Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Panasonic DMR-BS885

Zvažuji pořízení HD přijímače s HDD a zaujal mě výše uvedený model, především kvůli možnosti vypalování přímo na Blue Ray. Přístroj ma dva tunery, je vybaven systémem DiSEqC 1.0 a dle návodu může přijímat až 4 LNB. Není mě ale jasné, jestli je možné připojit 4 LNB na každý tuner, nebo na oba dohromady (tzn. 2 na každý tuner).
Neznáte někdo odpověď.Dík za pomoc.
Pozn. Shodné vybavení mají i starší modely 850 a 750.

polo72
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Zname

Tunery pracuju nezavisle so 4 poziciami ale problem je v tom, ze naraz sa da dekodovat iba jeden kodovany signal. No a tiez si zisti, ci to dekoduje HD od Skylinku, lebo starsie modely to predvcerom polozilo.

dunaj
Registrace: 8/2009

HD kanály

Dík za info. To dekodovani jednoho kanalu je me zname uz ted, kdy nahravam SD kanaly na HDD, s tim pocitam. Překvapuje mě však ta tvá informace o dekodování HD. Chceš teda říct, že dřív to HD Skylink dekodovalo a po změně parametrů signálu už ne? Není to nějaké divné?

polo72
Registrace: 6/2007

RE: Panasonic DMR-BS885

Divné to určitě je.......nejlepší je všechno "testovat" za provozu !!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE: Panasonic DMR-BS885

Myslím, že to není problém kodovaní, ale potíž je v spracování signálu ve vyšším datovém toku. Ověř si, jestli je problém jenom u tv se sat. tunerem, nebo i u tohoto přijímače.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra