![]() |
|
Podsvícení u Samsung LE32B541Ahoj, jsem již týden majitelem TV Samsung LE32B541. Bohužel, včera večer, když jsem si pouštěl Mentalistu ( hned na začátku dílu je celá černá plocha ) jsem zjistil, že televize má z bočního úhlu dole špatné podsvícení. Dokonce jsem zjistil, že přibližně uprostřed dole TV je kousek místa, kde oproti jiným místům vyzařuje podsvícení. Je tam prostě takový přesvit, který je jenom na tom místě a nikde jinde ( alespoň jsem si nevšiml ) .Je to u těchto TV normální ? Popř. má někdo s touto nebo jinou TV od samsungu stejnou zkušenost ? Díky |
Novotak33
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
Ano. Je to docela obvyklé.Setkal jsem se s tím už hodněkrát, a ne jen u Samsungů. Především méně známí výrobci mají na svých TV tento nešvar. Je to ale technologický problém, který nejde dodatečně řešit. Tady je dobrá rada docela problém.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541A necekas od techto lowendu zazraky ? Za tu cenu asi nee. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Nevyznám se sice v TV, ale nemyslím si, že by to byl úplný lowend. I vybavení nemá zrovna moc lowendové.Mimochodem, ten kousek presviceni, o kterem jsem psal vyse, bych spis popsal pro predstavu, jakoby tam TV špatně těsnila a nějaké to světlo by se dostalo i ven a utvořilo na TV takový jakoby přesvitový oblouk s r=3cm. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Můj názor je, že je to hodně lowendové, sorry. |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541To lynxx :Je to samozdřejmě tvůj názor. Můj je, že se o úplný lowend nejedná. Docela by mě zajímalo, v jaké cenové hladině se podle tebe pohybuje nelowendová TV ?Díky :) |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Vrat to a zober plazmu |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541To marek66 :To by se ale musela 32 palcová vyrábět ! Pokud vím, tak to nejde, kvůli fyzickému omezení minimální velikosti pixelů u plasmy. A hlavně, mě více vyhovuje LCD. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Já bych radějí nějaké objektivní odpověďi hlavně od majitelů stejné TV nebo alespoň podobné, jestli mají stejnou zkušenost.díky |
Novotak33
![]() |
|
Novotak33Len pre zaujimavost, clanok stary 2 rokyhttp://hdmag.cz/clanek/lg-32pc51-prvni-32-plazma-na-svete-od-lg-electronics |
marek66
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Spravne by sa ta firma mala volat LG shitronicsČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541alebo LG 32PG6000 |
marek66
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Panebože co chceš za LCD telku v ceně pod 10tis ? Je to skoro stejná cena jako za turecké Vestel šroty. i Kvalita se stává takovou tou tureckou. Pamatuji jeste slavne Rka od Samsungu, to byla jina kava. Tohle je lowend jak vysity. |
J a
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541To J a :Ta televize mě osobně tedy stála 11 tisíc z Datartu a to byla nejlevnější, podle zboží.cz. A čím je to lowend ? Mě osobně se obraz jeví jako kvalitní, panel A-MVA, ketrý si vyrábí Samsung také není špatný. Co je na té TV lowendového ? Pravděpodobně elektronika nebude nejkvalitnější, ale to už dnes asi v žádné TV pod 15000. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541rychle vrátit,hnus samsung |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541I těch 15 000 je žalostně málo. Bohužel. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Vrátit ji nemohu, protože se kupovala i kvůli bílé barvě rámů. A je to pomalu jedinná TV, co se dá sehnat bílá. Pak mi radily ještě jeden Panasonic, ale ten se mi, bohužel, designově nelíbil.Jak jsem psal výše, docela bych rád i příspěvky od nějakých majitelů Samsungů, kteří by se vyjádřili i k mnou popisovanému "problému" a hlavně, jestli ho na svých TV také pozorují. Nejlépe od majitele stejné TV nebo alespoň třídově podobné. Dík. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Myslim ze spis tam bude nejaky panel AUO nebo tak neco, pochybuju ze tam za tu cenu bude cokoliv lepsiho.Jinak chces prispevek od majitele Samsungu - vsak OK, mam tu v dilne stary LE32R72B, ve sve dobe stal nejakych 23tis Kc a ten je OK a na svoudobu byl velmi slusny v pomeru vykon/cena, ale na vsech novych je tebou popisovany jev vicemene viditelny. Co jsem koukal po cenych, je tvoje telka v cene kolem 10tis i mene. Vem si, ze za tu cenu a jeste o par tis. vyssi se prodavaly kvalitni CRT. Jinak - mas dva roky zaruky, zkus to reklamovat. Treba budes mit stesti. |
J a
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Docela by mě to zajímalo, dá se to v nějakém servisním menu zjistit, o jaký panel se jedná ? U monitoru LG něco podobného je.Spíš by mě zajímaly právě zkušenosti s novými TV a ne staršími TV a ještě ke všemu v jiné cenové relaci. Jak jsem psal, ještě jsem ji kupoval z net. Datartu za 11K a to byla nejlevnější ( před cca dvěma týdny ). Vím, měl jsem předtím ještě CRT TV LG 55cm, která ve své době stála 16K. Prave proto chci znat i zkusenosti jinyc h uzivatelů, protože posílat to do servisu s metodou pokus/omyl, je celkem hloupost. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Aj by som ti pomohol,ale mam telku z vyssieho radu,s cenou bol tiez niekde inde a ziadna tebou popisovna zavada sa na nom neprejvujeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541To mas zo vsetkym tak,tlak na naklady sposobil vyrobu skoro vsetkeho na vychod cina a spol. montaz moze byt inde.Vsetko ide parametrami hore na hranicu moznosti a to sa prejavuje vsade,aj ked to nie je zrovna tvoj pripad.Tendencia je nic neopravovat,vsetko vymenit a potom su len hory odpadu po svete a nikto nevie co s tym..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541To Blooddog :A má ta tvoje TV také podsvícení řešeno pomocí CCFL trubic nebo LED diod ? |
Novotak33
![]() |
|
Novotak33Este po starom..CCFLČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Takže dnes sjednána výměna TV za jiný kus, přivezou ji příští sobotu. Tak jsem na to zvědavý. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Tak nová TV je již doma. Ten přesvit dole byl opravdu vada, protože tato TV je bez přesvitu. Zase jsou na ní ale při pohledu zezhora zestrany na černé ploše, večer, vidět takové černé "nudle" ( takové nudlovité :D fleky ) . Nevím, jestli je to normální, ale už mě ten Samsung opravdu s**e . Mimochodem, pročítal jsem si to zde a nekdo se i vyjadřoval k použitému zobrazovacímu panelu použitého u takto "levné" TV. Nejedná se o žádný shit CMO nebo AUO, ale opravdu je podle servisního menu v TV použit panel vyrobený Samsungem, to jen k tomu, že i v takto "levných" věcech, můžou být i kvalitní součástky. |
Novotak33
![]() |
|
RE: Podsvícení u Samsung LE32B541Tak nová TV je již doma. Ten přesvit dole byl opravdu vada, protože tato TV je bez přesvitu. Zase jsou na ní ale při pohledu zezhora zestrany na černé ploše, večer, vidět takové černé "nudle" ( takové nudlovité :D fleky ) . Nevím, jestli je to normální, ale už mě ten Samsung opravdu s**e . Mimochodem, pročítal jsem si to zde a nekdo se i vyjadřoval k použitému zobrazovacímu panelu použitého u takto "levné" TV. Nejedná se o žádný shit CMO nebo AUO, ale opravdu je podle servisního menu v TV použit panel vyrobený Samsungem, to jen k tomu, že i v takto "levných" věcech, můžou být i kvalitní součástky. |
Novotak33
![]() |
|
![]() |