![]() |
|
OMKOOmko má údajně zahájit prodej HD přijímačů za bezkonkurenční cenu. Nevíte co to bude ? |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: OMKOVždyť je to nejdražší prodejce v Evropě ;) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: OMKO:laughing: Vždyť to je ta bezkonkurenční cena.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: OMKODVB-T mpeg4 mají nejlevnější jinde levnější jsem nenašel s DVB-S2 to určitě ne. :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: OMKOJá s touto firmou jsem velice spokojen.Nakupoval jsem tam hodně.Brno Kaštanova asi 24. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: OMKOZdar,vsadim se o becku sudu,ze Lidl bude levnejsi:).Jinak ciste subjektivne,s cenove bezkonkurencnimi HDTV prijimaci je obvykle vhodne se dostat do blazince.Doufam,ze budou vyrobeny v PLR:).Pokud se ma dodrzet jakas-takas kvalita,musi to neco stat a to ve vsech odvetvich bez vyjimky.Takze ciao cenove bezkonkurencni HDTV prijimaci. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpejukni třeba na arivu 200 a porovnej s jiným e-shopem.http://www.satelitni-komplety-shop.cz/ferguson-ariva-200-hd-hdmi-kabel-zdarma-p-100114.html?gclid=CP_028zZmKICFQORZgodhFwKdA http://www.omko.cz/?m=eshop&idm=katalog&k=1273590703&q=&kod=SRFEAR200BL na ceně 3 tisíc, je rozdíl 1 tisíc to je už trošku mazec. Jistě pokud ti to doveze stripterka je to něco jiného. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
re:Máte štěstí,že se 007 dívá na fotbalKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE:lubbik,juzekAsi jo, právě mu právě striptérka ladí na Arivě CT HD.....hm, tady je dneska veselo :)) :)) :))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
lubbik007 se na fotbal nediva, protoze ho sport nezajima ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: OMKOV Omku nakupuju docela často, máme zde firemní účet ta Ariva třeba s našim rabatem vychází na 2800,-Kč. Nedávno jsem ji kupoval pro kamaráda, měla poslední fw a navíc byla předladěna na programy Sky/cslink, byly přidány TP z Astry 19°jako Eurosport, Sport_1 (D:SF),ORF_Sport a pár FTA sport. stanic z Hotbirda. Je třeba říct, že to bylo v ceně-jinde platíš za předladění 100-150Kč.Za poslední rok jsme měli jen 1 reklamaci na TECHNISAT DIGIT MF4-Se - kostkoval obraz vinou špatně připájené "F"zásuvky. Vyřešeno na místě přímou výměnou kus za kus. To si u nějakého E-shopu nedovedu představit a klidně si za to něco připlatím... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: OMKOSouhlas, Omko je můj hlavní dodavatel a nemůžu si na nic stěžovat! Perfektní ceny a přístup, rychlost a podpora. Omko je hlavně velkoobchod, není určen výhradně pro koncové zákazníky, ale pro obchodníky.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
Jiný názorNo já teda naopak se Omku vyhýbám a ze 4 velkých v Brně přítomných dodavatelů je suverénně nejhorší a to zejména přístupem - jak prodej, tak reklamace. Zejména prodejně na Staňkové doporučuju se vyhnout:-) Nicméně ceny na něco docela O.K., zejména set-top-boxy. Jinak beru jinde.Vladimír Bílý |
AirTime
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: OMKOJá se raději nebudu vyjadřovat. Reklamace jak píše kolega výše, ceny no nevím, ale mnoho položek nakupuji za ceny s DPH, co jsou v Omku bez DPH a že by to bylo znát na řešení reklamací, to te da ani náhodou. A zásobování, hlavně 11-12 měsíc, katastrofa (no možná se to spravilo, již delší dobu beru jinde). |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |