![]() |
|
Konkurence skylinku ?Nezdá se vám, že začíná trošku konkurenční boj Skylink versus UPC DIRECT ? Alespoň dle článku na Parabole a hlavně co se týká přidávaných programů v UPC ??? |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?a toje len dobre pre nás ne R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Glisník dostává po ťapkách :laughing:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?To si tedy myslím, že ano, protože Skylink přestává být průkopníkem HD v obou Republikách a trošku spinká na vavřínech. Já osobně počkám s dalším předplacením HD PLUS , protože po roku co to platím je to tzv.zívačka a zatím si nechám základ, možná, ale to si rozmyslím budu platit HBO HD, už určitě ne na celý rok dopředu, jen měsíčně , TEĎ SE DO MĚ PUSTÍ ZASTÁNCI SKYLINK, ale to nevadí :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Jestli bude taková cena jak Upc Sk???? tak se bude smát Glisnik. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 421 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?No mě také zajímá cena, UPC je drahé jako (nevhodné slovo), kombinace nějakého jejich balíku + tady tento HD packet, to bude asi palba. Jinak souhlasím, že s HD plus už usíná Skylink na vavřínech a ani já ho prozatím nebudu prodlužovat, v červnu mi končí roční předplatné a další peníze do něj rvát nebudu, za rok se nic nezměnilo, spíš asi semtam v některém měsíci zaplatím HBO HD a HD plus jen v nějakých měsísích, kdy bude třeba na ESP HD k vidění něco co je k vidění :-) Ale s HD plus jsem momentálně už velmi nespokojený, Discovery stále s vypálenými titulky, nedávno ještě slibovali že nebudou, a rozšíření o 0 kanálů za celý rok, nepočítám pokusy melodyzen a bebe, je velmi chabé. Takže za celý ten rok se to nikam nehnulo. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Ono tych platenych HD programov v CZ/SK jazyku ani moc stale nie je...ale je to aj otazka osobnych priorit...napr mna netankuju vobec filmove kanaly lebo na filmy mam ine a lepsie zdroje...cize co je pre mna zaujimave je momentalne akurat History HD a kvoli nemu si cely HD balicek platit nebudem...Eurosport HD mi je ukradnuty lebo aj ked som sportovy fanda, tak obe SD verzie Eurosportu co mam som nepozeral ani raz bo ma tam nic nikdy nezaujalo...no pravda je, ze mna zaujima hlavne hokej a len sem tam futbal ci tenis...takze ja by som bol maximalne happy keby raz UPC prevzalo od Canal Digital ESPN America HD. Uz len to by bol pre mna dovod si objednat UPC a ich HD balik. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?cgyfank tomu rozsireni o 0 kanalu :) keby si do toho aspon trochu videl, bolo by ti jasne, ze na jeden TP, kde je hd ponuka uz toho moc pridat nejde a kupovat dalsi tp len kvoli tomu, aby tam slo narvat dalsie predarazene kanaly v HD nelokalizovane do cz nema zmysel. Takze postup skylinku je ok resp mozme byt radi aj za to co tam v hd je Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Je to pekná správa,len sa nide nepíše,či všetkých 8 programov bude v cz/sk/jazyku.Disc.Animal ,NGC |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 764 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?tak pro ty co si plati multi HD to asi zajimave bude .... osobne mam predpacene u skylinku jen HBO HD za tech 285kc mesicne ... abych se dostal k HBO HD u UPC direct, tak odhaduji, ze mi nebude staci ani 500kc ... samozrejme by bylo hezke, ze za 500kc toho dostanu vice k HBO HD, ale kdyz o ty jine kanaly nemam zajem, tak je UPC direct predrazene uz ted, kdy ceny nezverejnilo ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Aby Upc ušetřilo na kapacitě transporderu mohli by přebirat některé programy z Amosu v rámci monobloku Thor+Amos. |
Fanyn
![]() |
|
RE:.."Nezdá se vám, že začíná trošku konkurenční boj Skylink versus UPC DIRECT ?"NE NEZDA! UPC konecne ukazal duvod proc tydle rozsahle zmeny nemohl provest na 19.2E, (x-mesicu zpatky jsem to tady napsal) ... tedka UPC jde cestou kterou jdou vsichni Sky DE, Cyfra Canal+France atd atd... kdyz chcete zrovnavat UPC tak si vyberte z nasich platforem DiGI, Magio resp zahranicnou Cyfru atd.. urcite ne Skylink, kterej je takovej mix niceho, staraji se jenom o tu svoji kartu a o nic jineho :))) at se dari, ahoj ;) btw vortimond dik za ten ITVHD program na konkurencnim foru Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Ano,na konkurenčním foru je Vortík platný člen a už ať tak nechlastá,zničí si játra,ale do rakve má jít každý pořádně zhuntovaný. :))) :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Konečne poriadne HD.svědčí vysoké datové toky, které žádný z našich poskytovatelů satelitní televize nenabízí. Pro srovnání: History HD a Nat Geo HD cca 16 Mbit/s, Animal Planet HD cca 14,5 Mbit/s a Rush HD cca 13 Mbit/s (ve všech případech se jedná o video bit rate). R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?jozef BA: a co má být, že nemají kapacitu na TP? to zákazníky oparvdu nezajímá. pokud chtějí držet krok s konkurencí, tak jim halt nezbyde nic jinýho, než investovat do dalšího TP, nebo do simulcryptu na 19.2 nebo 23.5, kde jsou dnes kanály, o které by byl u předplatitelů HD plus zájem. namátkou třeba AP HD, NG HD, MTVN HD, ESP 2 HD... |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?ako pisem vyssie, ak to nebude lokalizovane do cz, neoplati sa im to tam pridavat, zaujem o to bude mizivySlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Problem není to přidat nebo dát do simulcryptu.Kdo to,ale zaplatí.Vše je o zakaznicích |
Fanyn
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?pejvl2: Mě ani nestálo zato na něj reagovat, ale díky , že jsi to udělal za mě :-) Mě totiž skutečně kapacita TP absolutně nezajímá, ale absolutně!!!Prostě jako zákazník žádám rozšíření, pokud nebude a nespraví se jiné věci, viz. titulky u Discovery HD, tak neplatím a je. A po nějaké kapacitě TP je mi fakt úplné hov..:-)Hezký den |
cgyfan
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?cgyfanno jo :) ked ti je po kapacite hov.., chujoviny v zmysle ci pridali 0 kanalov, nie su pre skylink nijak zaujimave. Ak ti ponuka nevyhovuje, nikto ta ju nenuti platit. Proste pridavanie dalsich kanalov v hd z technickeho a ani ekonomickeho hladiska momentalne u skylinku nie je mozne Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?jj. holand titulky u Discovery HD mě štvou taky, ale jak je vidět, tak UPC taky netrápí kanály bez lokalizace(viz NG HD, ESPN HD, atd...) |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?Asi budou muset naši sat.trpaslíci,více spolupracovat,ale,buďme rádi,že jsou!!Z jejich nabídky se nechá určitě pro každého něco vybrat.Nemají to rozběhlé,až tak nejhůře. R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?to sem zvedavej kde je vortimond a jeho velkohuba tvrzeni, ze nabidka upc stoji za prd a kdesicosi. skylink s cslinkem se podle me muzou jit klouzat, leda by se spojili to by mozna celou vec vyresilo. ze zakazniku ktery koukaj na volny bez omezeni toiz zadny velky terno neudelaj ...Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?jozefBA: Ty jsi trošku natvrdlý, nejsi? Vždyť jasně píšu, že momentálně mám HD plus do června a abonovat znova nebudu. Takže jak píšeš "tak neplať", tak platit nebudu. Snad jsi to konečně pochopil........ |
cgyfan
![]() |
|
bublajsMomentálně je na dovolené.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?vsak ono se to k nemu donese, nebo nam to tady sam povi, kdyz uz stiha porusovat pravidla ...Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Konkurence skylinku ?cgyfanjj, o to tam ale ani moc nejde :) reagoval som predovsetkym na tvoju poznamku o pridani 0 kanalov. Este predtym ako si si to vobec zacal platit, ti muselo byt jasne, ze tam moc kanalov v hd pridanych nebude Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |