Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TNK (telewizja na karte) 3 měsíce full

Ahoj,včera jsem aktivoval polskou kartu na 3 měsíční "full".Kartu jsem aktivoval na jejich webu,bez problému.Ale chci se zeptat,co je pravdy na tom,že po aktivaci karty po určitém termínu(datumu),nebudu mít po skončení 3 měsíční plné nabídky alespoň ten základ jako je psáno TVP1,TVP2,TVN,TVN7 a Religia TV.Mělo to fachčit snad až do roku 2016.Co je na tom pravdy,a jak případně budu moci tuto kartu aktivovat,aby mi šel alespoň do té doby ten základ???Musí být nějaký při dokoupení balíčku (na jeden měsíc)občan PL,nebo stačí někomu poblíž převodem poslat peníze na účet,kde bude platba provedena,myšleno zda je podmínkou nově alespoň jednou kartu dobít ,aby byla znovu funkční alespoň ta základní nabídka TV????.Pořád jsem tu kartu šetřil na později a jak vidím,že v tomto případě se šetřit nevyplácí.Předem děkuji za korektní odpověď. ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TNK (telewizja na karte) 3 měsíce full

ved pises ze si si ju aktivoval , to znamena ze ti pojde 3 mesiace full a potom len ten zaklad, preloz si to v translatore , a precitat si vsetko a vies aj odpoved,

reavis
Registrace: 8/2007

Dla kart aktywowanych po dniu 31 marca 2010r Kanały Bez opłat pozostają aktywne przez okres ważności doładowania oraz 12 miesięcy po jego wygaśnięciu, nie dłużej jednak niż do upływu okresu ważności oferty. Dla kart aktywowanych do dnia 31 marca 2010r Kanały Bez opłat pozostają aktywne przez okres ważności oferty.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tady se nově u prodejců však píše něco jiného.I na té jejich TNK webu.
http://www.t-cz.com/?cls=stoitem&stiid=4615
citace-Po aktivaci karty budete mít přístupnou kompletní nabídku včetně prémiových programů po dobů 3 měsíců bez dalších poplatků, poté vám již poběží jen základní nabídka programů. Základní nabídka programů běží po uplynutí 3 měsíců celé nabídky nyní jen 12 měsíců. Proto je nutné potom kartu registrovat a dobít nějakým tarifem. K provozu karty je nutné použít dekodér Conax nebo přijímač s již vestavěným dekodérem.
---------------
http://telewizjanakarte.pl/kanaly.html
citace-* Pro aktivaci karty po 31.březnu 2010 Kanály bez poplatků zůstává aktivní po celou dobu nabíjení a 12 měsíců po jejím ukončení, avšak ne déle než po uplynutí nabídky. Pro karty aktivovány do 31. Kanály 03 2010 žádné poplatky zůstávají aktivní po dobu trvání nabídky.

* Nabídka kanálů na dobití podle 1.04.2010r.

Kanály na dobití sledování po dobu stanovenou v starterze, kteří si zakoupili, a to bez dodatečných poplatků. Po uplynutí této doby si můžete koupit kartu (jako mobilní telefon za 1, 3, 6, 12 nebo 24 měsíců) a pak použít kanál pro dobíjení.
(za překlad ručí google trans).
;)
Tak jak je to tedy????? :O

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

když jsi aktivoval do 31.3. 10 tak základ pojede do 2016 bez nějakých dalších akcí u karet aktivovaných po tomto datu Tě to nutí 1x ročně dobít, abys měl garanci provozu do 2016. Tak tomu rozumím já. Prostě jestli jsi chtěl jen holý základ aktivoval jsi pozdě

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Vždyť to tam máš napsáno jasně!

Tomik535

Tak jsem to pochopil opravdu správně.Jasně,že jsem aktivoval po tomto datu,tedy pozdě.Ale nikdo mi neodpověděl,na další otázky,jak je to s tím placením alespoň jedenkrát v roce toho balíčku,třeba jen jednoho měsíce????Dá se to nějak obejít,a nebo musí být při placení pouze občan PL a případně i potom registrace karty na něho????Jak to třeba budete dělat vy ostatní,když nejste "příhraniční"????Budu rád za radu a odpověď ,třeba to pomůže i ostatním,v mém případě středočechům;o).

marco37

Už jsem to tady kdysi psal, dobít lze i např. přes Aukro-polská sekce, zaplatíš kartou a jedeš dál, pro registraci nemusíš být občas PL - jestli kecám, tak mě někdo opravte :lookaround:

decmen
Registrace: 2/2008

decmen

Ahoj Agente /majore/.Vecer se mi ozvi. Jirka

vanspeed

TNK

Kartu mám necelý rok a aktivoval jsem ji přes internet. Zakladní programy jdou bez problému. Dal jsem za kartu 39 zlotých což bylo 300,-kč

smerf

Karty byly od začátku po 49 a později i půlroční po 89.
I kurs byl kdysi lepší(6kč), takže to těm 300,- odpovídá.

Tomik535

decmen:Poliaci majú allegro,ale de sa tam dá dobit TNK cez kartu by ma velmi zaujímalo. :8)

fsat
Registrace: 2/2006

tnk

Omlouvám se nebylo to 39,- ale 49,- zlotých

smerf

smerf

Mě se nemusíš omlouvat, vím to jistě ;)

Tomik535