Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct - předplacená karta Medium za 299,-Kč.

Předplacená karta už je v oficiální nabídce UPC Direct.
Cena 299,-Kč měsíčně platí na prvních 6 měsíců.

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Direct - předplacená karta Medium za 2...

a jak dlouho prosím trvá ta smlouva? jestli 12 měsíců, tak by mě zajímalo kolik se platí potom. na jejich webu žádný takový informace nejsou

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

navíc se tedy nejedná o předplacenou kartu. už z podstaty, když se platí měsíčně. to nedává smysl

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Co tv Samsung?

S integrovaným sat tunerem, jedou? Potvrdí to někdo? Zatím jsem tady jednoznačnou odpověď nenašel, díky

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Sorry za OT. Ale tohle mě zajímá taky. Kevine, z které "gule" si to vyvěštil?

Tomik535

Máte pravdu, že to nedává moc smysl. Je to na jejich stránkách cz.upcdirect.com. Platí to i pro Slovensko.

kevin
Registrace: 3/2006

Direct Medium karta:

Cesko: 299 Kč*
*Tato zvýhodněná cena platí na prvních 6 měsíců

Slovensko: 9 €*
* Zvýhodnená cena 9 € mesačne platí počas 12 mesačnej viazanosti

radolaco
Registrace: 2/2010

Ale to sis spletl s normální smlouvou. Navíc jak píše Vortimond jaksi zapomněli připsat délku smlouvy a cenu po těch 6ti měsících.. se z toho chce zase blejt ;P

Tomik535

A kevin je zase sám doma a otec zapoměl schovat notebook.
UPC žádné prepaid karty nemá a nebude je mít do té doby, než rozhodne, jak naloží s CRW ...

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

To bylo pro Kevina..

Tomik535

Tak tak,pri predplatenkach sa plati cela suma naraz pri kupe

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

kazdopadne po tom co predviedol pri rozsirovani Skylink, tak na Slovensku nie je co riesit...cena 9€ (225 Kc) pocas celeho roku a je tam vpodstate vsetko to o com moze Skylink len snivat...a po roku sa uvidi ci sa Skylink po daslom jarnom a jesennom rosirovani prebere...ak nie, tak bud UPC spravi cenu na dalsie obdobie, alebo zmluva po roku skonci a ja si mozem opat zobrat kartu na rok za 9€ na minimalne 10 moznych ludi v mojom okoli (pricom ju samozrejme budem vyuzivat ja).

radolaco

Ano a po tých 12 mesiacoch za 9 €, zas bude akcia a zas a zas a donekonečna.Preto som v živote naplatil u UPC ich neuveriteľnú oficiálnu cenu uvedenú na webstránkach. Idem z akcie do akcie roky rokúce.Toto môže urobiť každý a neplakať nad ich "strašnou" cenou. Pri ich akciových cenách sa to už oplatí viac ako SkyLink....alebo kombinácia skylink - UPC.

Milan C
Registrace: 4/2006

....a zabudol som, treba tam ist osobne tesne pred skončením viazanosti a dohodnut novú akciu. Raz do roka si každý najde čas,nie?

Milan C

Ano, starý známý stav permanentní výpovědi..
To by mě bavilo

Tomik535

samozrejme, mam multifocus na 8 druzic, takze programy v gratis ponuke od Skylinku mi pojdu pekne v ich kvalite (vratane Novy HD a CT HD ktore su u UPC v HD baliku) a na ostatok bude Direct Medium za 9€...nic lepsie momentalne neexistuje

radolaco

Skylink taku ponuku,aku ma UPC nikdy mat nebude (museli by zmenit podmienky a zacat predavat sluzby s viazanostou)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Tomik535

Ani nie, proste prídem,podebatím a odchádzam s novou akciou.Tak to robí aj moj kamarát...a v pohode. Z akcie do akcie.

Milan C

Á tak to potom jo. Možná by nebylo špatné si tam nějakou slečnu vzít, ať tam nemusíš furt chodit a vyřešili byste si to při snídani..
Ale mohla by tě pak v posteli vydírat.. :))

Tomik535

vortimond, TOmik535: bez komentara, nemam chut reagovat na blbosti

Milan C: pocuj, mozes mi sem presne napisat ako chodis z tej akcie do akcie? ... pretoze to co si napisal po pravnej stranke nie je mozne, a nehnevaj sa na mna, potom tu pridu ti dvaja vyssie menovani a im podobni, a napisu ze v UPC ma kazdy cenu aku si vyziada... takze bud taky laskavy a napis mi ako chodis z akcie do akcie

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

viazanost je na 12 mesiacov,tym padom aj akcia..vypovedna lehota su 3 mesiace,ale ak 3 mesiace ( po 9 mesiaci) pred ukoncenim viaanosti im zavolas ze chces koncit tak ti ani nepride vyssia cena..alebo zavolas ze chces pokracovat dalsim rokom,a mas zase akciu na dalsi rok..+ si mozes zobrat dalsiu kartu za mesanych 5 €

freee

No to mě zklamalo, že nemáš chuť regovat, asi si kvůli tobě pobrečím.
Kdyby to zde (dnes např. MilanC) lidi tyto zkušenosti nepsali, tak si to z prstu nevycucám. Nemám důvod je špinit nebo stále obhajovat jako ty.

Tomik535

freee

tam je zmluva fixne na rok, nemusis ziadne vypovede riesit...na nich potom je aby ti navrhli tuto cenu (9eur) aj po roku, aby si bol ochotny dajme tomu podpisat na dalsi rok

radolaco

@alfasex

Já jsem na tom jako MilanC. Plnou palbu jsem platil jenom jeden rok, pak vstoupilo na trh Digi TV a po telefonátu na klientský centrum jsem dostal smlouvu na Kč 290,-. O rok později mi to zvedli na Kč 350,- (to jsem nikam nevolal, automaticky mi poslali návrh smlouvy) a od tý doby mám tenhle základ.
Před měsícem jsem tam volal kvůli zvýšení nabídky (chtěl jsem komplet všechny HD, od května jsme měli jen Direct HD, tak jsem si přidal HBO MaxPack a pro děti balík Plus). Dali mi to za pár šupů, u Skylinku + CS Linku bych platil cca o 400,- měsíčně víc, páč potřebuju dvě karty.

Slušně jsem se zeptal, jestli mají nějakou nabídku na HBO MaxPack a Plus a slečna mi to aktivovala. Šlo to jak na drátkách, nikdy jsem s nima neměl nejmenší problém.

Hellas

Jo, a předplacenou kartu jsem kupoval taky, na jaře z webu, pro známýho. Za necelých devatenáct stováků na půl roku a při aktivaci tam šoupli i balík Plus a furt to jede. Jestli to aktivovali omylem, nevím, ale zápisy na Plus pořád choděj.

Hellas

Debata

s alfasex na toto téma nemá smysl.Určitě se ozve a bude chtít napsat číslo smlouvy-rodné číslo-číslo občanky-číslo učtu v bance.... ;) To už jsem taky zažil.

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra