![]() |
|
Kde sledovat Premier league a Bundesligu v HD ?Vedel by nekdo info, kde by se daly tyto fotbalove ligy sledovat v HD a ktera zahranicni spolecnost je nabizi v nejakem packetu ?dik |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Nejjednodušší to máš asi ve Sky De (nebo totéž v Rakousku, podle toho, kde to máš pohodlnější.)Ale jako obvykle - je to z peníze - a je to jenom pro DE nebo AT, takže mírná pruda s organizací. Zadarmo a bez prudy to nejde nikde. Možná realitvně jednoduché jsou polské balíky, ale je tam toho o kapku asi méně, koukni se na jejich program sportu v HD, co vůbec dávají. Bez prudy si to můžeš koupit v securitechu, ale zase za dvakrát draho. (Obávám se, že bys měl doplnit svoji předpodkládánou cenovou úroveň, a že by se pak zjednodušila odpověď na nikde. Nebo maximálně nějaké divoké sdílení.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Dubai Sports HD na 26E - FTA bundesligaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Dik za info.Jedna se mi konkretne pouze o HD programy dostupne na Astre na 23,5 a 19,2 a jsem ochoten vysolit mesicne do 500kc.Koukal jsem na Sky.de, ale tam to vyjde na 800kc mesicne. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
re :Kolego také jsem hledal a nejlépe vyšla skutečně Cyfra + na 13E.HD karta stojí u Guntera,který sem také chodí,180eur na rok i s možností jejího dalšího případného servisu.Pak je možnost využít služeb místních lupičů,ale částku 2x vynásob.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...prejdi si stranku www.liveonsat.com. tam sa kukni, kto tie zapasy vysiela a potom pozri na ich ofic.stranky ake maju ceny. |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Pochybuji, že SkyDE HD sport bundesliga je možný za 800 Kč.Řekl bych, že s bundesligou to pod 1000 Kč nebude ani náhodou. I bez bundesligy je základ + komplet HD 42 euro v akci...jestli si pamatuju dobře. Ale nesleduji to zase tak detailně každý den. Jenom vím, kolik platím. Je možné, že mají nějaké nové supr nabídky. Jestli je SkyDE za 800 Kč v HD premier league a bunedsliga možná, pak je to naprosto nejlepší možná nabídka a neváhejte. Za 500 Kč (což byla skoro přesně částka na kterou bych tě tipnul) prostě jinak než sdílením neuvidíš nic. Už i HD feedy jsou kryptované. A lovit v HD FTA je horší, než hledat jehlu v kupce sena. Ne že by nebylo vůbec nic, ale je toho málo. Pro sport asi německé kanály ZDFHD a ARDHD (je tam olympiáda a občas fotbal a atletika), Dubai Sports HD, tam je taky cosi, například ta bundesliga letos, pak je něco na ITV HD (charity cup? letos nevím) a tím to skoro hasne. I proto bych Sky Sport HD za 800 Kč bez váhání bral...být vámi. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...ITV HD - FA Cup, Champions League, občas výjimečně evropská liga UEFAVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Sky Deutschland mám od konce července objednané přes přítele z Německa, který má bydlí v Německu a má tam i účet cena je do konce roku v akci Sky Welt + Sky Bundesliga + Sky Sport + HD za nějakých cca 34 euro. Od ledna 2011 je to 50 euro. Tam už akce není.Cyfra+ pořídil jsem na rok asi před 2 měsíci předplacenou kartu na Canal Sport HD PL 1 Canal Sport 2, Gól přes satsklep.pl. Momentálně, když jsem to zjistil až včera mě to ve čtečce Vantage 8000 S nejelo. Po dnešní diskuzi a radě od Heryho se dnes na to podívám. Přidali kód Nagravision tak to to musí načíst keys. Takže uvidím, ale zdá se, že to není žádný problém. Takže běž do polské platformy Cyfra + nebo Polsat Cyfrowy nejlepší, když se stavíš osobně v Polsku, ale můžeš objednat přes satsklep.pl hodně se zde o tom psalo ,nebo pokud máš známé v Německu tak do německé platformy Sky Deutschland. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Sky Welt + Sky Bundesliga + Sky Sport + HD -44.90 a HD je zdarma na 12 mesiacov. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Kde sledovat Premier league a Bundesligu v...Bundesliga je FTA i na TRT HD - 42°E, ale asi polovina zápasů je v BISS ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
tazatelchce sledovat v HD bundesligu a PL.Sky DE vysílá především hlavně zápasy první pětky PL a všechny ne v HD. Bundesligu také nevysílá celou v HD, pouze v konferenc na HD1 a jeden zápas na HD2 kanále. Na Cyfře+ jsem bundesligu live ještě neviděl a už vůbec ne v HD a některé zápasy první pětky PL v SD také ne. A Viking by se měl s těma cenama a s tím věštěním do budoucna ohledně SKY de vzpamatovat. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
pro tvmanaNevím co bych měl věštit platím kolem 34 euro do konce roku. Mám to objednané od července 2010. Od ledna je už to za plnou cenu. Pokud je to jinak tak to já nevím. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
![]() |