![]() |
|
Freesat from SkyMám šanci něco chytnout ve Východních Čechách? Parabola Gibertiny 100cm , LNB Invacom 0.3 dB :lookaround:Pokud ano dá se u nás sehnat už aktivovaná karta ( nechci jejich krabičku ) bez měsíčních poplatků? |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Freesat from SkyAhoj, kamarad v Kostelci nad Orlici ma horizontal na kvalitni a vyborne nastavene stredove antene o rozmeru 180cm bez problemu.Pokusy s mensi antenou, je ztrata casu.Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: Freesat from Skyjinak ty programy se vysílají FTA (pod značkou freesat)freesat from sky je trochu něco jinýho. tam vůbec nepotřebuješ velkou parabolu, ale potřebuješ kartu sky UK pro neplacenou nabídku, ta nabídka je oproti freesatu trochu omezená, právě proto, že většina těch hlavních nejsledovanějších stanic se vysílá FTA. nemá proto smysl je vysílat dvakrát (jednou FTA a jednou v kódu), protože v anglii není s příjmem Astry 2D žádný problém a úplně stačí sky minidish Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Freesat from SkyAhoj . Je mi to jasny ,cetl jsem spatne.Neuvedomil jsem si ,ze jde o kartu pro box. Jirka jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: Freesat from Skyta karta se dá koupit běžně přes internet v britských eshopech a je aktivovaná a posílají do ČR. stojí 60 liber (v anglii 20 liber) těch 40 liber si účtujou za aktivaci + poštovnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondMohl bys mi prosím poslat odkaz na nějaký tebou prověřený britský eshop? |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Freesat from Skywww.insatinternational.com/freesat.phpVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |