkodovala. Ode dneska pise Ariva zakodovano. Nema nekdo zkusenosti s touto kombinaci? Muze byt karta zablokovana, pokud je v neoriginalnim receiveru? |
schimi
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - ArivaAsi ne. Spíš nemáš aktuální zápisy. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - Arivatěžko, blokace moc nepřichází v úvahu. mnohem spíš ariva sice kartu čte, ale špatně chodí zápisy. a sky posílá zápisy poměrně na krátkou dobu, proto jsem vždycky doporučoval na tohle vantage. mám to vyzkoušený, že ty zápisy chodí skvěleVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - ArivaOK, takze lepsi prijimac by to mel vyresit. Mohlo by to chodit bez problemu na Vu+Duo? |
schimi
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - Arivajá jsem linux nikdy neměl, ale počítám že určitě jo. linux resívry jsou další skvělá možnost na tohle. někdo snad doplníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Update nutny - SKY 3 cez nocZdravim,ano, Sky UK posiela na tieto karticky zapis na ca. 1 iba mesiac. Ak nie je po ruke nejaky origo Skybox (nemusi to byt prave ten na ktory je napisana karta), tak v pohode postaci aj Vantage, alebo Dreambox. Doma casto prevadzkovane :D ... an na update SKY 3. Vecer nechat a rano uz budu vsetky stanice opat funkcne R^ P.s.: Ak nepomoze ani to, tak zavolat na ich zakaznicku linku a zahrat sa na "blbeho" a zvalit to na deti! Oni na kartu poslu opat zapis a bude to. Osobne som takto "ozvili" uz 2 karty s ktorymi sme sa hrali an Vantage a "dopisovali" kartu. Jedna karta naskocila ihned, na druhu prisiel zapis cez noc. N Sky centre su ludia dost ochotny.. a zvycajne sa vekla nepytaju. IBA POZIADAJ DOTYCNEHO Z UK ABY TEN TELEFONAT VYBAVIL ZA TEBA. Vela zdaru praje sato. ------------------------------------------------------------------------------ Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
doadtokA este co sa tyka Dreamboxov.Ak je po ruke nejaky, tak aj interna citacka posluzi ak je dobre nagonfigurovana. Osobne preferovany Smart Go...avsak to napatie nie je az tak zle a krat mi v internej citacke bezala 2 mesiace a stale ziva! Smart Go ziadny problem... Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - Arivaok zkusim nechat pres noc sky 3 v Arive. Uvidime.Je tu nekdo z okoli Prahy pro pripadne oziveni v "lepsim" stroji? |
schimi
![]() |
|
CCcam do 30.min, vzdy!ako stara karta SKY,alebo nova,update mi dojde cez CCcam pre vsetky kanaly do 20.min.Nerozumel som tomu,lebo na offic boxe,alebo newcs tie zapisy isli nekonecneeee dlho :)Preto mozem len doporucit pre SKY emulator CCcam ;) |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - ArivaUž sem to tady psal běží v pohodě na VU+ Duo pod Scamem |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - ArivaOdkud jsi tu kartu koupil? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - ArivaAko to dopadlo s tou Arrivou? Presli zapisy??Som tu novy, nechcem mudrovat :))) ale ak zacnete temu, je fajn informovat aj o vysledku:)(a to aj v pripade uspechu:) |
ingen8815
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Freesat from Sky - Arivana Arivu zápisy neprídu,musíš oživiť kartu v inom naj SKY BOXE,mám lepšiu skúsenosť ponechať na VIVE,ako na PINCK TV,bývalá SKY3 |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |